Sadelgatan 24

Bilder

  • Såld!
  • Framidan
  • Sadelgatan 24
  • Välkommen in!
  • Hall
  • Hall med vy mot köket

Sadelgatan 24 , Kroneslätt , Ängelholm

Nu är äntligen en 1-plansvilla på Kroneslätt till salu! Byggd 2005 med 168 kvm fördelat på fyra sovrum, kök med matplats, två sällskapsytor, två helkaklade badrum och separat tvättstuga! Trevliga attribut såsom kamin, bastu, mediecentral i del av huset, spröjsade fönster och uteplats i söderläge! Garage och förråd! Välkomna på visning!

168 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
168 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 801 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
2 246 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

168 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Sadelgatan 24! - 1-plansvilla i populärt område med garage. Huset är byggt 2005 och är 168 kvm fördelat på ett plan med fyra sovrum, kök med matplats, två badrum, två sällskapsytor och separat tvättstuga. Huset är byggt likt ett H med köket, "husets hjärta", i mitten och sedan går det ut i två avdelningar till höger och vänster om det. Från köket och vardagsrummet tar man sig till baksidan av huset, trädgården och den härliga uteplatsen i bästa solläge! Området är perfekt för barnfamiljerna men passar även om man vill bo här på "äldre dar" då området är lugnt och harmoniskt men även med närhet till centrum och kommunikationer. I området ligger Änglakronans förskola som även har kvällsöppet för familjer med annorlunda arbetstider.

Välkommen in!

Hall
Ett steg in i hallen och man märker med en gång av vilken rymd det är i detta hus. Hallen är väldigt rymlig och till vänster kan man hänga av sig ytterkläderna. Väggarna är målade och det ligger klinker på golvet.

Badrum 1
Från hallen till vänster finns ett badrum med kakel och klinker. Utrustat med Wc, tvättställ och duschhörna. Snygga och moderna materialval.

Kök
Rakt fram från hallen kommer man till "husets hjärta", köket! Här finns ordentligt med plats för matbord och mellan matplatsen och köksinredningen finns en utgång till trädäcket. Köket är inbjudande med dess placering och utformning med en köksö att kunna umgås kring när middagen tillagas. Det är ett HTH kök med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Utrustat med rostfri kyl/frys, rostfri diskmaskin -13, spis och fläkt.

Sovrum 1
Till höger från köket finns det första sovrummet. Passar utmärkt för sovrum eller varför inte ha sitt kontor hemma?! Väggarna är målade och det ligger parkett på golvet. Fönster som vetter ut mot framsidan.

Sovrum 2
Vidare in i huset kommer man till en sovrumsavdelning med "Master bedroom" med tillhörande klädkammare. Längs den ena väggen finns stora sjutdörrsgarderober. Väggarna är målade/tapetserade och det ligger parkett på golvet.

Badrum 2
Intill sovrum 2 finns detta badrum. Snyggt och modernt kakel och klinker. Det är vattenburen golvvärme. Utrustat med Wc, tvättställ, badkar och bastu.

Vardagsrum
Väldigt vackert rum med spröjsade fönster och stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns en kamin att höja mysfaktorn med eller varför inte värma sig vid när kylan tränger sig på. Det får plats både ordentlig matsals- och soffgrupp. Väggarna är målade och det ligger parkettgolv. Utgång till trädäcket och trädgården.

Allrum
Om man tar andra hållet från köket till vänster kommer man till den andra avdelningen i huset. Först kommer man till ett allrum. Väggarna är målade vita -17 och det ligger parkett på golvet. I detta rum finns en mediecentral. Så varför inte ha detta rummet som ett mysigt "tv-rum" med biokänsla.

Sovrum 3 & 4
Till sovrum 3 och 4 kommer man till via allrummet. Likvärdiga till storleken. Väggarna är målade/tapetserade och det ligger parkett.

Tvättstuga
Från allrummet till vänster finns tvättstugan/groventrén. Utrustat med inredning till förvaring, tvättmaskin -13, torktumlare, torkskåp, grovvask och centraldammsugare. Väggarna är målade och det ligger klinker på golvet. Utgång till uppfarten och garaget.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme (golvvärme)

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 september 2014
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Härlig uteplats i söderläge på trädäck som man kan ta sig till via köket och vardagsrummet.

Fastighetsbeteckning

Grimskaftet 8

Övriga byggnader

Garage (kall) och förråd

Lekstuga

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 960 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 971 kr
VA: 5 464 kr
Renhållning: 2 525 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Nuvarande ägare har en försäkring inkl hemförsäkring på 5703 kr/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 019 000 kr, varav byggnadsvärde 2 009 000 kr

Summa pantbrev

3 101 579 kr

Tomt

Areal: 1 801 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Viktiga dokument

Om området

Kroneslätt

Kroneslätt är ett nybyggt bostadsområde i ytterkant av centrala Ängelholm där gamla ridhuset funnits tidigare. Därav har gatorna i området namn som sadelgatan, galoppgatan, dressyrgatan etc. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, fin natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykel- och gångavstånd till den populära långa sandstranden i Skälderviken.

Englakronan är en privat förskola i Ängelholm intill samåkningsparkeringen på Kroneslätt. Förskolan startade 2009 och har plats för ca 140 barn fördelat på 6 avdelningar.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Netto
880 m
Coop Extra
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessoriförskolan Nallen
690 m
Ängelholms Montessoriförskola
1,3 km
Grundskolor
Villanskolan
1,1 km
Nyhemsskolan
1,6 km
Gymnasium
Nybroskolan
2,2 km
Banker
FOREX Bank
1,7 km
Handelsbanken Ängelholm
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Idrottsplats
1,2 km
Rögle Bandyklubb
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte