Ljunitsgatan 25

Bilder

  • Ljunitsgatan 25
  • Ljunitsgatan 25
  • Entré
  • Sovrum 1

Ljunitsgatan 25 , Munka Ljungby , Ängelholm

1-plansvilla med tillbyggnad och inglasat uterum på barnvänlig återvändsgata i Munka-Ljungby. Perfekt för familjen som önskar 3-4 sovrum eller den som gillar ytor. Renoverat kök, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Garage och förråd. Trädgård utan direkt insyn i västerläge. Varmt välkomna på visning!

149 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
149 kvm
Biarea:
16 kvm
Tomtarea:
825 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 264 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

149 kvm

Biarea

16 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Ljunitsgatan 25 i Munka-Ljungby! På lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni detta 1-planshus med tillbyggnad. Väldigt trevlig familjevilla med idag tre sovrum men i den del nuvarande ägare har sin soffgrupp kan man dela av och göra ytterligare ett sovrum om så önskas. I den tillbyggda delen har man ett vardagsrum/finrum med en öppen spis och utgång till det inglasade uterummet. Köket renoverades -09 med ljus inredning och det finns plats för rejält matbord, helkaklat badrum och separat tvättstuga/groventré. Baksidan av tomten vätter ut mot en allmänning och man har ingen insyn på den sidan. På tomten finns även ett garage och förråd.

Välkommen in!

Hall
Ett steg in i hallen och man känner med en gång av en hemtrevnad man finner i detta hus. Här kan du hänga av jackan till vänster och till höger finns en gästtoalett. Det är ljusa målade väggar och det ligger parkett på golvet.

Toalett
Till höger i hallen finns en gästtoalett med Wc och tvättställ. Det ligger plastmatta på golvet och det är en retro tapet på väggarna.

Sovrum 1
Till vänster från hallen finner man det första sovrummet. Här får man plats med dubbelsäng och annan möblering. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade. Det finns två garderober.

Vardagsrum och utbyggnad
Rakt fram från hallen kommer man till vardagsrummet. Här finns det möjlighet att dela av detta rum om man behöver ytterligare ett sovrum. Idag används det till vardagsrum av nuvarande ägare. Det ligger parkett och det är målade väggar. Vidare genom detta rum kommer man till utbyggnaden -90. Ett riktigt härligt rum med en kakelugn som komplement till värmesystemet och som mysfaktor. I utbyggnaden är väggarna målade och det ligger laminatgolv. Man tar sig till det inglasade uterummet om ca 25 m² härifrån.

Sovrum 2
Vidare in i huset finner man sovrum nr 2. Även detta rum är bra till storleken och man får in en större säng och annan möblering. Till vänster i rummet finns garderober. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade.

Kök
Väldigt hemtrevligt kök som är renoverat -09. Det är ljus inredning i lantlig fin stil. Bra med arbetsytor och gott om förvaring i köksskåpen. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, kyl och frys från Husqvarna och vit kakel ovan bänkskivan. Här får plats stort köksbord för ca 6 personer. Väggarna är målade och det är parkettgolv.

Sovrum 3
I sovrum nr 3 finns en utgång till det inglasade uterummet. Här får plats dubbelsäng och viss annan möblering. Det är delvis målade och panelklädda väggar och det ligger laminatgolv. I rummet finns skjutdörrsgarderober och utgång till uterummet.

Badrum
Mellan sovrum 3 och köket finns badrummet. Det är kakel och klinker. Renoverat ca -02/03 och är utrustat med Wc, tvättställ och duschkabin.

Tvättstuga/groventré
Här finns groventrén med plats för klädhängning. Detta rum är kombinerat tvättstuga. Det finns bra förvaring i skåpen på väggen, en tvättmaskin från Samsung och en grovvask. Det är klinker på golvet och delvis målade och panelklädda väggar.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1979 ombyggt 1990

Uppvärmning

Direkt El, luft/luftvärmepump och kamin

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 januari 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Det finns ett trädäck på framsidan av huset där man kan njuta av solens tidiga strålar. På baksidan av bostaden finns ett inglasat uterum om ca 25 m².

Fastighetsbeteckning

Dillen 5

Övriga byggnader

På tomten finns ett garage med plats för en bil och en förrådsdel.

Papptaket på garaget är nylagt år 2011.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 174 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 16 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 2 475 kr
Sotning: 315 kr
Försäkring: 3 384 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 553 000 kr, varav byggnadsvärde 1 206 000 kr

Summa pantbrev

656 000 kr

Tomt

Areal: 825 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Väldigt trevlig tomt i söderläge utan direkt insyn på baksidan. Lättskött trädgård.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gårdsdelikatesser i Munka Ljungby HB
2,6 km
Brelerts Eftr. W
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,2 km
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
1,3 km
Kollektivtrafik
Munka Ljungby Baragatan
570 m
Munka Ljungby Lunnagårde
680 m
Grundskolor
Munkaskolan
1,2 km
Toftaskolan Munka Ljungby Rektorsomr.
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
1,4 km
Furutorps Golf
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Munka-Ljungby Idrottsplats
720 m
Toftabadet
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte