Skelderhusvägen 31

Bilder

  • Såld!

Skelderhusvägen 31 , Munka Ljungby , Ängelholm

Härlig villa med oanad kapacitet! En modern bostad med låga driftskostnader som kan erbjuda det mesta - här finns det gott om utrymme, lämpligt för den stora familjen eller för dig som vill ha verksamhet hemma!
Beläget på en fin trädgårdstomt med uteplatser i söder och nordväst med härliga vyer över fälten bakom! Några minuter härifrån ligger Munka Ljungbys idrottsanläggning och Ängelholms golfklubb ett par km bort. Cykelväg och skolskjuts finns till skolan. Fiber kopplas in under våren.
Välkomna!

161 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
161 kvm
Biarea:
96 kvm
Tomtarea:
1 003 kvm
Byggår:
1955
Driftskostnad:
1 939 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

161 kvm

Biarea

96 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Skelderhusvägen 31
En perfekt villa för den stora familjen - fräsch och ljus, med möjlighet upp till 5 eller 6 sovrum! I entréplanet finns de sociala ytorna med kök, vardagsrum och allrum, det övre planet bjuder på ett allrum i kupan samt tre sovrum och i källaren finns massor av extra utrymme för t ex tonårsrum, kontor, snickarboa och förvaring!

Hall/entré
Vi stiger in i en mycket rymlig och luftig hall. Direkt slås man av den inbjudande känslan som gör att man direkt känner sig som hemma! Här finns det gott om plats för avhängning och annan smart förvaring utan att för den delen tumma på rymden! På golvet ligger ett snyggt grått klinker, det finns en garderob med skjutdörrar och hallen är genomgående med utgång och ljusinsläpp från husets baksida.
Härifrån når vi kök, badrum, vardagsrum och trappan som leder upp till det övre planet och ned till källaren.

Vardagsrum
Till vänster om entrén hittar vi vardagsrummet, även detta är väl tilltaget till ytan och en mysig täljstenskamin bidrar till såväl trevnad och lägre lägre driftskostnader! Precis som resten av bostaden är det ett ljust rum där både ljusa väggar och det naturliga ljuset bidrar, på golvet ligger det parkett.

Allrum
Från vardagsrummet når vi ett allrum - för den större familjen kan detta likväl agera Master Bedroom - här finns ett mindre förråd eller om så önskas; en klädkammare. Rummet agerar idag tv-rum men för barnfamiljen kanske det blir barnens lekrum. Även här ligger det parkett på golvet.

Badrum
Till höger om entrén hittar vi det snygga badrummet! Med kaklade vita väggar och ett snyggt grått klinker med golvvärme blir det stilrent och passar bra in med resten av bostaden! Utrustningen här består av tvättställ, toalett, badkar, dusch och handdukstork.

Kök
Tillbaka i hallen förbi badrummet finns köket. Ett fräscht kök med bra arbetsytor och utrymme för matplats. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin, ugn och fläkt.

Övre plan
En trappa upp finns ytterligare ett allrum, till vänster två bra sovrum och till höger ett större sovrum med bra förvaring i form av en rejäl klädkammare, här finns även en AC som om behovet finns ger behaglig svalka. Om behovet finns för fler sovrum skulle man kunna ta bort klädkammaren och dela rummet på två. Här uppe hittar vi även en toalett med klinker på golvet, vitmålade väggar och utrustat med tvättställ och toalett. Förutom toaletten är det genomgående parkett som ligger på golvet även här.

Källarplan
Källaren stäcker sig under hela huset och kan delas upp i två delar. Den första delen som känns mest lämplig som bostad möter vi när vi kommer ned för trappan. Här finns det ett större rum, lämpligt som tonårsrum, kontor eller varför inte ett biorum! Här finns även förutom förvaringsmöjligheter även tvättstugan där det finns plats för att hänga upp sin tvätt. Utrustningen består av tvättmaskin, torktumlare samt tvättho.
Den andra delen av källaren består av en hall som har en direktutgång till carporten. Det finns 3 rum som kan fungera för förvaring, verkstad, gästrum eller kanske en vinkällare? Utöver detta finns det utrymme för t ex en matkällare och ytterligare förvaring!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1955 ombyggt 1987

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiprestanda: 103 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Trä/tegel
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglasfönster
Bjälklag: Trä/gjutet
Tak: Betongpannor

Övrigt

På framsidan i söder finns en stensatt uteplats och längs husets baksida ett rejält trädäck med gott om plats för matplats och solstolar - läget här är nordvästligt. Här sitter man helt skyddad från insyn i skydd av huset och en tät häck.

Fastighetsbeteckning

Skillinge 1:167

Övriga byggnader

Vidbyggt garage och carport.
Bakom garaget finns även redskaps - och vedskjul.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

23 276 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 375 kr
VA: 2 793 kr
Renhållning: 1 848 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 3 960 kr
Övrigt: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaden är baserad på säljarens faktiska förbrukning. Under el ligger kostnaden för el samt uppvärmning och under övrigt ligger kostnad för ved.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 138 000 kr, varav byggnadsvärde 872 000 kr

Summa pantbrev

1 910 750 kr

Tomt

Areal: 1 003 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor härlig trådgårdstomt med vackra fält bakom fastigheten! Här finns det utrymme för att avnjuta soliga dagar såväl som lek!
Det finns en stor uppfart med plats för många bilar om behovet finns och dessutom både carport och garage.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Övrigt

Fiber är framdraget och kommer kopplas in under våren 2015
Skolskjuts finns och hämtar i anslutning till fastigheten.
Badrum renoverat 2008.
Värmepump, luft/vatten installerad 2011.
Tvättmaskin 2014.
Taxerad boarea 96 m² + 96 m².

Viktiga dokument

Om området

Munka Ljungby

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Hjärnarp-Ängelholm och 9:an som går mellan Hässleholm-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

Närservice

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, Swedbank, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, Statoil, sibylla och Munka Chark m.m.

Toftaskolan i Munka-Ljungby är en totalrenoverad skola med årskurserna F-9, utökad från hösten 2009. Skolan har två rektorer och den ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Katthult, Munkabobarnen, Lunnagården och Lunnamöllan uteförskola är de fem förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Brelerts Eftr. W
3,4 km
Gårdsdelikatesser i Munka Ljungby HB
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
1,3 km
Solrosen Förskola Munka-Ljungby
1,4 km
Kollektivtrafik
Skälderhusen Skäldingevä
40 m
Munka Ljungby IP
490 m
Grundskolor
Munkaskolan
1,3 km
Toftaskolan Munka Ljungby Rektorsomr.
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
1,8 km
Furutorps Golf
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Munka Ljungby Tennisklubb
490 m
Munka-Ljungby Idrottsplats
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Eva Holmberg för mer information!

Eva Holmberg

Eva Holmberg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0768-668077

eva.holmberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte