Tornagatan 6

Bilder

  • Härlig utemiljö i söder!
  • Utomhusspa och uteplats med terrassmarkis
  • På väg in

Tornagatan 6 , Munka Ljungby , Ängelholm

Välkomna till den superprydliga familjevilla på lugna Tornagatan. Alla kan se att denna bostad har skötts av en pedantisk hand på såväl utsida som insida! Dessutom finns här ett avundsvärt fint dubbelgarage där den inbitna gärna spenderar många timmar. Bostaden erbjuder upp till fyra sovrum idag och det finns ett fint vinterbonat uterum med eldstad samt mysig uteplats med utomhusspa!

183 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
183 kvm
Biarea:
71 kvm
Tomtarea:
714 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 854 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

183 kvm

Biarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Vi passerar garaget på väg till huvudentrén. En snabb blick innanför portarna där räcker för att se att detta garage är en dröm för många - helt klart bland de finaste jag sett! På husets gavel finns en avkopplande uteplats invid groventrén, en skön plats av njuta av den sista kvällssolen på i lä från hus och garage. Åt söder finns ett vinterbonat uterum med stora glasskjutpariter som släpper in ljus och utemiljön - i anslutning till detta finns ett trädäck och ett utomhusspa!
Bostaden har en mängd möjligheter att erbjuda! Så som det är idag finns det gott om rum - beroende på behov är det enkelt att ändra planslöningen så man får ett rejält stort vardagsrum, då kan det finns ett eller två sovrum kvar i entréplanet, beroende på hur stort vardagsrum man önskar! Köket är behagligt stort och det finns alla möjlihgeter att skapa fler rum på det övre planet för den som behöver det.

Vi stiger innanför dörren, det finns plats att hänga av sig. Här finns trappan till det övre planet. Direkt höger finns en gästtoalett, helkaklad och med utrustad med toalett och tvättställ. Till vänster hittar vi ett stort sovrum med en garderobsrad längs ena väggen. Fortsätter vi framåt kommer vi till arbetsrummet som kan öppnas upp mot grannrummen om man hellre ser större sociala ytor i entréplanet. Härifrån når vi uterummet som fungerar året runt med golvvärme och täljstenskamin. Man når även ytterligare ett sovrum med garderober och fönster mot baksidan.
Tillbaka i hallen - viker vi av åt höger passerar vi trappuppgången och ett förråd under trappan på vägen till köket. Köket är stort och rymligt och går i en blå ton. Det finns gott om plats för en ordentlig matplats och bra arbetsytor! Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn, micro, häll och fläkt. Från köket når vi det sista sovrummet - master bedroom - det största av dem alla, här kommer man direkt ut till uteplatsen med spabad! Det finns flera skjutdörrsgardrober.
Via köket når vi även grovkök/tvättstuga och badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättställ, toalett, handdukstork, hörnbadkar och dusch. Grovköket har även ingång utifrån, här finns det ytterligare förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Med klinker på golvet, tvättpelare, tvättho, torkskåp och varmvattenberedare (frysbox och kyl ingår ej).

På övre plan finns det stora fina ytor - med öppet upp i nock är allrummet härligt luftigt, för den som vill ändra på planlösningen nere är det inga problem att della detta rum och ha ytterligare ett sovrum här, utrymmet finns ändå för ett allrum.Stora fönsterpartier på gaveln i väster. En liten passage med en klädkammare samt gästtoalett leder oss in till ett sovrum. Ett fint stort rum med garderober med skjutdörrar längs ena sidan. Gästtoaletten är helkaklad och är inredd med toalett och tvättställ.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direkt El, luft/luft värmepump.

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 maj 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Flera fina uteplatser! Ett vinterbonat uterum med skjutbara partier för mysiga sommarkvällar under tak. Utanför finns ett trädäck med terrassmarkis där man njuter av livet under bar himmel. För livsnjutaren finns här även installerat ett utomhusspa som går att nyttja året om.
Vid groventrén finns ytterligare en skön plats där solens strålar dröjer sig kvar i husfasaden och värmer den som dröjer sig kvar.

Fastighetsbeteckning

Räven 5

Övriga byggnader

Stort isolerat dubbelgarage om knappa 48 kvm med gjuten platta som är klinkerbelagd. Motordrivna portar. Ovan garaget finns vindsutrymme för förvaring och även en källardel. Växthus och vedförråd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

34 257 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 800 kr
VA: 4 500 kr
Renhållning: 2 525 kr
Sotning: 332 kr
Försäkring: 5 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I kostnad för el ingår uppvärmning till spa - ca 4000 kr. Separat elmätare finns. I driften ingår även viss värme i garaget.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 534 000 kr, varav byggnadsvärde 1 245 000 kr

Summa pantbrev

1 163 000 kr

Tomt

Areal: 714 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fin inramad trädgård med mysiga uteplatser, rabatter och fruktträd.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Fiber finns indraget i bostaden.
Tak omlagt, även nya betongpannor. All plåt är utbytt.
Ny luft/luft värmepump från 2014.
Samtliga fönster utbytta 2009.

Idag är kostnaden för driften av utomhusspat ca 4 000 kr av den angivna driftskostnaden (vid flitigt användande året runt kan driften uppgå till 10.000 kr).

Angiven biaera avser garage och uterum. Boarea aenligt taxeringsuppgifter.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
810 m
Brelerts Eftr. W
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
430 m
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
520 m
Grundskolor
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
430 m
Toftahallen
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
2,2 km
Furutorps Golf
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Munka-Ljungby Idrottsplats
520 m
Munka Ljungby Tennisklubb
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
690 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte