Skogsvägen 60

Bilder

  • Såld!
  • Skogsvägen 60 - med dubbelgarage!
  • Solig baksida!
  • Välkommen in!
  • Blick från entrén
  • Stort ljust vardagsrum med utgång till uterum

Skogsvägen 60 , Vejbystrand , Ängelholm

Nu erbjuds en perfekt familjevilla i underbara Vejbystrand! Det är en välskött bostad som passar såväl den stora som lite mindre familjen! För tonåringen kan man dessutom inreda en egen lägenhet i en del av sidobyggnaden som idag inrymmer stort dubbelgarage, kontorsdel, dusch och bastu. Bostaden är genomgående ljus och välhållen - det kan erbjudas upp till fyra sovrum för den som behöver. Idag är den inredd med två rejäla sovrum och stora social ytor!
Läget är barnvänligt på en hörntomt med endast 1 km till stranden!

132 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
132 kvm
Biarea:
7 kvm
Tomtarea:
603 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 467 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 2 - 4 sovrum

Boarea

132 kvm

Biarea

7 kvm

Rumsbeskrivning

Skogsvägen 60 - en bostad med många möjliga planlösningar. Hallen är rymlig och man får direkt en bra överblick över bostaden, rakt fram ligger vardagsrummet med ett sovrum/allrum i fil. Detta rum nås även från köket. Till vänster ligger tvättstugan med groventré och därefter ett badrum. Till höger finns trappan upp till det övre planet samt köket som renoverades för mindre än tio år sedan. Denna bostad kan passa för väldigt många olika familjer - idag finns det två stora fina sovrum på det övre planet och gott om sociala ytor. För den som behöver går det ena sovrummet att delas av till två samt allrummet nere kan enkelt omvandlas till ytterligare ett sovrum. Tomten är precis lagom stor - den är lättskött med plats för såväl lek som avkoppling.

Hall/entré
Vi stiger in hallen - här finns det gott om plats för avhängning och yta för förvaringsmöbler. På golvet ligger en snygg parkett som fortsätter in i kök och vardagsrum vilket ger en lugn och enhetlig känsla i hela entréplanet. Härifrån kommer vi vidare till de flesta delarna av bostaden!

Vardagsrum och allrum/sovrum
Vi fortsätter vidare rakt fram i bostaden och når vardagsrummet som vätter åt söder. Rummet har plats för såväl soffgrupp som matbordsmöblemang och härifrån når vi uterummet och resten av trädgården. I fil med vardagsrummet finns ett allrum med samma fina parkett som i övriga rum. Ett rum som fungerar ypperligt som sovrum med dubbla altándörrar som vätter ut mot träcket i söder. Om man väljer att dela av mot vardagsrummet kan man även nå detta rum från köket.

Kök
Köket renoverades omkring 2007 med en mjuk ljus ton på inredningen, bänkskiva av tålig granit kring vask och spis samt massiv ek. Utrustningen består av kyl, frys, inbyggd ugn,induktionshäll, fläkt samt diskmaskin (en platta på hällen fungerar ej).

Badrum
Badrummet i entréplanet går också i en ljus färgskala med våtrummatta som ytskikt. Utrustningen består av tvättställ, dusch och toalett.

Tvättstuga/Groventré
Direkt till vänster om entrén hittar vi tvättstugan - här finns avlastningsyta, tvättho samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. I direkt anslutning finns en groventré med avhängning samt ett linneskåp/garderob.

Övre plan
Vi tar trappan upp till de övre planet. I trappan finns värmepumpen strategiskt placerad. Vi kommer upp till ett härligt ljust allrum där det finns en braskamin som ger både trevnad och skön värme! Till höger om trappan finns ett väl tilltaget sovrum med en stor garderob med skjutdörrar. Detta rum kan med lätthet göras om till två. Även det andra sovrummet som ligger i andra änden av allrummet är stort - det absolut in en dubbelsäng och ändå ha gott om plats kvar. Badrum med våtrumsmatta som ytskikt och utrustat med dusch, bidé, tvättställ, toalett samt ett linneskåp och avlastningsyta.

Dubbelgarage och kontor
I vinkel med huset finns ett stort dubbelgarage med gott om plats för två bilar och förvaring. Med ingång trädgården finns dessutom en del som idag är inredd till kontor med dusch och bastu. Eftersom vatten, avlopp och el finns utdraget kan man med enkal medel omvandla denna del till en liten lägenhet - man skulle även kunna ta in del yta från garagedelen för att utöka denna del beroende på behov.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Direktv. el samt luft/luft värmepump

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2012
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Med härligt söderläge och helt insynsskyddat finns ett uterum med skjutbara partier. I direkt anslutning till uterummet finns ett trädäck där man mer än gärna avnjuter lata sommardagar i solstolen.

Fastighetsbeteckning

Vejby 135:135

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage med bakomliggande kontor med dusch och bastu. kan man tänka sig att dra ned på garagets storlek är det fullt möjligt att inreda en lägenhet här då vatten och avlopp redan finns utdraget.

Utöver garaget finns det uppställningsplats för 2-3 bilar.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 611 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 446 kr
VA: 4 490 kr
Renhållning: 3 375 kr
Sotning: 300 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Sotning vart tredje år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 899 000 kr, varav byggnadsvärde 1 259 000 kr

Summa pantbrev

2 387 500 kr

Tomt

Areal: 603 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En insynsskyddad tomt - bra lättskött storlek som erbjuder lek och avkoppling i solen. Uterum och trädäck i direkt söderläge!

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Vejbystrand

Vejbystrand ett riktigt sommarparadis då orten är full av liv och rörelse från världens alla hörn men som under vinterhalvåret ter sig som en ganska så "vanlig" bostadsort med allt som man kan önska av ett mindre samhälle.

Vacker sandstrand med båthamn.

Kommunikation

Goda kommunikationer mellan Vejbystrand och Ängelholm. Endast 10 minuters bilväg till flygplatsen med inrikesflyg direkt till bla Stockholm, Visby och även flera internationella direktflyg.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, veterinär, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gårdens Skafferi
620 m
ICA Nära Vågen
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vejbystrands skola och förskola
310 m
Vejbyslätts IFs Fritidshem
540 m
Grundskolor
Vejbystrands skola och förskola
310 m
Magnarpshallen
580 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Magnarpshallen
580 m
Vejbystrands Idrottsplats
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Vejbybadet
940 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte