Västra Långgatan 6

Bilder

  • Baksidan med trevliga uteplatser
  • Västra Långgatan 6
  • Entré
  • Välkomna in!
  • Sovrum 1

Västra Långgatan 6 , Munka Ljungby , Ängelholm

Bo på 1 plan i modern stil med en härlig tillbyggnad! 106 smarta kvadratmeter fördelat på 3 sovrum, helkaklat badrum, modernt kök och vardagsrum i tillbyggnad. Gott om förrådsutrymmen och härlig trädgård med flera uteplatser att njuta av solen morgon som kväll. Detta hus får du inte missa!

106 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
106 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
551 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
2 378 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

106 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Västra Långgatan 6 i Munka-Ljungby! Med sina 106 kvm har detta huset allt att erbjuda i ett plan, tack vare en smart planlösning och en gynnsam tillbyggnad! Här kan familjen växa eller varför inte bli gammal tillsammans i denna enplanare?! Samtliga ytskikt är renoverade från -09 och framåt. Modernt kök, helkaklat badrum, tillbyggnad som omfattas av ett vardagsrum med utgångar på två håll till trädgården och tre sovrum! Dessutom ligger det på en lugn gata i centrala Munka-Ljungby med endast några meter till lekplatsen "svampen" och gångavstånd till grundskolan Toftaskolan med åk 1-9. Munka-ljungby har mycket att erbjuda med matbutik, bank, förskolor, bibliotek, tandläkare, vårdcentral etc. En lugn och trevlig by att låta sina barn växa upp i och bli gammal i.

Välkomna in!

Entré
Ett steg in i hallen och man märker med en gång av hemtrevnaden som finns i detta hem. Från hallen når man alla rummen vidare i huset. Här kan man hänga av ytterkläder och skor till höger. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är målade vita. Till höger från hallen finns sovrum 1.

Sovrum 1
Detta sovrum är det största av tre i huset. Här ligger laminatgolv och väggarna är målade vita förutom en ljus fondvägg som är tapetserad. Till vänster i rummet finns två sektioner garderober. Utgång till det stora trädäcket på baksidan av huset.

Sovrum 2
Vidare genom hallen till höger finns sovrum 2. Detta rum har fönster som vetter ut mot trädgården på framsidan av huset. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade förutom en tapetserad fondvägg.

Hall 2 och badrum
För att komma till badrummet går man via den ena entrén. Här ligger klinker på golvet och väggarna är målade vita och det finns en väggfast garderob. Badrummet är helkaklat med mörkt klinker och vitt kakel. Det renoverades år 2010. Modern inredning med ett runt tvättställ, smarta förvaringsmöjligheter, duschvägg i glas, Wc, tvättmaskin och torktumlare från Elektro Helios och dessutom golvvärme (elektrisk).

Sovrum 3
Rakt fram från hallen finner man det tredje sovrummet. Det ligger laminatgolv och väggarna är målade vita varav en vägg är en tapetserad fondvägg. Plats för säng och annan möblering eller varför inte använda rummet till arbetsrum eller ett mysigt gästrum.

Kök
Detta är hjärtat i huset, det rum som även leder vidare till den fina utbyggda delen av huset. Här har man till vänster köksavdelningen med skåpinredning och maskiner och till höger får man plats med ett rejält matbord. Köket renoverades år 2012. Köket är från Ikea med gott om förvaring och det är bra arbetsytor. Ovan bänkskivan sitter modern kakel. Diskmaskinen är från Whirlpool -15, spishäll, inbyggnadsugn, kyl & frys från Bosch -08 och rostfri fläkt. Här ligger ekparkett och väggarna är målade vita med fondväggar av vitmålad träpanel.

Vardagsrum/ tillbyggnad
Via köket kommer man till detta ljusa härliga rum som familjen valt att bygga till huset år 2013. Det har gett en härlig rymd och sammanlänkar huset fint. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade vita. Här finns två utgångar via de helglasade dörrarna till trädgården och trädäcket på baksidan av huset.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1972 ombyggt 2012

Uppvärmning

Direktv. el samt luft/luft värmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2009
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel och Mexitegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt

Övrigt

På både fram- och baksidan av huset finns stora härliga trädäck att spendera lediga dagar och kvällar på.

Fastighetsbeteckning

Ortolansparven 3

Övriga byggnader

Två förrådsutrymmen.

Utförda renoveringar:
2010 - Badrummet renoverades
2011 - Installerades luft/luftvärmepumpen
2012 - Köket renoverades
2013 - Byggde tillbyggnad
2013 - Nya fönster
2014 - Nytt tak på bostadshuset
2015 - Nytt tak på förrådsdelen

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 539 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 692 kr
VA: 4 490 kr
Renhållning: 2 700 kr
Försäkring: 3 657 kr

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

874 000 kr, varav byggnadsvärde 598 000 kr

Summa pantbrev

1 476 500 kr

Tomt

Areal: 551 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trevlig och lättskött trädgård med trädäck på både fram- och baksidan av huset.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Jawad Jawad
540 m
LiDL
4,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
740 m
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
840 m
Grundskolor
Toftahallen
220 m
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
840 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
3,3 km
Furutorps Golf
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Toftahallen
220 m
Toftabadet
800 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
800 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte