Kärrhusvägen 3

Bilder

  • Välkommen till kärrhusvägen 3
  • Kärrhusvägen 3
  • Grönskande trädgård
  • Välkommen in!
  • Vardagsrum i vinkel med utgång till trädäck

Kärrhusvägen 3 , Svenstorp , Ängelholm

I natursköna Svenstorp finns nu denna härliga familjevilla på över 250 välskötta kvadratmeter till salu. Här får både den stora familjen och egenföretagaren plats! Huset har under årens gång löpande underhållits med bland annat nytt badrum och kök. Underbar naturtomt med trädäck i perfekt solläge, utekök för grillmästaren och växthus för trädgårdsälskaren. Garage och carport för bilfantasten.

184 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
184 kvm
Biarea:
105 kvm
Tomtarea:
1 556 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
2 732 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 5 - 6 sovrum

Boarea

184 kvm

Biarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till ytornas hus där det finns gott om plats för den stora familjen. Villan har under årens gång vårdats väl med löpande underhåll så som nytt kök 2010 och badrum på övre plan 2011. Den sammanlagda ytan är ca 280 kvm uppdelat i tre plan: entréplan, övre plan och källare. Entréplan bjuder in till sociala och öppna ytor med vardagsrum i vinkel, kök med utgång till trädäck, gästtoalett och arbetsrum. Övre plan är mer privat med tre sovrum och allrum med inglasad balkong. I källaren finns gästrum, matkällare/förråd, ett större allrum, pannrum, snickarbod, klädvård i anslutning till badrum och bastu.

Entréplan

Entré
Välkommen in. Här möts vi direkt av en oljad ekparkett vilket snyggt matchar golven på hela entréplan, gul tapet och tegelvägg. Till vänster om entrén ligger gästtoaletten, rakt fram sovrum/arbetsrummet och köket. Rymlig gästtoalett med plastmatta, målade väggar, toalett och handfat med kommod. I hallen vid ingången till arbetsrummet finns garderober med skjutbara spegeldörrar med infälld belysning. Till höger om hallen finns vardagsrummet och trappa upp till övre plan och källaren.

Kök
Modernt, ljust och trevligt kök från 2010 med gott om plats för matplats. Köket är av märket Crown med vita luckor. Electrolux varmluftsugn, kyl från Gram, Bosch diskmaskin, spishäll från Blomberg och Elvita spisfläkt. Plastmatta på golvet.

Arbetsrum/sovrum
Rymligt rum med parkett och fönster mot trädgårdens framsida.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp och öppen spis som värmer mysigt kyliga höstkvällar. Genom altandörren av glas når man trädäcket.

Övreplan
En trappa upp finner vi ett ljust allrum och genom glaspardörrar når vi en inglasad balkong av den större modellen. Perfekt för det somriga fredagsmyset med en underbar utsikt över den natursköna omgivningen. Den infällda belysningen ger ett vackert sken och infravärmen förlänger säsongen. I allrummet är det parkett.

Sovrum
Till höger om allrummet finns två identiska men spegelvända sovrum i österläge. Ljust laminatgolv, rosa respektive gul tapet och inbyggda garderober.

Master bedroom
Rymligt sovrum med körsbärsparkett och fönster med markis i västerläge. För klädfantasten finns det en stor walk-in-closet.

Badrum, från 2010
Stort badrum med nylagd plastmatta, dusch, bidé, toalett, elektrisk handdukstork och dubbla handfat. Ovanför handfaten är det en stor spegel och infälld belysning. Vit och högblank kommod och högskåp.

Källare
En trappa ner möts vi av en långsmal hall med utgång till trädgården. Perfekt groventré vid regniga dagar. På den vänstra sidan av hallen finner vi klädvård och snickarbod. På den högra sidan finns ett större allrum, matkällare/förråd, gästrum med garderober och plastmatta.

Klädvård/badrum/bastu
Tvättstuga med klinker, målade väggar, tvättmaskin, kondenstorktumlare och röda högblanka skåp med gott om plats för förvaring. Vid tvättstället är det vitt mosaik. Frysbox finns även här. I anslutning till klädvården ligger ett helkaklat badrum med hörnbadkar, tvättställ och toalett. Här finns det både inbyggda högtalare och belysning. I tvättstugan är det även ingång till bastu och pannrum.

Allrum
Ett sällskapsrum, ett större tonårsrum eller varför inte bio rum? Helt enkelt ett rum med oanade möjligheter! Plastmatta på golvet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Vattenburet system, pelletspanna med el patron.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2014
Energiklass: F
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Betong
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåtisol

Fastighetsbeteckning

Svenstorp 1:132

Övriga byggnader

Garage med vidbyggd carport. El med tre fas och jordfelsbrytare finns i garaget. I carporten är det infälld belysning i taket. Belysning även med rörelsevakt i carport och utanför garage. Växthus finns för den med gröna fingrar.

Utförda renoveringar
Kök 2010
Badrum övre plan 2011
Badrum källare, nytt kakel 2011
Tvättstuga 2011
Inglasad balkong 2005/2006
Dränerat på entrésidan år 2007.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 795 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 9 000 kr
El: 16 500 kr
VA: 4 020 kr
Renhållning: 2 475 kr
Väg, samf: 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Under VA ingår årsavgift på vattnet till samfälligheten på 1200 kr och sedan kostar det 23,5 kr/ kubikmetern. Beloppet under VA är räknat på att de gjort av med 10 kubikmeter/månad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 652 000 kr

Summa pantbrev

915 000 kr

Tomt

Areal: 1 556 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Underbar uteplats där ni njuter av solen hela dagen och har utsikt över den grönskande naturen där rådjuren rofyllt betar i skymningen. Sena sommarkvällar värmer infravärmen och den infällda belysningen ger ifrån sig ett härligt sken. För grillmästaren finns här en platsbyggd grill.

Förberett för självgående gräsklippare genom nergrävd slinga i trädgården.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Gemensamt vatten för hela Svenstorp. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Svenstorp GA:1(Gemensamt vatten), GA:5 (Gemensamt underhåll väg och lekplats)
Last, Avtalsservitut: Byggnadsplacering mm
Förmån, Avtalsservitut: Byggnadsplacering mm

Tillträde

enligt överenskommelse

Övrigt

Hundgården ingår ej.
Den självgående gräsklipparen ingår ej.
Alla element är avstängningsbara.

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Svenstorp

Svenstorp är en tätort belägen på sydsidan Hallandsåsens sluttning. I området finns blandad bebyggelse med friliggande villor, par- och radhus. Ett område med naturen runt knuten. Nyanlagd lekplats för barnen finns i byn. Skolor och närservice hittas närmast i Hjärnarp. Regionbusslinjen 507 förbinder Svenstorp med Ängelholm via Munka-Ljungby

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Morkullans Förskola
2,8 km
Kollektivtrafik
Svenstorp
230 m
Stendalsmölla Svenstorps
1,2 km
Grundskolor
Agapeskolan
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rantzows Sport AB
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte