Vångavägen 20

Bilder

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Vångavägen 20 , Magnarp , Ängelholm

På en lugn återvändsgata i Magnarp finns nu chansen att förvärva detta trevliga och nyrenoverade 1-planhus med havsnära läge. Stor och öppen planlösning med härliga ytor mellan kök och vardagsrum och där havet kan skådas på avstånd. Fyra sovrum, två badrum varav ett är totalrenoverat och aldrig använt och ett extra genomgångsrum som fördelaktigt kan nyttjas som kontor eller motsvarande. Under 2017 har ett helt nytt kök inkl vitvaror satts på plats, ett badrum har totalrenoverats med modern och snygg inredning, nya golv i form av ekparkett i näst intill samtliga rum, samt så har samtliga innertak och väggar fått ny färg. Även fasaden är ommålad under 2017. Burspråk och kamin är två andra attribut som höjer upp känslan i detta boende. Gång- och cykelavstånd till skola, förskola, hav, strand och mataffär. Ett perfekt boende för barnfamiljen, sommargästen eller det äldre paret som önskar att bo på ett plan och med omedelbar närhet till hav och vacker natur. Boka dig lätt och smidigt till visning via HusmanHagbergs hemsida! Välkommen!

130 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
656 kvm
Byggår:
1990
Driftskostnad:
3 145 kr/månad
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

I idylliska och havsnära Magnarp finns nu en riktigt trevlig 1-plansvilla med havsutsikt och andra härliga omgivningar. Här bor man så nära havet att man med endast någon minuts gångväg befinner sig nere på Magnarps-heden med hela Skäldervikens milsvida utsikt framför sig. Inte särskilt mycket längre bort ligger Magnarps strand med badstrand, restaurang med fisk- och skaldjurförsäljning och badbrygga. En av regionens mysigaste badplatser om somrarna.

Magnarp är barnfamiljernas och livsnjutarnas frizon med lugna omgivningar som borgar för ett tryggt liv med rofyllda dagar båda för vuxna och barn. I det direkta närområdet finns stora och härliga grönområden och lekplats. Magnarp knyts samman med fina gång och- cykelvägar som tar dig säkert till skola, förskola och sköna kvällspromenader. Inom gång och -cykelavstånd finns också matvaruaffär.

Fastigheten på Vångavägen 20 ligger på en lugn återvändsgata där sex hushåll har sin infart. Själva villan har i närtid renoverats och fräschats upp i många avseenden. Här finns en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra rymliga sovrum, två badrum och ett kontor. Från bostadens vardagsrum och trädgård ges en vacker utsikt med havet på avstånd. Vissa delar av det som renoverats är helt orört och oanvänt, redo för nästa ägare att inviga. Några exempel på detta är det nya köket med vitvaror och det totalrenoverade och helkaklade badrummet. Nytt parkettgolv i de flesta rummen och samtliga ytskikt är målade i vitt. Även fasaden har fått en uppfräschning med ny fasadfärg dessutom har några fönster bytts ut.
I vardagsrummet finns ett stort och trevligt burspråk som ger djup till rummet och en vacker utsikt över hav och trädgård. I vardagsrummet finns även en öppen spis med kassett som kan värma dig gott under vinterhalvåret.Trädäcket som sträcker sig längs med husets långsida nås via tre olika altandörrar från vardagsrum och kök. På uteplatsen finns en murad utegrill.

En villa med flexibel planlösning och som håller på mycket mer yta än vad kvadratmetrna på papperet berättar. Välkommen på visning!

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning, inbyggd garderob. Från hallen nås tre sovrum, badrum samt vardagsrum. Vi fötterna ligger ett ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum/Kök
Vardagsrum och kök i en öppen planlösning. I vardagsrumsdelen finns ett stort burspråk vilket ger mycket ljus till rummet. På avstånd har man här en härlig havsutsikt. I burspråket finns också två altandörrar som leder till trädäcket. Öppen spis med insats.

Köksinredning och vitvaror från 2017. Inrett med vita spegelluckor, kakel i beige ton samt laminatbänkskiva. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, ugn, spishäll med induktion, fläkt samt diskmaskin. Alla vitvaror är från märket Elektrohelius. Altadörr ut till trädäcket. Stor matsalsplats.

Sovrum 1
Direkt till vänster från hallen sett finns ett av sovrummen. Ett vackert burspråk ger rummet liv och ljus, flertalet inbyggda garderober till klädförvaring. Ljust laminatgolv.

Sovrum, 2 och 3
Två sovrum finns till höger om hallen, mellan dessa två rum finns ett nyrenoverat badrum. Båda rummen är rymliga. Garderober finns i båda rummen

Badrum
Totalrenoverat badrum med full dokumentation och kvalitetsintyg. Inrett med kakel och klinker i grått och vitt. Badrummet är utrustat med tvättställskomod, dusch, handdukstork samt WC. Vädringsfönster.

Badrum/Tvättstuga
Badrum nr 2 kombinerat tvättstuga nås via en dörr från köket. Inrett med plastmatta och vitmålade väggar. Utrustat med duschkabin, tvättställ, toalett, tvättmaskin, torkskåp, städskåp och vask. Här finns även varmvattenberedaren.

Hall/kontor
Extra hall/kontor/groventré, detta rum kan användas till mycket. Ett genomgångsrum mellan badrum/tvättstuga och det fjärde sovrummet. Dörr leder till biluppfarten. Skjutgarderober längs med ena väggen med gott om plats till diverse förvaring.

Sovrum
Ett fjärde sovrum som ursprungligen var ett förråd som byggts om. Ligger mer avskilt i huset än övriga rum. Perfekt för tex tonårsbarn som behöver komma undan. Ett rymligt rum som nås både från hall/groventré och även via separat ingång från utsidan.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Vattenburen el och kamin

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Ett stort trädäck som sträcker sig över en av husets långsidor med murad utegrill. Hit hittar solens strålar från morgon till kväll. En vacker utsikt med havet en bit bort gör denna plats oslagbar.

Utförda renoveringar:

- Nytt kök från IKEA med nya vitvaror från Elektrohelius -17
- Nytt badrum med kakel och klinker -17
- Målning av väggar inomhus -17
- Nylagd ekparkett i stora delar av bostaden -17
- Nymålad fasad -17
- Delvis nya 3-glasfönster -17

Fastighetsbeteckning

Magnarp 55:86

Övriga byggnader

Gäststuga/förråd. Isolerat och inrett med laminatgolv och liggande träpanel på väggarna.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 743 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 602 kr
VA: 6 936 kr
Renhållning: 3 633 kr
Försäkring: 3 572 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

Uppvärmningskostnaden ligger under elkostnad. Säljarna har en försäkringskostnad på 3572 kr/år. (endast byggnad ej hemförsäkring inkluderat)

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 804 000 kr, varav byggnadsvärde 1 006 000 kr

Summa pantbrev

2 758 000 kr

Tomt

Areal: 656 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En stor stensatt biluppfart med plats till två bilar. Gång i form av stensättning från biluppfart till bostadens entré. Ett stort trädäck byggt intill husets ena långsida, utgång till trädäcket finns från tre dörrar inifrån. En lättskött trädgård i form av rabatter, gräsmatta och träd som ger en lummig och härlig känsla.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Magnarp

I vackra Magnarp bor man när man vill bort från centrums stress och bo i rofylld miljö med havet runt knuten. Byn är genuin och erbjuder en mysig och harmonisk atmosfär med knappa 1000 invånare. Skola årskurs F-9, fritids samt förskolor.

Kommunikation

Busslinje 2 mot Vejbystrand varje hel och halvtimme vardagar och helger varje hel timme. Mer info. se www.skanetrafiken.se

Närservice

Matvarubutik finns närmast i Vejbystrand där också restauranger, bibliotek, butiker, frisör mm finns. Lokalt i Magnarp finns Bjäre fisk & skaldjur samt Sandgårdens skafferi, en butik med närproducerade produkter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gårdens Skafferi
1,2 km
Ludvigssons Livs AB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vejbystrands skola och förskola
550 m
Vejbyslätts IFs Fritidshem
970 m
Kollektivtrafik
Magnarp Vattenverksvägen
1 km
Magnarps skola
1,1 km
Grundskolor
Vejbystrands skola och förskola
550 m
Magnarps Skola
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solviksgolv I Skälderviken HB
5,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Magnarpshallen
1 km
Vejbybadet
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vejbystrand S
960 m
Vejbybadet
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Linda Glimmenvall eller Sandra Petersson för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte