Sunnanvindsgatan 2K

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till denna superfina bostadrätt!
  • Entrén
  • Klinker närmast dörren
  • Stilfullt och modernt kök
  • Ljust och härligt kök

Sunnanvindsgatan 2K , Nya Kungsgården , Ängelholm

Superfräsch totalrenoverad gavel-3:a i 1 plan belägen med bra läge i området och med en stor och fin trädgård i bästa solläge i sydväst. Den genomgående renoveringen följer en röd tråd med både snygga och påkostade inrednings- och materialval. Trädäck med markis. Förråd. Ett läge du inte får missa!

82,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 646 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
82
Byggår:
1984
Driftskostnad:
684 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82,5 kvm

Rumsbeskrivning

På en ostörd gavel, med stor trädgård/täppa där solen skiner från mitt på dagen till sen kväll ligger denna oerhört trevliga trerummare i ett plan. Det här är ett sådant där läge som man bara inte får missa. Att hitta en marklägenhet i som nämnt i ett plan, med så bra trädgård och utemiljö, dessutom med en insida som är totalrenoverad i en stilren och snygg inredningslinje så får man se till att ställa sig i startposition så man är redo när startskottet går av.

Under 2012 och 2013 har den genomgående renoveringen ägt rum. Man har låtit byta och renovera samtliga ytskikt. I hallen närmast entrén ligger det mörkt klinker och i övriga rum kan man tassa runt på en sidenmatt enhetlig enstavsekparkett, med undantag för vardagsrummet där originalekparketten ligger kvar.

Köket är renoverat med nya köksluckor i vit högblank finish och till detta har man kostat på tillbehören med rostfri inbyggnadsugn, induktionshäll, svart stavmosaik på väggarna ovan bänken och sist men inte minst har man satt kronan på verket med en läcker svart granitbänkskiva. Badrummet går i samma linje med vitt kakel kombinerat med mörk stavmosaik och klinker. Ny WC, badrumskommod och vikbara duschväggar. I badrummet finns dessutom en bänk längs med ytterväggen med tvättmaskin och övrig förvaring undertill. Sammanfattningsvis är det här en fulländad bostadsrätt för dig som söker en inflyttningsklar bostad utan trappor och med ett fantastiskt bra läge på uteplats och trädgård. Välkommen hit!

Hall
Klinkergolv i större storlek i mörkt utförande. Tre garderober och till höger direkt vid entrén finns plats för klädavhängning. Ingång till badrum.

Kök
Till vänster från hallen sett ligger köket med vit skåpinredning kombinerat med mörka inslag i kakel och bänkskiva. Köket är utrustat med inbyggnadsugn och induktionshäll, fläkt (centralventilation), integrerad diskmaskin och hel kyl och frys vid sidan av varandra. Ekparkett. Vid matplatsen finns ett ljust och trevligt burspråk.

Badrum
Till höger ligger det snygga badrummet med vitt kakel och mörkt klinker. Badrummet utrustat med WC, tvättställskommod, duschhörna med glasvikdörrar samt tvättmaskin med bänkskiva ovan. Vädringsfönster. Uttag finns bakom spegeln om man vill sätta en lampa där.

Vardagsrum
Öppet och ljust vardagsrum med plats för både soff- och matsalsgrupp. Blommig fondvägg och ekparkett. Utgång till den sköna uteplatsen i bästa möjliga solläge.

Sovrum 1
Det större av de två sovrummen i bostaden. Målad fondvägg i syrénlila. Ekparkett. Fönster mot trädgården. Plats för annan möblering finns, tex fler garderober eller kanske en kontorshörna.

Sovrum 2
Sovrum med fönster mot framsidan av bostaden. Målade väggar med söt fondvägg. Ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 646 kr inkl. värme, VA, Bredband, tv och ip-tel

Driftskostnad

8 219 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 219 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,07128%

Andel av årsavgiften

1,07128%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2008
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Silversmeden 1

Övrigt

Trallbelagd altan med nybyggt vind- och insynsskydd mot ena gaveln. Markis finns. Här sitter man skönt med sol mer eller mindre hela dagen och långt in på kvällen. Stor trädgård omsluten av staket som nyligen ommålats. Grind i staketet finns på baksidan.

Uppvuxen trädgård med både äppelträd, frodiga hallonbuskar och andra trevliga planteringar. I trädgården finns även ett förråd för trädgårdsredskap och dynor till trädgårdsmöbler.

Viss vindsförvaring finns med lucka från hallen i bostaden.

Garage finns att hyra av föreningen för 300kr/mån samt parkeringsplats för 100 kr/mån. Separat kö.

OBS! Postlådan kommer nuvarande ägare att ta med vid avflytt.

Info: Som bostadsrättsägare till den bostaden så nyttjar man själv sin trädgård men den upplåts inte i själva bostadsrättsköpet. Marken ägs av föreningen.

Förening

Namn

HSB Brf Silversmeden i Ängelholm

Om föreningen

Brf Silversmeden i Ängelholm är en populär förening på Nya Kungsgården! Inflyttning skedde under år 1984. Det finns 95 bostadsrättslägenheter i radhusform. 16 mindre lokaler, 54 garage, 52 parkeringsplatser och 1 kvartershus. I kvartershuset finns expeditionen och en samlingslokal. Bastu finns för medlemmarna att låna.

Det finns två tvättstugor i området för medlemmarna i föreningen. En är utplacerad i etapp 1 och den andra i etapp 2.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen äger fläktarna i bostadsrätterna.

Föreningen omfattar Nordanvindsgatan och Sunnanvindsgatan.

TV och Bredband

Bredband via Telia 100MB/s finns indraget i lägenheterna och ingår i avgiften. IP-telefoni ingår, dock betalar man för samtalen som bostadsrättsinnehavare.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Fiskexpressen
670 m
Expressfisk Eklund AB
670 m
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
640 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nya Kungsgården Förskola
270 m
Västanvinden Förskola Fritidshem
370 m
Grundskolor
Nyhemsskolan
680 m
Törnskogens Förskola och Skola
740 m
Gymnasium
Nybroskolan
1,7 km
Banker
Zmarta
1,1 km
Swedbank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wegeholms Golf AB
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängelholms Bowlinghall
1,8 km
Topspin Bar & Biljard AB
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Linda Glimmenvall för mer information!

Linda Glimmenvall

Linda Glimmenvall

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668008

linda.glimmenvall@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte