Södra Strandvägen 29A

Bilder

Södra Strandvägen 29A , Mellbystrand , Laholm

I andra raden ligger denna fina välskötta bostad - med Mellbystrands fantastiska sandstrand vid fötterna blir det lätt ett och annat dopp i havet! Bostaden passar för såväl den stora familjen som fritidsboende för flera generationer. Med stora sociala ytor och upp till fem sovrum, två balkonger, en härlig insynsskyddad uteplats i söder och garage!
Varmt välkomna på visning!

218 kvm

Typ:
Kedjehus
Boarea:
218 kvm
Biarea:
20 kvm
Tomtarea:
733 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 466 kr/månad
Pris:
4 300 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

218 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Mellbystrand! Med ett läge på andra raden från stranden sett har du nu mölighet att förvärva denna villa med en sköna vyer. Med stora sociala ytor där man lätt får in ett långbord för större tillställningar och fyra till fem sovrum passar denna villa både familjen som vill bo här året runt, men också sommargästerna som vill kunna erbjuda gott om plats när vänner och släkt kommer på besök. Det finns fina uteplatser, en mysig trädgård, garage och gott om bra förvaringsytor! Här finns alla möjligheter för att skapa ditt egna drömboende, välkommen in!

Entréplan

Hall/entré
När vi går in i bostaden möts vi av en stor entré med öppet upp mot den andra våningen, vilket ger en härlig rymd. Denna känsla följer sedan med när vi rör oss vidare in i huset. Till vänster i hallen finns det plats för avhängning, där finns också ett badrum och till höger ligger ett sovrum och trappan som leder oss upp till övre plan. Rakt fram finner vi husets sociala ytor, så som kök, vardagsrum och allrum, allt med en öppen planlösning. Samma parkett som ligger i hallen följer med in i dessa rum.

Badrum
Badrummet på entréplan är utrustat med tvättställ, toalett och dusch. På golvet ligger en plastmatta och på väggarna är det ljust kakel.

Kök/allrum
Stort och rymligt kök med öppen planlösning till allrummet och vardagsrummet som ligger i vinkel. Dessa rum är ljusa då det finns ljusinsläpp i form av fönster från diverse håll. Köket är utrustat med kyl, diskmaskin, ugn, micro, häll samt fläkt. På golvet ligger ett ljust och tåligt klinker. Från kök och allrum kan man nå trädgårdens baksida där det också finns ett stort insynsskyddat trädäck med söderläge - den perfekta platsen för lata sommardagar. I allrumsdelen finns en kamin som värmer gott under den kallare delen av året.

Sovrum
Det finns två sovrum i entréplan. Ett ligger direkt till höger från hallen sett, med längs ena sovrumsväggen. Det andra sovrummet nås från allrummet. Båda sovrummen har bra med yta och det rymmer lätt en dubbelsäng i vardera rum.

Tvättstuga/förvaringsrum
Tvättstugan nås via köket, från tvättstugan finns det även en utgång till groventrén samt ett förvaringsrum med många garderober, här hittar vi också frysboxen. Vidare från detta rum kommer vi ut till gargaget med bakomliggande förråd. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Det finns bra med förvaring även här.

Övre plan

Allrum
Med öppet upp i nock på övre plan blir detta också en stor och härlig plats att tillbringa sina dagar på. Nuvarande ägare har valt att dela av rummet genom en platsbyggd bokhylla, på så sätt ges ännu en sovdel- som dessutom har en fantastisk utsikt ut mot havet och Bjäre. Här finns också två takfönster placerade precis ovanför sängen vilket ger en härlig blick mot natthimlen. Från allrummet nås två balkonger, en med söderläge och en västerläge där du har en vidsträckt utsikt över land och hav. Alla fönster som är placerade vid balkongerna är utbytta. På övre plan ligger det parkett på samtliga golv, förutom badrummet.

Badrum
Badrummet på övre plan är utrustat med dusch, hörnbadkar, dubbla tvättställ, toalett, bidé samt en bastu med fönster med utsikt ut över havet. På golvet ligger en platsmatta och på väggarna har man satt vitt kakel. En kupa ger utökat utrymme och ljus.

Sovrum
På övre plan finns två sovrum, dessa två med bra ytor. Sovrummen finner du till vänster om trappan. Båda sovrummen har garderober. För den som behöver finns det möjlighet att dela av andra sidan av allrummet med en vägg och på sätt skapa ytterligare ett sovrum här.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1979 ombyggt 1992

Uppvärmning

Vattenburen el, Nibe samt kamin

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Här finns det flera fina uteplatser att avnjuta fina dagar på. Ett större trädäck i söder ligger skyddat av huset - en helt insynskyddad plats där huskropparna också ger lä.
En våning upp finns två fina balkonger - en lite mindre i söder och en större i väster med härliga vyer över havets skiftningar!

Fastighetsbeteckning

Mellby 3:46

Övriga byggnader

Garage med förråd

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 592 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 24 302 kr
VA: 3 772 kr
Renhållning: 1 265 kr
Sotning: 253 kr

Kommentar

Uppdateras!

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 673 000 kr

Summa pantbrev

1 882 000 kr

Tomt

Areal: 733 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Mellby GA:5
Last, Officialservitut: Väg, 13-LAJ-1876

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
1,4 km
Nära Dej Mellbystrands Livs
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Junibackens förskola
940 m
Mellby förskola
2,4 km
Kollektivtrafik
Brodds väg
280 m
Kolonivägen
480 m
Grundskolor
Mellbystrands Skola
940 m
Golfbanor & Golfklubbar
Mellby Golf AB
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Ejdervägen Laholmsbukten
510 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Eva Holmberg eller Sandra Petersson för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte