Tivoligatan 24

Bilder

  • Såld!
  • Entré
  • Välkommen!
  • Gäst WC och större klädkammare precis vid entrén
  • Vy över hall och matplats

Tivoligatan 24 , Epadalen , Ängelholm

Riktigt snyggt och läckert radhus på populära Epadalen! Genomrenoverat med öppna ytor på entréplanet och med tre sovrum och badrum på det övre planet. Dessutom har man byggt ut huset med en stor fullisolerad vinterträdgård, ett rum som verkligen sätter pricken över i:et och gör detta radhus till sannolikt kvarterets läckraste. En riktig pärla om du frågar oss på HusmanHagberg!

121 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
121 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
182 kvm
Byggår:
1957
Driftskostnad:
3 489 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

Wow!
Välkommen att kika in i detta välrenoverade och oerhört läckra radhus beläget på populära Epadalen! Här genomgicks en omfattande renovering 2008 då nuvarande ägare förvärvade fastigheten. Då "blåste" man hela huset, rev väggar, satte in ett nytt kök och badrummet förstorades och renoverades. Man bytte också alla ytskikt, fixade med tvättstugan som också fick nya läckra vitvaror i svart utförande och trädgården fick sig en rejäl uppiffning. Dessutom drogs elen om och nya fönster sattes på plats. Med andra ord så gjorde man så gott som allt.

Ett par år senare byggdes huset ut med ett stort och ljust vinterbonat uterum med stora glaspartier ut mot trädgården. Idag har man ett ljust och öppet hem, med en insida som är svår att föreställa sig från utsidan. Utbyggnaden på baksidan sätter den där klassiska "pricken över i:et" och placerar detta radhus i en högre division än de flesta andra hus i området. Man har dessutom tre stora och rymliga sovrum på det övre planet så huset passar både för barnfamiljer såväl den mindre familjen. Välkommen att anmäla dig på visning!

Entréplan

Hall, tvättstuga, Gäst WC
Öppen hall med snyggt schackrutigt klinkergolv med klädavhängning. Ingång till större klädkammare. I hallen står en skjutdörrsgarderob med mörka glasdörrar. Ingång till gäst WC samt tvättstuga. Tvättstugan har samma klinkergolv som i hallen och är utrustad med matchande vitvaror i svart utförande. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin -08, torktumlare -14 och torkskåp -08.

Vardagsrum, kök
Vardagsrummet har öppnats mot upp köket och här ligger ett mörkt enhetligt laminatgolv. Stort fönster har placerats mot baksidan vilket ger ett fantastiskt ljusflöde till bostaden. Köket är i vitt utförande med vitvaror i rostfritt stål. Vardagslyx i form av ismaskin, sk side-by-side. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och mikro, kombinerad kyl och frys med ismaskin, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Ingång till tvättstuga via köket. Köket är från Ikea och renoverades 2008 då också samtliga vitvaror byttes ut sånär som spishällen är utbytt under 2014.

Vinterbonat uterum
Stort och mycket trevligt uterum med full isolering åt alla håll och kanter. Vid fötterna ligger ett supersnyggt exklusivt marmorgolv, vattenburen golvvärme. Öppningsbara glaspartier åt två håll. Ryggåstak med infällda spotlights. Detta rum fulländar denna bostad. Rummet är 4,1m x 4,25m.

Övre plan

Övre hall med ingång till samtliga rum. En mindre garderob. Glöm inte att spana in det oerhört snygga originaltrappräcket som många i området har tagit bort. Enhetligt i samtliga rum ligger ett ljus laminatgolv.

Badrum
Utbyggt och fräscht badrum utrustat med vitt kakel och mörkgrått klinkergolv renoverat 2008. Golvvärme, vattenburen. Två fönster för ljusinsläpp och vädring. I rummet finns badkar, duschhörna, WC och tvättställskommod som matchar väggskåp.

Sovrum 1
Stort sovrum med extra takhöjd. Infällda garderober i vägg samt större fristående garderobslänga som kommer lämnas kvar i huset. Ljust laminatgolv.

Sovrum 2 och sovrum 3
Två likvärdiga sovrum med samma ljusa laminatgolv som övriga delar av det övre planet. Ljust och fräscht.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansradhus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 maj 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Utförda renoveringar:
-Ändring av planlösning-08
-Nytt kök från Ikea inkl. vitvaror-08 (hällen är utbytt -13)
-Renovering av toalett entréplan -08
-Ny maskiner i tvättstuga -08
-Byggnation av badrum övre plan -08
-Samtliga ytskikt i hela huset -08
-Ny fönster (ett fönster var redan utbytt av föregående ägare)
-Radonmätning gjordes -08 (visade inga förhöjda radonhalter)
-Utbyggnation av vinterbonat uterum -10

Fastighetsbeteckning

Havstruten 28

Övriga byggnader

Förråd i anslutning till entrén.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 876 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 468 kr
Renhållning: 2 020 kr
Övrigt: 32 388 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

"Övrigt" avser kostnad till samfällighetsförening som avser värme, VA, skötsel av gemensamma gräsytor, tvättstuga, förråd med redskap och parkeringsplats. From 1/7 2016 kommer avgiften höjas med 100 kr/mån.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

921 000 kr, varav byggnadsvärde 577 000 kr

Summa pantbrev

1 800 000 kr

Tomt

Areal: 182 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mindre trädgård i södervänt läge. Sol hela eftermiddagen och början av kvällen. Blandade planteringar och träd. Uteplats i skyddat läge med trätrall. På framsidan finns ett förråd. I anslutning till entrén finns uteplats med trall under tak. Idag används detta primärt som cykelplats men det finns många i området som har uterum på denna yta.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Havstruten GA:1
Samfälligheten avser VA, värme, skötsel av gemensamma gräs- och gångytor, gemensamt förråd med verktyg, cykelförråd, gemensam tvättstuga, tv (1,2 och 4:an) samt parkeringsplats. Samfälligheten har också dragit in fiber. För endast 109kr/mån har du TV samt internet med uppkoppling 100/100.

Tillträde

Tidigast 1 november 2016

Viktiga dokument

Om området

Epadalen

Epadalen är ett av "barnfamiljernas" högst rankade områden i Ängelholm. Ett område som du med en kortare promenad- eller cykeltur tar dig till hav, strand, skog och natur, centrum, förskolor, skola och idrottsplats. I direkta närområdet finns också matvaruaffär, skola och förskolor. Med något längre promenad finns kiosk och välbesökta Lindab Arena. Dessutom finns goda bussförbindelser till och från centrum. Ett tryggt område där barnen ofta är ute och leker på gatorna, inte sällan med en landhockeyklubba i handen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 15 min bilväg. Vid Epadalen går stadsbusslinje 2. Mer info se www.skanetrafiken.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Kullahallen
110 m
Ostbutiken
1,4 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ljunggårdens Förskola
90 m
Junibacken Förskola
740 m
Grundskolor
Södra Utmarkens Skola
150 m
Sockerbruksskolan
1,6 km
Gymnasium
Nybroskolan
1,7 km
Banker
FOREX Bank
1,4 km
Handelsbanken Ängelholm
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Idrottsplats
670 m
Rögle Bandyklubb
880 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linda Glimmenvall för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte