Bonnarpsvägen 150

Bilder

  • Såld!
  • Bonnarpsvägen 150
  • Bonnarpsvägen 150
  • Underbar trädgård
  • Vy mot stall
  • Vy över gården

Bonnarpsvägen 150 , Ängelholm , Ängelholm

På ett ostört läge på landet finner vi denna vackra pärla med äldre detaljer bevarande så som stavparkett, spegeldörrar, djupa fönstersmygar med fönsterbrädor i marmor. En lummig trädgård i sydväst med både uterum och trädäck. Fastigheten erbjuder en modern maskinhall, stall, hästhage, damm och gästhus. Perfekt för den som vill ha egen verksamheten hemma där stora ytor krävs eller för den som drömmer om en egen hästgård!

290 kvm, 10 rok

Typ:
Gård/Jordbr/Skog
Boarea:
290 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
23 580 kvm
Byggår:
1970
Driftskostnad:
4 052 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

10 rum varav 7 sovrum

Boarea

290 kvm

Rumsbeskrivning

Bonnarpsvägen 150- En villa med vackra detaljer och med sina hela 290 kvm gör den perfekt för den moderna familjen!

Entréplan
Entré
Vi kliver in i entrén där golvet är av ekparkett. I vårt synfält har vi direkt till högertrappan upp till övre plan och rakt fram ser vi matsalen.

Matsalen
Stort och härligt rum med stavparkett och vacker öppen spis med marmor detaljer. Till höger om matsalen finns badrum, vardagsrum och Master Bedroom. Rakt fram ligger köket. Nuvarande ägare har delat av matsalen och skapat ytterligare ett sovrum på entréplan. Sovrummet har även det stavparkett och ligger i österläge.

Master Bedroom
Vackraste sovrummet i huset i västerläge med stavparkett, fem stycken garderober och fönster ut mot uterummet.

Badrum
Stort och modernt helkaklat badrum med dusch, snyggt badkar, handdukstork och tvättställ. Förvaring under trappan. Den vattenburna golvvärmen värmer gott den frusnas fötter.

Vardagsrum
Ljust rum i väster med stavparkett och utgång till det stora inglasade uterummet och trädgården. Här är det trägolv och skjutbara glasdörrar. Bredvid uterummet finns soldäck/altan.

Köket
Rymligt lantkök med vit skåpinredning och delvis överskåp i vitrin. Ljust plastgolv i klinker imitation. Köket är utrustat med spis med häll, Cylinda kyl/frys, Cylinda kyl/sval och Cylinda diskmaskin -14. Bredvid köket finner vi arbetsrummet. Rakt fram ligger groventrén.

Arbetsrum
Entréplanets tredje sovrum som idag används som arbetsrum finner vi till höger om köket. Här är det stavparkett, gröna väggar och ingång till vardagsrummet. Utsikt över trädgården och åkrarna.

Groventré
Entrén som används dagligen av de nuvarande ägarna. Här finns en spiraltrappa upp till övre plan och klinkermosaik pryder golvet. Vänster om entrén ligger matkällare och gästtoaletten med matchande klinker, toalett och vitt kakel vid tvättstället. Till höger om entrén ligger pannrummet med pelletspanna från 2006. Vid spiraltrappan ligger tvättstugan med tvättmaskin.

Övreplan
Tillbaka i entrén på entréplan tar vi trappan upp till övre plan. Här mötts vi av ett stort allrum med plastmatta och utgång till balkong i västerläge med ett otroligt vacker utsikt över åkrarna. Till vänster finns två sovrum och badrum. Rakt fram ligger ytterligare två sovrum och brandtrappan ner till entréplan.

Sovrum
Sovrum i österläge med parkettgolv, stor "walk in closet" och otroligt vacker utsikt över åkrarna och äppelträden.

Sovrum
I det tidigare köket finns idag ett nyrenoverat sovrum från 2013 med parkettgolv, vitt målade väggar, garderober och takfönster.

Badrum
Äldre badrum med renoveringsbehov utrustat med våtrumsmatta, dusch, bidé, dubbla handfat med kommod, toalett och takfönster.

Sovrum
Två ungefär lika stora sovrum med nya 3-glas fönster i söderläge. Det högra med laminat och det vänstra parkettgolvet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1970 Ombyggt 1970, byggår tidigare men okänt.

Uppvärmning

Pelletspanna

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 augusti 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas/2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Spannarp 1:17

Övriga byggnader

Gästhus vidbyggt med carport
Gästhuset är ca 35 kvm enligt säljaren. Gästhuset består av allrum, badrum med dusch, bastu (stenen saknas men allt annat finns) och det är förberett för kök. Här står även en äldre kyl med frysfack. Tidigare ägarna använde gästhuset som kontor. El finns här, vatten är indraget men inte påkopplat. Varmvattenberedare finns. 2-glas fönster och tak av plåt.

Maskinhall med gjutenplatta, utrustad med larm, två fullhöjdportar en eldriven och en manuell.

Länga
Äldre stall med plats för 4 boxar och en fölbox. Ovanför stalldelen är det höloft. Bredvid stallet finns det äldre mjölkrummet och kanske den blivande vinkällaren? Golvet på höloftet och i stalldelen är i behov av renovering.
Hobbyrum/spelrum: Här står en hydrofor och den nya reningsanläggningen till vattnet. Golvet i Hobbyrummet är gjutet.
I längan finns även snickarverkstad och en liten studio. I snickarverkstaden finns el centralen.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

48 633 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 21 000 kr
El: 16 720 kr
Renhållning: 2 525 kr
Försäkring: 8 388 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

120

Taxeringsvärde

2 624 000 kr

Summa pantbrev

2 775 000 kr

Tomt

Areal: 23 580 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor fastighet på över 23 000 kvm med hästhage, damm, en grönskande trädgård, stort boningshus, gästhus, maskinhall, länga med stall, hobbyrum, snickarverkstad och Höloft.

Trädgården är ett riktigt paradis i sydväst och här växer bland annat vinbärsbuskar, äppleträd och körsbärsträd.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Väg, 1292-1331
Förmån, Avtalsservitut: Utfartsväg, 12-IM12-2000/2327

Tillträde

enligt överenskommelse

Övrigt

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. En friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende "dolda fel". Köparen får således efter köpet inte göra gällande några påföljder gentemot säljaren på grund av fel i fastigheten, dess byggnader och byggnadstillbehör.

Om området

Ängelholm

Ängelholm ligger fint inne i Skälderviken mellan Bjäre- och Kullahalvön. På gågatorna finns flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen, dock är ännu småstadens karaktär kvar. Utelivet i Ängelholm är på topp med flera barer och uteställen.
Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns härliga promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken. Här finns massor av plats för hela familjen och även stränder för hundar. Över Hallandsåsen finns skidanläggningen Vallåsen och på sommaren används området till mountainbike och rodel åkning.

Kommunikation

Ängelholm Helsingborg Airport med både inrikes- och internationella flyg. Goda bussförbindelser med både stadsbussar och regionbussar. Öresundståg och pågatåg som kan ta dig till Göteborg eller till Köpenhamn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Korvmojjen Erikslund AB
2,6 km
Kollektivtrafik
Norra Varalöv
2,4 km
Nya Vilhelmsfält
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Höja Idrottsplats
3,7 km
Rögle Marknads AB
4,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte