Tunnbindarvägen 36

Bilder

  • Välkommen till Tunnbindarvägen 36!
  • Stor uppfart till bilarna
  • Välkommen in!
  • Gång från hall till resten av entréplan

Tunnbindarvägen 36 , Hillarp , Ängelholm

Supermysig fastighet med ett mindre bostadshus och med ett komplett gästhus. Fastigheten ligger på ett lugnt och skönt läge med en underbar skiftande trädgård som erbjuder flertalet små rum och miljöer! Perfekt första boende eller kanske för den lilla familjen! Välkommen att trivas i ditt nya hem!

84 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
84 kvm
Biarea:
48 kvm
Tomtarea:
1 764 kvm
Byggår:
1944
Driftskostnad:
2 423 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 1 - 2 sovrum

Boarea

84 kvm

Biarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

I mysiga, fridfulla och naturnära Hillarp finns det nu chans att förvärva denna hemtrevliga bostad! Ett mindre 1 1/2- planshus med källare som kompletteras med ett nyrenoverat gästshus med eget kök och badrum är detta det perfekta huset för familjen med tonårsbarn som vill ha ett eget tillhåll, för dig som vill bo i nära anslutning med naturen eller för dig som vill ha en extra inkomst och eventuellt hyra ut gästhuset.

Entréplan

Hall
Vi går upp för trappan som leder oss in i boningshuset. Väl inne kommer vi in i en hall med avhängningsmöjligheter på vänster sida. I hallen finns också trappan (nyslipad och målad) som tar oss vidare upp till övre plan samt en gång in till resten av entréplanet där du först har en källartrappa på vänster sida som följs av gästtoaletten sedan kommer vi in till köket. På golvet ligger kaptensgolv i ekfaner som följer med in till köket.

Gästtoalett
Renoverad gästtoalett. Snyggt inrett med klinker på golvet och vägg som är svartmålad och med vit panel. Utrustat med wc samt tvättställ.

Kök
Härligt och luftigt kök i vinkel inrett med vita lantliga skåpsluckor. Köket är renoverat av nuvarande ägare. Köket är utrustat med ugn (-08), fläkt (-08), spis (-08), kyl (-03) samt diskmaskin (-03). Här finns också ett barbord där man kan avnjuta sina middagar.

Vardagsrum
Vidare in från köket kommer vi in i husets vardagsrum, där ligger det ett fint parkettgolv och vita ljusmålade väggar samt en mörkare fondvägg som bryter av det ljusa. Fönster i tre väderstreck. Kaminen som är placerad i hjärtat av rummet höjer mysfaktorn avsevärt! Den kan du njuta av både när du sitter och har fredagsmys framför tvn i soffan samt när du har vännerna över på middag och man sitter vid middagsbordet. Man har från detta rum gjort en utgång med glaspartier till den insynsskyddade uteplatsen i trädgården, detta ger ett stort och härligt ljusinsläpp!

Övre plan
Övre plan består av ett litet allrum samt ett stort sovrum. I båda rummen har man lagt ett enhetligt och snyggt laminatgolv. I allrummet finns det en inbyggd garberob med skjutdörrar samt ytterligare en garderob/mindre klädkammare. I sovrummet har du ingång till en stor klädkammare som skulle kunna byggas om till en liten toalett

Källare

En inredd och mycket fräsch källare med cremefärgat klinker på golvet. Takhöjden är ca 1,9 m. När vi går ner i källaren kommer vi först in i ett rum som kan användas som sovrum eller arbetsrum. Vidare in i källaren kommer vi in i husets pannrum, här har man satt in frys samt torktumlare. Idag står där en avfuktare som är perfekt att använda sig av när man hänger upp den fuktiga tvätten, avfuktaren ingår i köpet. Kombipanna från ca -90. Här finns även en utgång till husets baksida.

Badrum
I källaren finner man också husets badrum. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ samt tvättmaskin. Inrett med kakel och klinker.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1944

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 61 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

En underbar skiftande trädgård som ger livsnjutning! Den är insynsskyddad (thojahäck) i olika höjder, här gömmer sig många "rum" där man kan avnjuta en kopp kaffe om dagarna. Härlig honungros som växter sig stor om sommaren, luktar underbart och blommar länge! I trädgården finns också syrénbuskar och rhodendendron. Stort trädäck i söder mellan boningshus och gästhus.

Fastighetsbeteckning

Hillarp 4:6

Övriga byggnader

Gästhus
Supermysigt nyrenoverat gästhus byggd på betongplatta, uppvärmd året runt med samma uppvärmningssystem som i boningshuset. Huset består av ett rymligt vardagsrum med enklare kök med liten häll, ugn och fläkt (vitvaror och bänkskiva -16), vit liggande råspont samt en fondvägg i svart råspont. På golvet ligger snyggt klinkergolv (inget klinker under soffan). Inbyggda spotlights i taket. Här finns också ett badrum utrustat med duschkabin, wc och tvättställ. En trappa upp i huset finner vi ett supermysigt sovloft med öppet upp i nock, inrett med en söt blommig tapet.

Garage och uterum
Stort garage med högt i tak egen uppfart från vägen. Ihopbyggt med ett uterum i väster som är renoverat invändigt, mysfaktorn är hög! Ljust klinker på golvet och vitmålad panel på väggarna.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 076 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 450 kr
VA: 3 861 kr
Renhållning: 3 880 kr
Väg, samf: 500 kr
Sotning: 885 kr
Försäkring: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

899 000 kr, varav byggnadsvärde 595 000 kr

Summa pantbrev

1 500 000 kr

Tomt

Areal: 1 764 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Alla fönster är bytta till 3-glas förutom fönstret i köket samt i sovrummet på övre plan.

Dagbrunn med nyinsatt nivåpump finns. Alla stuprör är kopplade till dagbrunnen.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
1,6 km
Brelerts Eftr. W
5,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
1,3 km
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,3 km
Grundskolor
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,3 km
Toftahallen
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
2,4 km
Furutorps Golf
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stencrossarna M K
360 m
Toftabadet
940 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
940 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg eller Sandra Petersson för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Sandra Petersson

Sandra Petersson

Ängelholm /Båstad

Säljkoordinator, Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0431-474137

sandra.petersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte