Ryets Väg 9

Bilder

  • Ståtlig villa på högt läge!
  • Stor balkong med markis!
  • 2
  • Välkomna in!

Ryets Väg 9 , Ryet , Ängelholm

En fantastisk villa högt belägen i mysiga Ryet alldeles utanför Hjärnarp. Med sydvästligt läge avnjuts gärna den vackra utsikten såväl från den väl tilltagna balkongen som från vardagsrummet som försetts med stora glaspartier.
En helmodern, välbyggd villa med stora fina ytor att leva och trivas i. Sköna öppna ytor i entréplanet med vackra vyer från vardagsrum och kök. Totalt finns det fyra sovrum, varav tre på det övre planet där det också finns ett rejält allrum.
Fastigheten är besiktigad utan anmärkning!
Varmt välkomna på visning.

168 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
168 kvm
Biarea:
55 kvm
Tomtarea:
1 110 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
2 049 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

168 kvm

Biarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ryets väg 9 - en helmodern, nyuppförd villa på lugnt, högt läge i fina Ryet! Välbyggt och väl genomtänkt med öppen planlösning i entréplanet med stor rymlig hall, kök och vardagsrum. Här finns även ett sovrum/kontor, badrum med tvättavdelning och en fantastisk balkong! Det övre planet består av ett större allrum, badrum och tre sovrum.
En källare finns kvar och vittnar om att det tidigare stått en äldre villa på platsen. Ett fräschare biutrymme får ni leta länge efter - här finns garage med motordriven port, verkstad, förråd och pannrum!

Entréplan

Hall
Entrén finns i husets nordöstra del, redan vid första anblicken är det tydligt att den bostad är planerad i minsta detalj och inget är lämnat åt slumpen. I hallen finns en avhängingsyta och en garderob med skjutdörrar där man kan få undan ytterplaggen. Hallen är ljus och mycket rymlig och det ligger ett snyggt klinker på golvet. Mittemot entrén finns badrum med tvättavdelning, vi fortsätter in i bostaden åt höger. Efter badrummet kommer kontoret/sovrummet sedan öppnar huset upp sig i vinkeln och vi har kommit till de sociala ytorna! Vi hittar köket till vänster och vardagsrummet åt höger med matplatsen däremellan. Givetvis är det öppet mellan de olika ytorna!

Kök och matplats
Ett snyggt ekkök från med utgång till stensatt baksida i öster. Köket har fina arbetsytor och är planerat så man kan laga mat och njuta av utsikten samtidigt eller kanske samtala med goda vänner. En ö finns i mitten med inuktionshäll, fläkt och eluttag infällt i bänkskivan som är av granit. Kyl och frys i fullhöjd med is och dricksvattenfunktion (gör både stilla och kolsyrat vatten), micro, varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum hittar vi matplatsen, givetvis kan man även här blicka ut genom de stora fönsterpartierna och i övergången mellan matplats och vardagsrum finns en gjutjärnsspis installerad som ger trevnad och behaglig värme.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger ett trappsteg ned från matplatsen sett och markerar övergången. I husets vinkel går en modern och stilren trappa upp till det övre planet. I och med nivåskillnaden ökar takhöjden i vardagsrummet och lyfter rummet ytterligare. Här finns stora fönsterpartier i sydväst som släpper in ett härligt ljus och ger samtidigt möjligheten av avnjuta utsikten inifrån bostaden! Dubbeldörrar med glas släpper ut oss till balkongen som har ett glasbalkongräcke. Samma klinkergolv ligger i hall, vardagsrum och kök vilket ger en bra helhetskänsla!

Badrum/tvätt
Tillbaka vid entrén ligger detta badrum med kakel och klinker på väggar och golv. Det är utrustat med ett modernt tvättställ med tillhörande lådinsats under, vägghängd toalett, handdukstork och dusch. Utöver detta finns det en tvättpelare (tvättmaskin och torktumlare) och en extra tvättho och lite arbetsyta. Innanför duschen hittar vi ett städskåp

Kontor/sovrum
Efter badrummet hittar vi alltså det rum som idag nyttjas som kontor. Bra storlek på rummet och en garderob med skjutdörrar går längs rummets ena sida! I detta rum ligger det ekparkett på golvet.

Övre plan
Allrum
På det övre planet hittar vi ett stort allrum med högt i tak och takfönster ger bra ljus. Perfekt barnavdelning eller tv-rumsdel. Det ligger parkett i samtliga rum på det övre planet förutom badrummet.

Sovrum
Det finns tre sovrum på det övre planet. Ett ligger i norr och har en garderob med skjutdörrar längs ena väggen. De andra två vätter åt söder respektive väster varav det sistnämnda går i en vinkel.

Badrum
Badrummet hittar vi mellan de två sista sovrummen. Precis som i det andra badrummet är det kakel och klinker på väggar och golv, ett fräckt innertak ger karaktär och ökar rymdkänslan i rummet, detta måste ses på plats! Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ med lådor under, vägghängd toalett, dusch och handdukstork.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 juni 2014
Energiklass: B
Energiprestanda: 41 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare/platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

En härlig tomt med stor stensatt uteplats i skyddat östligt läge och avkopplande natur bara några meter bort!
I sydväst finns en fantastisk, väl tilltagen balkong där glasräcke gör att de härliga vyerna på inget vis är skymda! Här njuter man gärna av solnedgången efter en god middag under bar himmel, skulle solen bli för skarp finns det markis!
Ett utomhuskök finns strategiskt placerat vid husets södra sida.

Fastighetsbeteckning

Ryet 3:22

Övriga byggnader

Under huset finns ett garage med motordriven port. I samma utrymme finns pannrum, förråd och verkstad. Ett otroligt fräscht biutrymme med rena vita väggar och tåligt klinker på golvet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

24 594 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 804 kr
VA: 3 458 kr
Renhållning: 2 475 kr
Sotning: 350 kr
Försäkring: 4 507 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnaden ingår kostnad för uppvärmning. Sotningskostnaden är uppskattad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 097 000 kr, varav byggnadsvärde 1 787 000 kr

Summa pantbrev

2 411 000 kr

Tomt

Areal: 1 110 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Härlig tomt med naturen inpå knuten! Nyligen anlagd med fina terrassrabatter och stensättningar med belysning!

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Väg
Last, Avtalsservitut: Väg

Övrigt

Centraldammsugare.
Vattenburen golvvvärme i entréplan, på det övre planet är det radiatorer förutom i badrummet som har golvvärme och handdukstork som värmekälla. Våtrumsintyg finns på badrum.
En del av tomten ligger utanför fastigheten, nyttjanderätt finns avtalat med ägaren av den delen.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
1,7 km
Hedström Linda
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Söndrebalgs Skola
1,1 km
Karika Förskola
1,3 km
Grundskolor
Söndrebalgs Skola
1,1 km
Agapeskolan
5,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rantzows Sport AB
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte