Strövelstorpsvägen 35

Bilder

  • Snyggt kök
  • Strövelstorpsvägen 35
  • Innergård
  • Entré
  • Kök

Strövelstorpsvägen 35 , Strövelstorp , Ängelholm

På en hörntomt i barnvänliga och lugna Strövelstorp finner vi denna fina 1 ½- plansvilla med en härlig atmosfär. Fastigheten har genomgått en totalrenovering under de senaste åren med vackra materialval. Goda kommunikationer både till Ängelholm och Helsingborg. Cykelväg hela vägen till skolan och Ängelholm.

101 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
101 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
576 kvm
Byggår:
1920
Driftskostnad:
2 407 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning

Strövelstorpsvägen 35- Hjärtligt välkomna till en rymlig villa med otroligt smart planlösning i barnvänliga och lugna Strövelstorp. Under de senaste åren har ägarna totalrenoverat fastigheten på bästa sätt med smakfulla materialval. Villans entréplan består av sociala umgängesytor, badrum och masterbedroom. Övre plan är en mer privat del med sovrum, toalett och allrum. Perfekt som första villan eller för barnfamiljen!

Entréplan
Vi stiger in i en ljus och tillbyggd entré med gott om plats för förvaring. Vitmålat trägolv, orangemålade väggar och downlights i taket.

Kök
Till höger om entrén når vi det välplanerade köket från hösten 2013. Det beigea och röda kaklet i mosaik bryter snyggt av mot de vita köksluckorna och vitvarorna. Diskmaskinen är inbyggd i köksinredningen. Övriga vitvaror är spishäll, ugn, spisfläkt, kyl och frys. Ekparkett som matchar träbänken, vitmålade väggar. I köket finner vi luckan ner till krypgrunden och matkällaren. Till vänster om köket når vi en mindre hall med garderob, ekparkett samt ingång till badrum och masterbedroom.

Badrum med klädvård
Modernt helkaklat badrum i vitt och svart med vackra detaljer. Ett härligt badkar med tassar i silver. Dusch med glasdörr, svart mosaik på golvet samt två duschar mittemot varandra. Dubbla handfat, större kommod med förvaring och belysning. Elektrisk handdukstork och golvvärme för frusna fötter. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet. För ytterligare förvaring finns ett högt badrumsskåp. Fläkt och infälld belysning i taket.

Masterbedroom
Ett stort och ljust sovrum med beigea väggar och en svart fondvägg. Trägolv av ask.

Vardagsrum
Till höger om köket finner vi vardagsrummet, ett ljust rum med en härlig atmosfär. Vardagsrummet har vita väggar, en praktfull röd fondvägg och ekparkett. Innertaket är nyrenoverat med infälld belysning. Den äldre murstocken är framtagen vilket ger rummet en trevlig karaktär. Här finns det plats för en större matgrupp.

Entré/hall
Till vänster om vardagsrummet finner vi ytterligare en entré med en mindre hall och en äldre vacker vitmålad trappa. Häftig tapet och en vit pärlspont på väggarna. Gråa klinkerplattor på golvet. Under trappan finns ett större förråd.

Övreplan, golvyta om ca 54 kvm.
Är idag barnens våning med ett rymligt allrum, toalett och tre sovrum.

Allrum
För yngre barn är här gott om plats för lek och för tonåringar är det en perfekt plats att umgås med sina vänner på. Allrummet och sovrummen har matchande mörk laminat. Väggarna är beigea med en stilfull brun fondvägg.

Sovrum
Två mindre sovrum med garderober som med lätthet kan göras till ett större sovrum. De vitmålade väggarna skapar en ljus atmosfär.

Sovrum
Ett större sovrum med stor klädkammare bakom ett draperi.

Toalett
Otroligt söt toalett med klinker och kakel. Två av tre väggar är klädda med ett fräckt rött kakel vilket ger en snygg och modern touch. Toalettstol och tvättställ som är höjdanpassat för barn.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1920

Uppvärmning

Luft/vatten värmepump, vattenburet system.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 augusti 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund med matkällare
Stomme: Trä
Fasad: Lättbetong & Träpanel
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Strövelstorp 44:1

Övriga byggnader

Äldre byggnad med separat förråd och pannrum på ca 28 kvm. Klinker i pannrummet och pannan är cirka fyra år gammal. Sten och betonggolv i förrådet.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 895 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 17 100 kr
VA: 5 720 kr
Renhållning: 2 475 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 6

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

553 000 kr

Summa pantbrev

1 014 000 kr

Tomt

Areal: 576 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött trädgård men gott om plats för lekande barn. Gräsmatta i söderläge. Mysig stensatt innergård med sandlåda och altan i sydvästläge. Här kan ni njuta av solen! Staket runt hela fastigheten. Carport och biluppställningsplats för minst två bilar.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

enligt överenskommelse

Övrigt

Nya ytskikt i hela huset
Ny el
Nya VA rör
Kök 2013
Tak 2013
Badrum 2009

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Strövelstorp

Liten barnvänlig tätort mellan Ängelholm och Helsingborg i Skåne län. Man kan vandra i härlig natur längs Örjabäcksleden.

Kommunikation

Regionbuss 506 går via Strövelstorp mellan Ängelholm och Helsingborg. Buss 514 går via Varalöv mellan Ängelholm och Åstorp. Mer info se www.skanetrafiken.se.

E6 går förbi Strövelstorp med på- och avfarter vid Erikslund och Södra Varalöv.

Närservice

I Strövelstorp finns Ica butik, skola F-9, fritidshem och förskolor, bensinstation, Västragård Varalöv för trädgårdsfantasten och Varalövs lådfabrik. I närheten av Strövelstorp finns Hotell Erikslund med hälsa & spa, restaurang, sjukgymnastik m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Handlar'n
190 m
Mariannes Farm AB
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Strövelstorps Skola
780 m
Förskolan Torlarp
780 m
Kollektivtrafik
Strövelstorp Klockareväg
210 m
Strövelstorp Bankvägen
360 m
Grundskolor
Strövelstorps Skola
780 m
Kattarps Skola
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Idrottsplatsen Strövelstorps Gymnastik- och Idrottsförening
230 m
Strövelstorpshallen
450 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anna Berg eller Mathia Hagelqvist för mer information!

Anna Berg

Anna Berg

Ängelholm /Båstad

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668560

anna.berg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte