Liljegatan 15

Bilder

  • Såld!
  • Matplats med blick mot hall
  • Stilrent kök
  • Modernt badrum med tvättpelare

Liljegatan 15 , Bäckadal , Ängelholm

Fantastisk bostad som ingen vill missa! En helt unik, tillbyggd bostad om 68 kvm plus loft på drygt 20 kvm i stabil förening med en helmodern känsla och många smarta lösningar!
Stor, ljus och rymlig med helkaklat badrum med tvättpelare, fina öppna ytor, Ballingslövskök, walk-in-closet, härligt vardagsrum med gjutjärnspis, sovloft med sällskapsdel och ett fantastiskt integrerat ljudanläggningssystem.
Välkomna!

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 416 kr inkl värme, VA, kabel-TV och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
1982
Driftskostnad:
191 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Biarea

20 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna garanterat unika bostad! En tillbyggd tvårummare som försetts med 20 m² extra yta och ett sovloft med motsvarande storlek och dessutom en mysig kamin. En helmodern bostad med detaljer som integrerat ljudanläggningssystem, "svävande" trappa och glasgolv.

Hall/entré
Via den skyddade uteplatsen kommer vi in i bostaden - vi möts av en hall med gott om förvaring, till höger finns det garderober med skjutdörrar och lite längre in, till vänster, står ytterligare två garderober. Rakt fram fram från entrén sett finns badrummet med tvättutrymme och sedan öppnar bostaden upp sig åt höger.

Badrum
Badrummet är helkaklat med golvvärme och uppdaterades 2011 då man satte in ny badrumsinredning, väggen till duschen samt led-belysning. Här finns det tvättställ, skåpsförvaring, toalett, dusch samt en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från 2005, fabrikat Siemens.

Kök och matplats
Vidare in i bostaden når vi matplatsen och köket - här umgås man gärna i goda vänners lag! Köket är ett Ballingslövskök och utrustningen är från Siemens och består av häll, inbyggnadsugn, fläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin och microugn.

Walk-in-closet/kontor/sovrum
Strax före köket finns ett rum som idag fungerar som walk-in-closet med garderober med skjutdörrar längs ena kortsidan. Beroende på behovet kan rummet likväl fungera som kontor, sovrum eller kanske gästrum. Här finns också ytterligare ett förråd/klädkammare.

Vardagsrum
Från matplatsen kommer vi vidare till vardagsrummet som ligger i tillbyggnaden Det delas av med ett fönsterparti mot köksdelen vilket gör det mer lättmöblerat men släpper även in dagsljuset till köket! Vardagrummet är ett härligt rum med fönster i tre väderstreck, vi kommer ut till uteplatsen via en altandörr, en modern svävande trappa leder oss upp till loftet och här här finns en gjutjärnsspis som både bidrar med värme och trevnad.

Loft, ca 25 m²
Sovloft med takfönster samt en specialdesignad glasbro som släpper igenom ljus till vardagsrummet som dessutom känns rymligare tack vare glaset. Här finns en sällskapsyta samt plats för en dubbelsäng. Golvyta om ca 24 m² och takhöjden i nock är ca 2 m och över den inre delen av loftet ca 1,44 m. Sovloftet är ej medräknat i boytan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 416 kr inkl värme, VA, kabel-TV och p-plats

Andel i föreningen

3,2283%

Andel av årsavgiften

3,23%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1982 ombyggd 2005, lgh tillbyggd 2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 maj 2011
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglasfönster

Övrigt

Källare med förråd och cykelrum. Hiss finns ned till källaren.

Fastighetsbeteckning

Tulpanen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

2 301 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 301 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är baserad på nuvarande bostadsrättsinnehavares faktiska kostnader.

Övrigt

I anslutning till entrén finns en mysig terrass med medelhavskänsla!
En insynsskyddad plats belagd med en vacker huggen marmor. Här kopplar man av, varför inte passa på att avnjuta frukosten med skön musik i utomhushögtalarna. För varma dagar finns en eldriven terrassmarkis.

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Tillbyggnad skedde 2009 om 20 m² jämte sovloft med en golvyta om ca 25 m². Loftet är ej medräknat i boytan. Bygglov finns samt godkänt styrelsebeslut från föreningen.
Boarea idag är ca 68 m², 48,7m² enligt lägenhetsregistret.
Anläggning av uteplats samt mur 2009.
2011 uppdaterades badrummet med ny inredning, snedställd duschvägg samt belysning. Då installerades även terrassmarkisen över uteplatsen.

Ljud - och bildanläggning
Integrerat ljud- och bildsystem, samtliga rum i bostaden, inkl badrum och uteplats, är utrustade med infällda högtalare. I vardagsrummet finns en kraftfull surroundanläggning integrerad i väggarna för fulländade filmkvällar!
Vid matplatsen finns också ett infällt surroundsystem - här med en subwoofer. I badrum, loft och uteplats finns stereomonterade högtalare.
Samtliga högtalare drivs av förstärkarenheter som sitter dolt i biutrymmen och styrs trådlöst från hela lägenheten via dator, smartphone eller fjärrkontroll. Högtalarna kan användas individuellt eller gemensamt.

Det finns tre platser för väggmonterad tv (vardagsrum, matplats och sovrum). Där är kabeldragning förberedd bakom tv:n och två av dem är synkroniserade i samma system, det går alltså att se på samma film/spela samma spel på olika apparater.
Anläggningssystemet är ett skönt attribut i denna moderna bostad, njut av musik i bakgrunden, öka semesterkänslan på uteplatsen eller sjung med i duschen! En härligt kabellös miljö med fantastiskt ljud och dessutom utrymmesbesparande!

Laminatgolv genomgående i lägenheten och bra belysning med gott om spotlights.

I vardagsrummet finns en värmepump som tillsammans med kamin värmer tillbyggnaden.

Förening

Namn

Brf Tulpanen 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen registrerades 2004-10-15 och nuvarande ekonomiska plan registrerades 2005-01-25. Nuvarande stadgar registrerades 2004-10-27.

Föreningen äger fastigheten Tulpanen 1 i Ängelholms kommun. Adresser Liljegatan 3-45, 262 57 Ängelholm. Tomtareal om 9 665 m² som innehas med äganderätt.
Byggnaderna var tidigare ett äldreboende som 2005 byggdes om till bostäder och inflyttning skedde med start andra kvartalet 2005. Det finns totalt 22 lägenheter som samtliga är upplåtna med bostadsrätt och är fördelat enligt följande:
8 st 2 r o k
10 st 3 r o k
4 st 4 r o k

Föreningen beskattas som privatbostadsföretag, d v s äkta bostadsrättsförening.

Fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Skåne.

BoNea sköter den ekonomiska förvaltningen och Riksbyggen sköter den tekniska förvaltningen och trädgårdsunderhåll.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av köparen.

Ekonomi

Föreningen tillämpar K2 vad gäller årsredovisning, d v s enligt den nya lagens regler.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Trädgårdshelger förekommer - 2014 hade man två är man röjde och städade de gemensamma ytorna.

Om området

Bäckadal

Bäckadal är en stadsdel i östra Ängelholm, bebyggelsen består av radhus, kedjehus bostadsrätter och villor. Här finns matbutiker som Coop och Netto inom gångavstånd och närhet till centrum med ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en hembygdspark som är välbesökt. Cykelavstånd till den populära långa sandstranden.

Kommunikation

Ca 1,5 km till Ängelholms station med goda tåg- och busskommunikationer. Busslinje 1 går genom Bäckadal med bussar 1-2ggr/tim. Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom ca 10-15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg.

Närservice

I området finns ett flertal förskolor och skolor. Bl a finns Englakronans förskola som erbjuder barnomsorg mellan 05.30 och 21.30 varje dag.

Parkering

.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Netto
200 m
Coop Extra
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Montessoriförskolan Nallen
260 m
Ängelholms Montessoriförskola
460 m
Kollektivtrafik
Eklundagatan
60 m
Malmvägen
140 m
Grundskolor
Villanskolan
200 m
Nyhemsskolan
740 m
Gymnasium
Ängelholms Gymnasieskola
1,1 km
Vittragymnasiet
1,1 km
Banker
FOREX Bank
930 m
Swedbank
940 m
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golfbana AB
1,9 km
Wegeholms Golf AB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Idrottsplats
930 m
Rönnehallen
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Råbocka
3,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte