Långagärdsvägen 46

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen in!
  • Vardagsrum med utgång till balkongen
  • En skön plats i solen

Långagärdsvägen 46 , Förslöv , Båstad

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fina villa i flera plan på omtyckta Prästgårdsområdet! Med en total boyta på 236 kvm finns det gott om yta nyttja i denna välskötta bostad. På senare år har badrum, kök och flertalet ytor setts över. Det finns upp till fem sovrum för de som behöver och en mysig uppvuxen trädgård med flera uteplatser!

105 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
105 kvm
Biarea:
131 kvm
Tomtarea:
700 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
2 449 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

105 kvm

Biarea

131 kvm

Rumsbeskrivning

Med optimal planlösning för att nyttja bostadens alla ytor med separata avdelningar utan att vara långt ifrån varandra! Ett entréplan bjuder in oss med sociala ytor, en halvtrappa upp hittar vi sovavdelning med tre sovrum och stort badrum. En halvtrappa ned finns ett allrum med kamin och två något mindre extra rum, ytterligare en halvtrappa ned finns källarutrymmen såsom ett stort hobbyrum, tvättstuga och duschrum med bastu.

Vi stiger in i en välkomnade hall med luft och rymd, ett par steg in öppnar bostaden upp sig, rakt fram når vi vardagsrummet, till vänster ligger trappan till de andra planen och viker vi av åt höger finns det avhängningsmöjligheter mitt emot det nyrenoverade badrummet. Hallen är ljus och fräsch med ett nytt snyggt golv och ljusa väggar. På väg mot köket passerar vi ett helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättkommod, toalett och handdukstork.
Även köket är renoverat - samma snygga golv fortsätter från hallen in hit. Inredningen går i vitt med rostfria vitvaror och istället för kakel sitter här en glasskiva som stänkskydd. Utrustning i form av kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro. Här finns utrymme för matbord.
Vardagsrummet ligger mittemot entrén, med nyslipat trägolv och ljusa väggar. Gott om ljus tar sig in via fönsterna i söder, här kommer vi ut till uteplatsen som har fått en ny markis.
En halvtrappa upp når vi sovavdelningen - här uppe finns det tre fina sovrum, samtliga med garderober. Det ena är rejält stort med flera garderober och utgång till balkongen - ett lämpligt master-bedroom. På detta plan finns det stora badrummet - även detta är nyrenoverat. Helkaklat med golvvärme, badkar, dubbla tvättställ, toalett, bidé samt handdukstork.
En halvtrappa ned från entréplan kommer ytterligare ett socialt plan med ett extra allrum med öppen spis med insats. Här finns två mindre rum som fungerar utmärkt som arbetsrum, gästrum eller små barnrum. Utöver det finns en rejäl klädkammare. Fortsätter vi en halvtrappa ned till kommer vi till källardelen med alla fantastiska bonusytor. Här nere finns ett stort hobbyrum - kanske ett framtida gym? Det finns tvättstuga med tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Här finns även ett äldre duschrum med bastu samt utgång till garaget.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare i etage

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump samt luft/luft värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 oktober 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 48 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Leca
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Härlig altan i söderläge med utgång från vardagsrum. En skön plats med ny markis där man gärna njuter av såväl solen som en god middag!
Med samma söderläge finns dessutom en balkong som nås från master-bedroom. Även i norr finns en avkopplande plats att avnjuta sitt morgonkaffe på.

Fastighetsbeteckning

Förslöv 4:165

Övriga byggnader

Vidbyggt garage med plats för en bil med ingång till huset via källaren.Garaget har försetts med nytt tak samt ny port 2009. Då målades det även om invändigt. 2006 byttes fönsterna ut.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 394 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 947 kr
VA: 4 425 kr
Renhållning: 3 129 kr
Väg, samf: 625 kr
Försäkring: 5 268 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 380 000 kr, varav byggnadsvärde 1 010 000 kr

Summa pantbrev

1 700 000 kr

Tomt

Areal: 700 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig uppvuxen trädgård med fina planteringar och avkopplande grönska.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Förslöv GA:3 - avseende vägförening.

Övrigt

Fiber finns indraget i bostaden.
Luft/vatten panna från 2011.

Om området

Förslöv

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

Kommunikation

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an.

Närservice

I Förslöv finns Förslövs kyrka en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Circle K
500 m
Ekhems Gård
670 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ängsbyn Förskola
400 m
Båstad Montessoriskola
2,9 km
Grundskolor
Förslövs Bibliotek
460 m
Båstad Montessoriskola
2,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Åkagårdens Golfklubb
2,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Förslövs Tennisklubb
150 m
Förslövs Idrottshall
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
6,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte