Östanvindsgatan 11B

Bilder

  • Såld!
  • Grönskande omgivningar!
  • Välkommen in!
  • Avhängning i entrén
  • En trappa upp finns en helfräsch bostad
  • Sovrum

Östanvindsgatan 11B , Nya Kungsgården , Ängelholm

Nu kan vi erbjuda denna mycket fina bostad om tre rum och kök! Superfräscha ytor med bland annat nytt kök, renoverat badrum och ett helt fantastiskt fritt sydvästläge på den stora balkongen! Beläget med grönska och luft omkring sig och promenadavstånd till centrum.
Varmt välkomna på visning!

104 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 638 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
104 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
95
Byggår:
1982
Driftskostnad:
395 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna superfina bostad! Här har nuvarande ägare med sin fingertoppskänsla inrett och designat ett hem med en genomgående enhetlig stil och ändå finner vi att varje rum har sin karaktär. Lägenheten har fönster i tre väderstreck varför den är behagligt ljus.

Bostaden
Vi stiger in i entréplan, här kan man hänga av sig i hallen och det finns dessutom ett ordentligt stort och mycket praktiskt förråd.
En trappa upp hittar vi själva bostaden.

Vi kommer upp till en rymlig hall med ett genomgående ljus från två håll. Direkt till vänster finns ett sovrum och därefter kommer det en klädkammare som inrymmer en hel del förvaringsutrymme. Sovrummet har en bra storlek och fönster som vätter åt nordost. Tonerna är ljusa med vita väggar och ett vitlaserat laminatgolv. Fortsätter vi framåt i hallen når vi vardagsrummet där ljuset flödar genom fönsterna! Här finns utgången till balkongen som dels skyddas från vinden av huskroppen och även ett glasparti. Vardagsrummet känns rymligt och på golvet ligger en ekparkett som fortsätter in i sovrummet som vi når härifrån. Även vardagsrummets ljust gråa ton på väggarna fortsätter in i sovrummet där en stilsäker fondvägg bryter av.
Köket når vi dels från vardagsrummet men även från den stora luftiga hallen som går ihop med matplats och sedan kök. Köket är nyrenoverat och här finns den grå färgen upptagen i inredningen! En vit bänkskiva bryter av och matchas även fina handtag. Det finns bra arbetsytor och utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, fläkt samt spis med häll. "The final touch" sätts av den superläckra fondtapet som sitter ovan en avlastningsyta.
Mellan matplats och kök är det öppet - det finns gott om rymd så ett stort matbord får med lätthet plats utan att ta för mycket av rummet. I änden bort mot trappen finns en möblerbar del - idag ett avkopplande hörn där man gärna slår sig ned med en god bok i soffan. I hallen på väg till vardagsrummet ligger badrummet - detta är renoverat 2014, arbetet utfördes av Sandéns Golv. Med våtrumsmatta på väggar och golv och utrustat med dusch, tvättkommod, toalett och toppmatad tvättmaskin. Här finns gott om utrymme även för torktumlare om så önskas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 638 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel

Driftskostnad

4 740 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 140 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,05473%

Andel av årsavgiften

1,05473%

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2008
Energiprestanda: 147 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglasfönster

Fastighetsbeteckning

Glasmästaren 1

Övrigt

Stor balkong med bästa sydvästläget! Här sitter du mer än gärna och kopplar av efter en dag på jobbet eller varför inte på din lediga dag! Gott om plats för både solstolen och middagar under bar himmel!

Dörrar bytta 2014
Ny fläkt 2017
Diskmaskin 2014

Förening

Namn

HSB Brf Kungsgården i Ängelholm

Om föreningen

Inflyttning skedde under år 1982. Föreningen har 96 bostadsrättslägenheter med sju extra parkeringsplatser för uthyrning och ett kvartershus. Bostäderna finns från 2 rok till 5 rok. Föreningen omfattar Östanvindsgatan 1-11 och Nordanvindsgatan 2-14.

Nyligen har parkeringsplatserna fått en uppfräschning med ny målning och ny asfalt. Nya fönster i hela föreningen sedan några år tillbaka. Nya ytterdörrar.

I området finns tvättstuga, föreningens kontor och på andra våningen i byggnaden finns en gemensamhetslokal.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Expressfisk Eklund AB
700 m
Fiskexpressen
700 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
710 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västanvinden Förskola Fritidshem
170 m
Ängavången Förskola
450 m
Grundskolor
Ängavångens hemsjukvård
510 m
Törnskogens Förskola och Skola
520 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,5 km
Banker
Zmarta
830 m
Swedbank
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
930 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Konsumentupplysning Ängelholm o.
900 m
Ängelholms Bowlinghall
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg eller Mathia Hagelqvist för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte