Gånarps Backaväg 52

Bilder

  • Flygfoto
  • Gånarps Backaväg 52
  • Gånarps Backaväg 52
  • Översikt

Gånarps Backaväg 52 , Gånarp , Ängelholm

Oerhört gemytlig och smakfullt renoverad villa belägen utan direkta grannar längs med Gånarps Backaväg intill vacker natur. Stor verkstad om ca 120 m², där möjligheter finns för olika verksamheter eller stall. Dessutom finns garage, förråd och gästhus! Välkomna på visning!

155 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
155 kvm
Biarea:
80 kvm
Tomtarea:
2 007 kvm
Byggår:
1939
Driftskostnad:
3 693 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

155 kvm

Biarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Gånarps Backaväg 52! När man kommer in på Gånarps Backaväg kommer lugnet över en som en slöja. Det är ett märkligt behagligt lugn som kommer över när man lämnar stadens hektiska puls. En liten bit upp på vägen kommer man nämligen till detta renoverade moderna hus intill skogspartierna märkt med nr 52. Nuvarande ägare har tagit hand om huset på bästa vis och renoverat upp villan. Här är det bara att flytta in och börja bygga bo. Stallet/verkstaden på ca 120 m² kan man bygga om till häststall om man önskar det. Det finns väldigt vacker natur intill, perfekt för härliga turer i skogen. Det är ungefär lika långt till Munka-Ljungby som till Hjärnarp eller Ängelholm.

Välkomna in!

Hall
Ett steg in i hallen och man märker direkt att här har man med varsam hand sett till att huset fått sig ett ordentligt lyft. Här ligger mörk klinker med vattenburen golvvärme och på väggens nederkant vid golvet finns ledljus för en härlig effekt. Väggarna är målade i behaglig ton. Till vänster om ytterdörren kan man hänga av ytterkläderna. Dessutom finns en öppen spis som används flitigt och är i anknytning till hallen.

Toalett
Rakt fram i hallen finns en toalett. Den är renoverad -14, med nya ytskikt och nytt porslin. Det är vita målade väggar och delvis med våtrumsskivor och det ligger våtrumsmatta på golvet. Det är utrustat med Wc och tvättställ.

Kök
In till vänster från hallen finns husets hjärta, nämligen köket. Först kommer man till en rejäl matplats med plats för matbord till 6-8 personer. Det ligger ekparkett och väggarna är målade. Vidare genom matplatsen finns själva köket som är ett Hagakök. Det är bra med arbetsytor på den snygga svarta bänkskivan i granit som löper längs väggarna kring köket. Köket är utrustat med rostfri kyl och frys i extra brett mått från Miele, induktionshäll från Gaggenau, vask, rostfrifläkt, inbyggd ugn från Elektrolux, inbyggd kombi micro/ugn från Elektrolux och integrerad diskmaskin från Siemens. Här finns dörren ner till källarplan och en utgång till uterummet.

Vardagsrummet
Till höger från hallen kommer man till vardagsrummet. Här ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade. Det finns stora fönsterpartier ut mot grönskan. Här får plats både soff- och matsalsgrupp. Här finns trappan upp till övre plan som nuvarande ägare har breddat uppgången för ett luftigare intryck. Genom pardörrar kommer man till ännu en utbyggd del, den under 80-talet.

Allrum
Från vardagsrummet kommer man till ett allrum som är en utbyggd del. Rektangulärt rum med ryggåstak, klinker med vattenburen golvvärme och vita målade väggar. Här finns även en öppen spis med kassett. Vill man ha rummet lite svalt kan man använda sig av markiserna som finns. Till vänster i detta rum finns en utgång till uterummet. Många fönster för fint ljusinsläpp.

Övre plan

Upp för trappan till övre plan har nuvarande ägare gjort stora förändringar. Trappan är nu mer luftig än tidigare och man har lagt nytt material på stegen. Trappräcket har man gjort om och satt metallräcken och uppe i hallen på övre plan sitter en snygg glasskiva som skydd.

Sovrum 1
Till vänster på övre plan finns master bedroom. Det större sovrummet av tre. Här är väggarna målade i ljus ton och på golvet ligger plastmatta. Längs ena väggen finns tre rymliga garderober. Det finns även en utgång till en balkong.

Badrum
Här har vi ett snyggt rymligt badrum i modern stil. Det är byggt -10 med snyggt kakel och klinker. Till vänster finns en dusch med vikdörrar, där ena dörren är rak och den andra är svängd, en vägghängd Wc och en handdukstork. Till höger finns ett fint tvättställ och ett hörnbadkar. Det ligger vattenburen golvvärme.

Sovrum 2
Till höger från hallen finns sovrum 2 med körsbärsparkett och målade väggar.

Sovrum 3
Även detta rum ligger till höger och här är väggarna målade och på golvet ligger körsbärsparkett.

Källarplan
I källarplan finns tvättstuga med tvättmaskin från Bosch, arbetsrum, "pannrum", duschrum och bra med plats för förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1939 ombyggt 1981

Uppvärmning

Kombipanna med pelletsbrännare

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2014
Energiprestanda: 289 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Glaserade tegelpannor

Övrigt

På baksidan av huset finns ett stort härligt uterum att spendera ljumna sommarkvällar i och utanför detta finns en plattsatt uteplats under tak och en bit ute i det fria.

Fastighetsbeteckning

Gånarp 3:21

Övriga byggnader

På tomten finns ett garage och intill garaget finns en äldre "gäststuga" med stil från svunna tider, vilken kan göras om till en fungerande bostad om man önskar. Det finns även en stor länga som idag tjänar som förråd och verkstad. Utmärkt för den bilintresserade eller den som vill ha annan typ av verkstad eller varför inte göra om till häststall?!

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 318 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 21 840 kr
El: 10 826 kr
VA: 4 313 kr
Renhållning: 2 055 kr
Sotning: 368 kr
Försäkring: 4 916 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Uppvärmningskostaden är själva kostaden för pellets.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 378 000 kr, varav byggnadsvärde 1 068 000 kr

Summa pantbrev

888 500 kr

Tomt

Areal: 2 007 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Fantastikt vacker trädgårdstomt intill skogsparti.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Egen brunn finns kvar på fastigheten.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Elledning mm

Tillträde

Efter överenskommelse.

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Gånarp

På Hallandsåsens sydsida ligger natursköna och lantliga Gånarp. Ett underbar liten by mitt emellan Munka Ljungby och Hjärnarp. Ett lantligt läge med allt man kan önska sig i närservice inom 10 minuters bilväg. I Gånarp finns ett ridhus enbart ca 1 km bort och i området finns fina ridstigar. Förskolor och skolor finns både i Munka Ljungby som i Hjärnarp där också matvarubutiker finns. Endast 10-15 minuter bilväg till Ängelholms centrum.

Kommunikation

Busslinje 507 går mellan Ängelholm och Hjärnarp 1-2 ggr/tim vardagar. Mer info se: http://www.skanetrafiken.se/P4W/Regionbuss/101212111210/Regionbuss507101212111210.pdf

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
3,2 km
Willy:s
5,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Brännborn Center AB
5,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Söndrebalgs Skola
2,6 km
Karika Förskola
2,7 km
Grundskolor
Söndrebalgs Skola
2,6 km
Mattisborgen Munkaskolan Fritidshem/Förskola
4,3 km
Gymnasium
Nybroskolan
6,8 km
Banker
Zmarta
6,2 km
Swedbank
6,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ängelholms Golfklubb
5,4 km
Furutorps Golf
5,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stencrossarna M K
3,1 km
Toftabadet
3,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Toftabadet
3,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Mathia Hagelqvist

Mathia Hagelqvist

Ängelholm /Båstad

Föräldraledig / Reg Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0768-668010

mathia.hagelqvist@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte