Åkerbärsvägen 2

Bilder

  • Åkerbärsvägen 2
  • Vy över hall och kök
  • Matplats i kök
  • Kök
  • Köksö

Åkerbärsvägen 2 , Vejbystrand , Ängelholm

Superfin och modern 1-plansvilla uppförd under 2007 söker nu nya ägare! Effektfull och läcker inredning med pulpettak med öppet upp i nock i flera delar av bostaden. "Master bedroom" med "eget" badrum. Uppvuxen trädgård med två uteplatser. Gångavstånd till Vejbystrands vackra sandstrand. Garage och förråd.

141 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
141 kvm
Biarea:
32 kvm
Tomtarea:
913 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
3 318 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

141 kvm

Biarea

32 kvm

Rumsbeskrivning

Fulländad familjevilla i mysiga Vejbystrand söker nu nya ägare! En läcker och inbjudande 1-plansvilla uppförd under 2007, med en häftig interiör med högt i tak i kök - och vardagsrumsdel. Bra planerat med många rum och med en planlösning som kan förändras beroende på hur familjen ser ut. Genomgående ekparkettgolv förutom i våtutrymmen samt tvättstuga där det ligger klinkers. Snyggt kök i klassiskt utförande med påkostade granitbänkskivor i svart utförande. Ett "Master bedroom" med eget badrum med både dusch och badkar ger den där vardagslyxen som du inte vet att du behöver förrän du testat. Då vill du aldrig byta bort det igen. Idag finns tre sovrum man med lättare medel kan man skapa fyra. I det ljusa och otroligt luftiga vardagsrummet är det förberett för en kamin.

Trädgården som nu vuxit till sig sedan nybyggnadsåret är lummig och mysig på en hörna i området. På baksidan har man byggt en pergola som under sommarhalvåret är inbäddad i klätterväxter och insynsskydd. Dessutom ligger detta hus med endast en kortare promenad från Vejbystrands underbara sandstrand och småbåtshamn. Kan detta vara huset för dig? Välkommen på visning!

Hall
Hall med mörkt klinker närmast dörren till. Stor spegelskjutdörrsgarderob samt möjlighet för klädavhängning på motsatt sida.

Kök
Öppet kök i klassisk vacker design. Köksinredningen kommer från Tibro-kök i vitt utförande. Köksö med spishäll, inbyggnadsugn och frihängande fläkt med vitrinskåp längs med framsidan av köksön. Spishällen och vasken är fr nov -12. Samtliga bänkskivor i svart granit fr nov -12. Köket i övrigt är utrustat med hel kyl och frys, vinkyl, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt stål. Altandörr till framsida av huset. Matplats med utrymme för stort matbord. Ryggåstak med infällda spotlights. Samtliga vitvaror är från byggnadsåret förutom hällen och diskmaskinen som är från sent 2012.

Tvättstuga/groventré
Intill köket ligger en stor tvättstuga med separat ingång. Klinkerlagt golv och ljust målade väggar. Större klädkammare. Tvättmaskin, torktumlare samt tvättho.

Vardagsrum
Till höger från entrén ligger det ljusa och effektfulla vardagsrummet i vinkel. Högt till tak med ryggåstak och infällda spotlights. Många och stora fönster ger vackert ljus till rummet. Utgång till trädäck med sol hela eftermiddagen och kvällen. Förberett för kamin. Här finns plats för matsalsbord om man så önskar.

Badrum 1
Vid entrén och centrerat i huset ligger ett mindre badrum utrustat med WC, tvättställ och dusch. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

Sovrum 1
Sovrum med ekparkettgolv, fönster mot baksida av tomt. Perfekt barnrum eller gästrum.

Allrum och Sovrum 2
Intill vardagsrummet ligger ett rum som idag används som allrum men skulle också kunna göras om till ännu ett sovrum. Idag avgränsas rummet med dubbelskjutdörrar och rummet kan ses om en förlängning till vardagsrummet. Tv-rum, matsal, sovrum, ja valmöjligheterna är många. Ekparkett, ingång till större klädkammare samt utgång till trälagd uteplats på baksidan av huset. Detta rum leder till sovrum 2, även det utrustat med ekparkettgolv.

Sovrum 3 och Badrum 2
Det sista och största sovrummet ligger mot ena gaveln på huset. Ett stort rum med dubbelaltandörrar ut mot trädäck som omsluter huset. Ekparkett, spotlights i tak och stor spegelskjutdörrsgarderob. Lucka till vind. Stort härligt badrum i lugna och behagliga kulörer finns i anslutning till sovrummet. Här finns dusch, bubbelbadkar, WC och tvättställ. Spotlights i taket.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 februari 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Två trälagda uteplatser. På baksidan finns en pergola med klätterväxter som slingrar sig upp längs stolpar och tak under sommarhalvåret. I vinkeln mot vardagsrummet finns ännu en stor uteplats dit solens strålar hittar under hela dagen och kvällen. Stor stenlagd uppfart med plats för många bilar.

Fasaden är en tvåstegstätad fasad, vilket innebär att den är rätt utförd med luftspalt.

Fastighetsbeteckning

Vejby 246:49

Övriga byggnader

Isolerat garage med plats för en bil med tillhörande förråd. Uppfört 2007. Träpanel och betongpannor.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 823 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 481 kr
El: 12 717 kr
VA: 5 600 kr
Renhållning: 2 525 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 346 000 kr, varav byggnadsvärde 1 644 000 kr

Summa pantbrev

3 100 000 kr

Tomt

Areal: 913 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mysig uppväxt trädgård där nyplanteringar från 2007 nu verkligen börjar ta fart. Trädgården omsluten av häckar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Vejbystrand

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle.

Vacker sandstrand med båthamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Endast 10 minuters bilväg till flygplatsen med inrikesflyg direkt till bla Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, veterinär, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Vågen
420 m
Gårdens Skafferi
950 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Villervalla
300 m
Sagolunden
580 m
Grundskolor
Vejbystrands skola och förskola
690 m
Magnarpshallen
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vejbystrands Idrottsplats
160 m
Vejbybadet
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
760 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linda Glimmenvall för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte