Starby Landsväg 383

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Starby Landsväg 383!
  • Uteplats framsida
  • Baksida och trädgård
  • Uteplats med segelduk
  • Relaxhörna på uteplats

Starby Landsväg 383 , Starby , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva denna underbara 1 1/2- plansvilla med källare i Starby! Här bor du med direkt närhet till vacker natur. En mycket väl omhändertagen bostad från 1991. Renoverad i smakfull stil med en boarea på 146 kvm och biarea på 92 kvm. Bostaden är fördelad med dem sociala ytorna, så som kök och vardagsrum, på entréplan. Den mer privata delen med tre sovrum och badrum finns på övre plan. En stor källare med extra sovrum, badrum och annat utrymme finns också för den som är i behov av detta. Till bostaden finns också en stor och underbar trädgård, här med ett stort trädäck, olika sorters äppelträd och pallkragar med bärodling. Trots allt detta finns det fortfarande gott om plats i trädgården för lek och bus. Varmt välkommen på visning!

146 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
146 kvm
Biarea:
92 kvm
Tomtarea:
1 441 kvm
Byggår:
1991
Driftskostnad:
2 023 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 sovrum

Boarea

146 kvm

Biarea

92 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Starby Landsväg 383! När du bosätter dig här köper du inte bara ett vackert och väl omhändertaget hus, utan också en plats där du har stora fält som närmsta granne som ger en underbar utsikt och ett otroligt lugn! Huset är genomgående renoverat i en smakfull stil med de gemensamma ytorna på nedre plan och den mer privata delen på övre plan. Det finns också en nyrenoverad källare med extra sovrum samt plats för umgänge. En härlig trädgård med mycket fruktträd och annat smått och gott man kan äta på. Ett stort trädäck finns också att tillgå, den perfekta platsen att spendera sommarkvällarna på! Ett stort dubbelgarage och förråd finns också på tomten, båda dessa med öppning mot byggnadens ena långsida mot huset. För den som vill bo i en stor familjevilla i lantlig miljö är detta den perfekta bostaden.

Varmt välkommen in!

Entréplan

Hall
Vi välkomnas in i en stor hall, här med gott om plats för avhängning i form av en klädkammare. På golvet ligger ett ljusgrått klinker och väggarna är prydda med tapet i ljusa färger.

Badrum 1
Badrummet på entréplan finner vi direkt till höger om hallen. Badrummet är inrett med våtrumsmatta och våtrumstapet i en ljusgrå skala. Utrustat med dusch, tvättställ samt toalett.

Kök
Köket, finner vi rakt fram från hallen sett. Nuvarande ägare har öppnat upp mellan två tidigare rum, vilket idag har resulterat i stora och härliga ytor att umgås på, detta är husets hjärta. Ett stort och rymligt kök från IKEA inrett med en lantlig stil som passar till huset. Köket har rostfria vitvaror och är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggd micro, ugn, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Med kökets stora ytor finns det gott om plats för ett matbord av större storlek. Från köket har man en härlig utsikt och utgång till husets trädäck och trädgård.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger intill köket och nås från hallen. Här finner vi ett rymligt rum med inte bara gott om ljusinsläpp från tre väderstreck, utan här får man också en underbar utsikt ut mot både fält, hästhage och trädgård - hur mysigt som helst! I vardagsrummet finns det gott om plats för både matsalsbord samt en soffhörna framför tv:n för hela familjen. Mitt i rummet finner vi en vacker öppen spis, här med insats och även en lucka in till köket, vilket gör att värmen sprider sig bra i huset.

Groventré/Tvättstuga
Groventrén ligger i anslutning till köket. Här finns det gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober och krokar. Detta är också husets tvättstuga. Inrett med våtrumsmatta och vita tapetserade väggar. Rummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ samt igång till ett skafferi.

Övre plan
Vi går upp för trappan som ligger precis intill hallen och kommer upp till övre plan. Här finns den mer privata delen i form av tre sovrum och ett badrum. Ett mindre allrum angränsar till samtliga rum. Här ligger det ett snyggt laminatgolv och väggarna är tapetserade. I detta rum har nuvarande ägare valt att sätta upp en projektor (ingår ej), en perfekt lösning om man vill ha tv i detta rum.

Sovrum 1
Ett stort och rymligt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar i grönt. I detta sovrum finns det gott om plats till klädförvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob och en klädkammare.

Sovrum 2 och 3
Två stycken sovrum i lika storlek. Båda med laminatgolv och tapetserade väggar. I rummen finns det förvaring i form av garderober. Gott om plats för enkelsäng, skrivbord med mera.

Badrum 2
Ett mycket trivsamt badrum med en utsikt som heter duga. Här kan du både ta ett bad och duscha samtidigt som du har en vacker utsikt utöver rapsfälten. Badrummet är inrett med kakel och klinker i vitt och grått, spottar i taket och golvvärme. Utrustat med badkar, dusch, toalett samt komod.

Källare
Trappan ner till källaren finner vi under trappan som tog oss upp till övre plan. När vi gått ner för trappan finner vi ett stort allrum med gott om plats för bus och lek för dem minsta, eller varför inte en egen tonårsavdelning på detta plan? Möjligheterna är många! På golvet ligger det laminatgolv och väggarna är vitmålade. De stora källarfönsterna gör att det kommer in mycket solljus till detta rum, trots att det ligger i källaren.

Sovrum 3 och 4
Nere i källaren finns två rymliga sovrum, båda dessa är inredda med laminatgolv och vitmålade väggar.

Badrum 3
Även på denna våning finns ett badrum. Detta badrum är inrett med kakel och klinker i i ljust med mörka detaljer. Utrustat med dusch, toalett och tvättställ.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 september 2009
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Mindre trädäck vid entrén på trädgårdens framsida och ett större trädäck med plats för matbord och relaxhörna på trädgårdens baksida.

En stor trädgård med gott om plats för lek och bus. På sensommaren kan man skörda och njuta av diverse frukt och bär som trädgården har att erbjuda. Här finns bland annat flertalet olika äppleträd, björnbär, hallon och vinbärsbuskar. Pallkragar för annan odling finns också att tillgå! Intill tomten ligger dessutom en hästhage, en mysig och lantlig känsla att få se dem gå och beta.

OBS! Lekstugan på tomten ingår ej. Automover ingår ej.

Fastighetsbeteckning

Starby 8:16

Övriga byggnader

Stor förråds- och garagebyggnad med öppen långsida ut mot huset.

Utförda renoveringar:
Värmepanna: Nibe, -09
Badrum entréplan: -09
Kök: IKEA -10
Tvättmaskin och torktumlare: -14
Badrum övre plan: -15
Källare: -17

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 285 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 460 kr
VA: 6 000 kr
Renhållning: 2 525 kr
Sotning: 300 kr
Övrigt: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Uppvärmningskostnaden ligger under el. Säljarna har en försäkringskostnad på 4000 kr/år. Kostnaden under övrigt är avgiften till vattenföreningen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 510 000 kr, varav byggnadsvärde 1 210 000 kr

Summa pantbrev

1 695 000 kr

Tomt

Areal: 1 441 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Starby GA:2 (Vattenledningar, pumphus med pumpanläggning samt vattenmätare)
Förmån, Officialservitut: Avlopp, 1182-604
Last, Officialservitut: Utrymme, 1182-604
Förmån, Officialservitut: Väg i samfälld vägmark, 1182-604

Tillträde

Efter överenskommelse.

Om området

Starby

Starby är en liten by i Ängelholms kommun. Bosätter man sig i Starby kan man njuta av vackra vida vyer. Rönne Å löper genom byn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Brelerts Eftr. W
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pilagårdens förskola
4,6 km
Grundskolor
Össjö skola
4,4 km
Toftahallen
4,4 km
Gymnasium
Segra gymnasiet
4,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Toftahallen
4,4 km
Kartingsällskapet Klippan
4,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sandra Petersson för mer information!

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte