Svedjegatan 11

Bilder

  • Såld!

Svedjegatan 11 , Munka Ljungby , Ängelholm

Mycket välskött och trivsamt boende i en plan med en källare som bidrar med alla extra bonusytor som kan tänkas behövas! Väl omhändertagen genom åren där man t ex sett över ytskikten, renoverat badrum och kök. Det har dessutom byggts till en vinterträdgård samt relaxavdelning och källaren är dränerad. Villan är belägen nära nära skola och lekplats i en mycket trivsam del av Munka Ljungby!

129 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
129 kvm
Biarea:
129 kvm
Tomtarea:
713 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 972 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

129 kvm

Biarea

129 kvm

Rumsbeskrivning

Kan detta vara ett av Munka Ljungbys mest trivsamma bostäder? Denna bostad är lätt att tycka om, är välskött och underhållen genom åren, har ett toppenläge i byn och erbjuder alla de ytor man behöver och säkert lite till!

En känsla av att vara hemma är det första som slår en när man stiger in. En hall med avhängning som öppnar upp till resten av bostaden - man passerar trappan på väg till vardagsrummet och köket ligger på vänster sida. En vinkel i bostaden erbjuder en mer privat sfär med sovrum och badrum. Det ligger genomgående askparkettgolv i hela entreplanet med en klinkerdel vid entrén. Direkt till vänster ligger det första sovrummet. Förbi det kommer köket - ett fräscht kök från Ballingslöv med bra ytor och matplats. Utrustningen består av fläkt, varmluftsugn, induktionshäll, kyl, frys med is och vatten samt diskmaskin. Köket är i massiv ek och bänkskivan av snygg svart granit. Vid matplatsen finns en genomgång för enkel access mot vardagsrummet. Där är det gott om plats med en vinkel som ger fina möbleringsmöjligheter och man kommer ut till den skyddade uteplatsen. I vardagsrummet kommer murstocken upp och ger därmed möjlighet att sätta in en eldstad.
I husets vinkel ligger det tre sovrum varav ett mindre som idag fungerar som en "walk-in-closet", ett större - lämpligt master bedroom med utgång till vinterträdgården. Här ligger det ekparkett på golvet och det finns en luftvärmefläkt som kan ge kyla för den som gillar ett svalt sovrum. Det sista rummet är ett perfekt barnrum med två garderober. Badrummet är helkaklat med komfortvärme i golvet och inrett med hörnbadkar, kommod med skåp, toalett och handdukstork.

En trappa ned finns alla lyxiga bonusytor! I hall, allrum, sovrum, wc samt relax har man lagt in vattenburen golvvärme vid renoveringen av källaren. Det ligger genomgående klinker på golven här nere, endast pannrummet avviker med ett betonggolv istället. Här finns ett stort allrum med öppen spis och ett extra rum som fungerar utmärkt som sovrum eller arbetsrum. Ett större rum erbjuder såväl förvaring och dessutom plats för verkstad eller hobbyverksamhet av något slag, här finns det matkällare, klädkammare och skjutdörrsgardrober. I vinkeln finns en passage som leder till en helkaklad wc med toalett och tvättställ. Vidare kommer pannrum och längst in finns en stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och en härlig helkaklad relaxavdelning med dusch och bastu. Källaren nås även från utsidan med ett litet vedförråd precis utanför.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel med källare

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump, kamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 november 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Betong
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Skyddad stensatt uteplats mellan bostad och den tillbyggda vinterträdgården. Mysig vinterträdgård med stora hajompartier. Rummet har en härlig rymd med laserad träpanel i taket som är öppet upp i nock. Golvet är klinkerbelagt som tål springet från trädgården och in. Med skön golvvärme finns möjligheten att nyttja rummet året om.

Fastighetsbeteckning

Törnet 2

Övriga byggnader

Carport med vidbyggt förråd.

Tillbyggd vinterträdgård

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 669 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 444 kr
VA: 4 906 kr
Renhållning: 3 619 kr
Sotning: 700 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 313 000 kr, varav byggnadsvärde 1 024 000 kr

Summa pantbrev

2 295 000 kr

Tomt

Areal: 713 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig insynsskyddad tomt med västerläge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Markiser som styrs av sol och vind. ADSL

Renoveringar:
2016 Nytt värmesystem - luft/vatten värmepump. Målning
2015 Markis framsida samt markis uterum
2012-2013 nya fönster (alu)
2010 Ny askparkett entréplan (förutom ett sovrum), renovering kök, källartrappa i ask samt ny ytterdörr.
2007 Renovering källare med vattenburen golvvärme, dusch, bastu, relaxrum, källardörr samt golv.
2006 Ny papp på carport
2004 Nytt badrum på entréplan.
2002 Byggnation uterum samt plattsättning.
2001 Dränering runt huset.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Sparbanken Öresund, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
740 m
LiDL
3,9 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
1,1 km
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,1 km
Grundskolor
Toftahallen
290 m
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
3,7 km
Furutorps Golf
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Toftahallen
290 m
Toftabadet
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte