Hotellvägen 7

Bilder

Hotellvägen 7 , Skälderviken , Ängelholm

Med utsikt och ett härligt läge i Skälderviken finns denna representativa villa om 210 kvm som nu ska byta ägare! Nära havet, vår vackra sandstrand och småsthamnen ligger denna påkostade bostad med exklusiva materialval, en tilltalande öppen planlösning och sidobyggnad med garage, förråd och gästrum med eget bad! Tomten är lättskött och erbjuder flertalet uteplatser med olika lägen för skön avkoppling och vacker omgivning. En modern och stilren villa som är genomgående ljus och genomsyras av kvalitet i såväl material som byggnadsstandard!

210 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
210 kvm
Biarea:
26 kvm
Tomtarea:
895 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
5 300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

210 kvm

Biarea

26 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in till denna exklusiva, ljusa och rymliga villa! Beläget i vackra Skälderviken med utsikt över land och hav är detta en bostad som passar ypperligt för dig med höga krav på materialval och utrustning.

Entréplanet har stora öppna ytor med genomgående ekparkett. De stora fönsterpartierna med UV-skyddsfilm ger ett ljusinsläpp i hela byggnaden samtidigt som insynen är begränsad. Alla fönster och dörrar är nyslipade och oljade utvändigt. I entréplanet finns det sex ytterdörrar, varav fyra glasinfattade, som åt olika håll når ut till trädgården och uteplatserna. Här finns centraldammsugare. Huset är idag utrustat med Securitaslarm med kamera och sammankopplat med brandlarmet.

Hall/entré
Vi stiger in i en stor, ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Vid ingången ligger klinker som sedan möts upp av en ekparkett som är genomgånde i bostaden så när som på våtutrymmena. Runt hörnet finns en praktisk garderob med plats för ytterligare avhängning eller förvaring och mitt emot finns städförvaring och elcentralen.

Badrum
Direkt till vänster när vi stigit in når vi badrummet på entréplanet. Badrummet är utrustat med tvättställ, toalett, dusch samt fläkt. Man har inrett med ett stilrent mosaikklinker samt vitt kakel, vilket ger ett modernt och fräscht intryck.

Vardagsrum/matsal
Till höger om hallen finner vi det spatiösa vardagsrummet med dess stora glaspartier ut mot trädgården. De stora fönsterna tillsammans med de ljusa färgerna framhäver de öppna ytorna! Här finns gott om plats för flera olika avdelningar i rummet såsom sällskapsdel och matrumsdel och ändå finns det plats för mer om behovet finns.

Kök
Köket nås från vardagsrummet/matsalen och har en modern touch med en utrustning som har det lilla extra. Köket är stort och ljust med mycket arbetsyta och förvaring. I mitten av köket har man placerat en stor köksö med stora arbetsytor och gott om plats till förvaring. Den massiva bänkskivan på köksön är nyligen utbytt och väggarna är ommålade. Man har satt in en side-by-side kyl och frys med inbyggd ismaskin. Spisen består av två gasbrännare, två elplattor samt en "grill" och är placerad på köksön som har en integrerad fläkt. Längs ena väggen, där också kyl och frys är placerat har man satt in köksskåp längs med hela väggen. Här finns även espressomaskin, varmluftsugn samt en kombinerad micro/ ugn och ångugn. Längs väggen ut mot trädgården finns in en lång, tålig diskbänk, här hittar hittar vi förutom bra förvaring och tvättho även den integrerade diskmaskinen. Utrustningen består av kvalitativa märken såsom Gaggenau och Siemens. Ovanför diskbänken finns ett liggande fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp till rummet. Från köket finns det en glasdörr som tar oss direkt ut till den insynsskyddade altanen i söder.

Sovrum 1
Sovrummet på nedre plan finner du i gången som viker av åt vänster om entrén. Sovrummet har ljusa väggar med ekparkett på golvet. Även här finns en glasdörr som har utgång till uteplatsen.

Tvättstuga/Grovingång
Stor och rymlig tvättstuga med bra förvaring placerad till vänster i hallen. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger klinker. Utgång till gången mellan hus och sidobyggnad och fungerar ypperligt som grovingång. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt två torkskåp. I anslutning till tvättstugan når man också klädkammaren där det finns gott om plats till diverse förvaring eller walk-in-closet. Här hittar vi också centraldammsugarenheten, märke Husky.

Trappan upp till övre plan finner vi i mitten av entréplanet. Trappan är i modern tappning med snyggt materialval. Ledstång finns längs med hela trappan.

Övre plan

Allrum
När vi kommer upp till övre plan kommer vi direkt till allrummet. Det höga taket och de vita väggarna ger en stor rymd i rummet och med en härlig utsikt över havet. Taket ger för övigt hela våningen en fantastisk karaktär både tack vare dess höjd med infällda fönster men även den vackra detaljen med vitmålad träpanel. Fönsterna, som även här är stora partier, ger ett fint ljusinsläpp och härlig utsikt! Biblioteksdelen, som även kan användas som en plats för avslappning, ligger på den absolut bästa delen i huset. Med en vacker utsikt slår man sig gärna ner här och njuta av lugnet och den underbara utsikten. I allrummet finns det också plats för en soffgrupp och kanske en arbetshörna. Från allrummet nås balkongen, även denna ligger placerad med utsikt ut mot havet i sydvästligt läge.

Sovrum 2
Viker vi av åt andra hållet när vi kommit upp når vi det första sovrummet på övre plan. Det ligger till vänster om trappan. Det höga taket med träpanel fortsätter även här och i resterande rum på övre plan. Sovrummet har två garderober till förvaring samt ett fönster som vätter ut mot ingången av huset.

Sovrum 3
Nästa sovrum lite längre ner i passagen kommer direkt till höger efter trappräcket. Detta rum ligger i den lägre delen av pulpettaket och man har därför satt in ett veluxfönster som gör att det blir en större rymd i rummet.

Master bedroom
Master bedroom finner vi längst in i passagen bredvid badrummet. Här har vi högt i tak och ljusinsläpp från tre håll. Två fönster på vardera vägg utmot trädgården, sedan även mindre fönster uppe mot taknocken. Här har man också gott om plats till förvaring i form av tre garderober samt en hylla längs ena väggen.

Badrum
Badrummet ligger i anslutning till sovrummen. Badrummet är helkaklat med golvvärme och infälld belysning. Inredningen består av dubbla tvättställ, stor dusch med sittplats, inkaklat bubbelbadkar med extra sittdjup, vägghängd toalett samt handdukstork. Finns även möjlighet till att koppla in tv, då det finns tv-uttag. Här är taket nymålat.

Gästrum
I samma byggnad som garaget finns ett inrett gästrum. Utrymmet är eluppvärmt och precis som bostaden är det ljust även här och det finns plats för säng, garderob samt en mindre soffa med soffbord. Det tillhörande badrummet är helkaklat med mosaikklinker med elektrisk golvvärme och kakel. Inrett med dusch, tvättställ, handdukstork och toalett, modernt och fräscht!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Isolerleca/trä
Fasad: Puts/Cederträ
Fönster: Isolerglasfönster
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Här finns flertalet uteplatser beroende på humör och behov!
I sydväst finns en överbyggd altan där balkongen ger tak över huvudet, denna nås från vardagsrummet.

Med ett helt insynsskyddat och underbart lummigt läge i söder finns ett trädäck som inrymmer plats för ett stort möblemang! En härlig lummighet som påminner om sydligare breddgrader där man mer än gärna äter dygnets alla måltider på sommarhalvåret!
Trädäcket sträcker sig längs hela husets ena långsida!

På det övre planet finns en mysig balkong med vackra vyer över Skälderviken och Kullen. Balkongen ligger i en vinkel på huset vilket ger en del skydd mot vind.

Fastighetsbeteckning

Ankaret 19

Övriga byggnader

Här finns en sidobyggnad med flera användningsområden!
Från den stora singelbelagda uppfarten nås garaget som har en motordriven port.
Bakom garagedelen finns ett stort förråd med och därefter hittar vi ett gästrum med eget badrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

63 604 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 19 701 kr
El: 28 781 kr
VA: 6 533 kr
Renhållning: 3 375 kr
Försäkring: 5 214 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 420 000 kr, varav byggnadsvärde 2 350 000 kr

Summa pantbrev

4 000 000 kr

Tomt

Areal: 895 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

En uppvuxen och lättskött tomt med flera smultronställen. En fin täppa på framsidan, inramad med plank och vackra träd. Huset är placerat långt bak på tomten för att kunna utnyttja tomten till max. I söder finns en fin uteplats som bl a ramas in av en pampig syrenhäck och ger ett mysigt rum i trädgården.
Baksidan är belagd med singel - här finns en behaglig plats för en avkopplande kopp kaffe likväl som för att hänga tvätt då man smidigt kommer ut genom en dörr på gaveln.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Avtalsservitut: Tillträde

Övrigt

Samtliga fönsteroch dörrar är slipade och oljade utvändigt.
Ny bänkskiva på köksön.
Parkettgolvet är slipbart.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Skälderviken

Skälderviken i Ängelholm är ett gammalt fiskesamhälle, beläget vid Rönne å:s mynning, som är känt för de fina stränderna. Vid ån finns en hamn för fritidsbåtar. Här finns Errarps skola som omfattar årskurserna F-6 och har omkring 280 elever. Skolan tillhör Skäldervikens rektorsområde.

Kommunikation

Stadsbuss nr 2 går genom området Skälderviken. Mer info se www.skanetrafiken.se. Ängelholm/Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg finns inom knappa 10 min bilväg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Ludvigsson Skälderviken AB
100 m
ICA Nära Källans Livs
100 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
4,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Sälen
400 m
Förskola Måsen
530 m
Kollektivtrafik
Skälderviken Centrum
210 m
Skälderviken Stationsväg
350 m
Grundskolor
Errarps skola
600 m
Rebbelberga Skola
3,4 km
Gymnasium
Nybroskolan
3,3 km
Vittragymnasiet
3,6 km
Universitet & Högskolor
Ronolskonsult AB
1,3 km
Banker
Zmarta
3,5 km
Swedbank
3,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Solviksgolv I Skälderviken HB
400 m
Wegeholms Golfbana AB
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Skälderviken Idrottsplats
660 m
Ängelholms Tennisklubb
2,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Havsbaden
770 m
Lingvallen
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte