Videhusvägen 6

Bilder

  • Såld!
  • Videhusvägen 6
  • Trädgård
  • Entré
  • Vy mot övre plan

Videhusvägen 6 , Hjärnarp , Ängelholm

Nu finns chansen att förvärva ett arkitekt ritat stenhus i hjärtat av populära och familjevänliga Hjärnarp. Snygg och genomtänkt arkitektur så som inre balkong och öppet upp i nock ger villan både charm och karaktär! Uppvuxen trädgård med gräsmatta som bjuder in till lek och större stenlagd altan och uppfart. Övriga attribut är stort garage och gediget uterum. Varmt välkomna på visning!

165 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
165 kvm
Biarea:
49 kvm
Tomtarea:
873 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
3 233 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

165 kvm

Biarea

49 kvm

Rumsbeskrivning

Videhusvägen 6- Arkitekt ritad 1 ½-plansvilla i vinkel från 2007. Entréplan består av rymliga sociala rum i öppen planlösning och mer privata rum som sovrum, badrum och tvättstuga. Övre plan består av ett mindre allrum med utsikt över entréplan, Master Bedroom, ett mindre sovrum och ett badrum. Perfekt för den som vill kunna leva i ett plan men samtidigt ha tillgång till en större del för gäster! För den stora familjen finns möjlighet att utöka övre plan. På entréplan är det vattenburen golvvärme.

Entréplan

Entré
Rymlig entré med ljus klinker, plats för klädavhägning, rymliga garderober och praktisk förvaring under trappan som tar oss upp till övre plan. Till vänster om entrén finner vi entréplanets badrum och rakt fram når vi kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa färger utrustat med kommod, toalett, elektrisk handdukstork och dusch med frostade duschväggar.

Vardagsrum & Matsal
I vardagsrum/matsalsdel ligger det ekparkett och väggarna är vitputsade. I vardagsrummet är det öppet upp i nock och innertaket bjuder på timmerkänsla vilket både ger en härlig rymd och karaktär. Här finns även den stilrena täljstenskaminen som både sprider en underbar värme och bjuder in till fredagsmys. I matsalen finns det plats för ett större matsalsmöblemang eller ytterligare en soffgrupp. Från matsalsdelen når vi det sovrummet som finns på entréplan.

Kök
I köksdelen är det ljust klinker och väggarna är vitmålade. Här finns plats för ett mindre matsalsmöblemang och avgränsas snyggt från matsal och vardagsrum av en halvvägg murad av tegel. Här är det delvis öppet upp i nock. Stort kök med bra plats för förvaring och gott om bänkytor. Gedigna skåpsluckor i trä med infälldbelysning. Husqvarna vitvaror från 07 i form av spisfläkt, spishäll med induktion, integrerad diskmaskin och två stycken kombinerade kyl och frysar. Den ena kyl/frysen fungerar inte. Från köket når vi tvättstugan. Både ifrån kök och vardagsrum når vi det delvis isolerade uterummet med klinker, skjutbara glaspartier och infälld belysning i taket. Uterummet angränsar till den stenlagda altanen.

Sovrum
Entréplanets sovrum har klinker, ljust målade väggar och garderober med skjutbara dörrar. Fönster mot framsidan av trädgården.

Tvättstuga
Helkaklad tvättstuga med groventré. Inrett med högskåp, torktumlare, tvättmaskin, vask, ekbänkskiva, elektrisk handdukstork, centraldammsugare och panna med varmvattenberedare.

Övre plan
Vi tar trappan upp till övre plan och når ett mindre allrum med en inre balkong med utsikt över vardagsrum och kök. På övre plan är det ekparkett. Till höger ligger Master Bedroom och till vänster badrum och ytterligare ett sovrum.

Master Bedroom
Stort sovrum med garderober längst den högra väggen med skjutbara dörrar.

Sovrum
Ett mindre sovrum eller arbetsrum med fönster i västerläge.

Badrum
Stort och lyxigt helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, hörnbadkar, kommod, elektrisk handdukstork och toalett.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Isoblock
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Söndrebalj 7:95

Övriga byggnader

Stort och gediget garage byggt av Isoblock med två separata förråd. Klinker och vitputsade väggar. Egen el central med jordfelsbrytare. Förråden kan användas till gästrum eller arbetsrum. Vatten och avlopp är framdraget men inte påkopplat.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 802 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 20 415 kr
VA: 6 533 kr
Renhållning: 4 761 kr
Sotning: 150 kr
Försäkring: 6 943 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 319 000 kr

Summa pantbrev

2 700 000 kr

Tomt

Areal: 873 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trevlig insynsskyddad trädgård med tujahäck, gott om plats för lek och större stenlagd altan där kvällssolen avnjuts. Stenlagd framsida med byasten och biluppställningsplats med plats för flertalet bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Hjärnarp

Hjärnarp är beläget norr om Ängelholm nära E6:an. Området har 1020 invånare. Det finns en låg- till högstadieskola, bibliotek, matbutik och blomsteraffär mm. I närområdet finns Margretetorp gästgifvaregård med hotell, restaurang och konferens. I Hjärnarp kan man njuta av härlig natur och man har närhet till Västersjön och Rössjön med vattensporter, fiske och bad.

Ortsnamnet kommer från: Hjärnarp = Hjärnes torp /efter danskan arp=torp

Kommunikation

Regionbuss 507 går genom området mellan Ängelholm och Hjärnarp. Mer info se www.skanetrafiken.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
360 m
Vinboden AB
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Morkullans Förskola
160 m
Karikan Förskola AB
220 m
Kollektivtrafik
Hjärnarp Torget
420 m
Söndrebalg skolan
460 m
Grundskolor
Söndrebalgs Skola
420 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Rantzows Sport AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte