Salviaterrassen 20

Bilder

  • Såld!

Salviaterrassen 20 , Angered , Göteborg

Modernt och väldisponerat parhus på 128 kvm som ger plats för stora sällskap i entréplan och tre rejäla sovrum samt allrum på övre plan. Lättskött friköpt tomt med två uteplatser samt tillhörande carport och förråd. Härligt läge i området. Närhet till skola, köpcentrum, natur och friluftsliv samt goda kommunikationer.

128 kvm, 5 rok

Typ:
Parhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
285 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
2 695 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

128 kvm

Rumsbeskrivning

.

ENTRÉPLAN

HALL: Välkomnande hall som ansluter till våningens alla rum. Vita väggar och praktiskt lättstädat mörkgrått klinkergolv. Direkt till vänster finns en stor inbyggd garderob med skjutdörrar i frostat glas. Här finns det gott om plats för ytterkläder och skor.

VARDAGSRUM: Rymligt och ljust vardagsrum med utrymme för stora sällskap och utgång till stor träaltan i österläge med förmiddagssol samt trevlig utsikt över omgivningen. Här erbjuds gott om plats för en stor soffgrupp och övrig möblering. På golvet ligger ett fint parkettgolv vilket sedan fortsätter ut i köket och matsalen. På väggarna sitter en ljus tapet. Möjlighet till ytterligare sovrum finns för dig som önskar genom att dela av vardagsrummet. Ett praktiskt förråd finns under trappan.

KÖK: Snyggt modernt kök med ljusgrå laminatbänkskivor och vitt kakel ovanför arbetssbänken. I anslutning till köket finns en rymlig matplats med plats för 8 personer och utgång till plattlagd uteplats i västerläge.
Köket är utrustat med glaskeramikspis Electrolux, fläkt samt fullhöjds kyl och frys från Electrolux. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker i ljusgrå nyans och våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av duschhörna med vikbara glasdörrar, WC, handfat, badrumsskåp med belysning.

GROVENTRÉ & TVÄTTSTUGA: Från köket nås tvättstugan med groventré. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, överskåp samt tvättho. Vita väggar och våtrumsmatta på golvet.

ÖVRE PLAN

ALLRUM & HALL: Direkt till höger om trappan finns ett rymligt allrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Allrummet kan med fördel göras om till ett sovrum om så önskas. I hallen finns en väldigt generös inbyggd garderob med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och och viss möblering. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv. Sovrummet har ingång till en rymlig klädkammare med hyllor, klädstång och garderober.

SOVRUM 2: Rymligt och ljust sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 3: Sovrum med ljust tapetserade väggar och parkettgolv.

BADRUM: Rymligt helkaklat badrum i ljusgrått kakel och våtrumsmatta på golvet. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handdukstork, handfat och badrumsskåp med belysning.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 mars 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Fiberskivor
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Fibercementpannor

Övrigt

Plats för två bilar varav den ena i carport i direkt anslutning till entrén.
Till huset hör ett förråd. Det fins möjlighet för förvaring på vinden.

Fastighetsbeteckning

Gårdsten 10:62

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 341 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 22 681 kr
Väg, samf: 9 660 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I kostnaden hushållsel ingår även uppvärmning. I kostnaden samfällighet ingår även vattenavgift.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 650 000 kr, varav byggnadsvärde 1 236 000 kr

Summa pantbrev

1 612 500 kr

Tomt

Areal: 285 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Salviagatans Samfällighetsförening, org.nummer 717908-2073.
Servitut:
Last: 1 Ledningsrätt 1480K-2005F47 Starkström
Last: 4 Ledningsrätt 1480K-2005F47 Fjärrvärme
Last: 19 Officialservitut 1480K-2010F142 Tillträde
Förmån: 20 Officialservitut 1480K-2010F142 Tillträde

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Angered

Gårdsten ligger på Gårdstensberget med en milsvid utsikt över Göta Älvdalen i nordöstra Göteborg. Hela området omges av en ringled, innanför vilken de flesta av Gårdstens hus återfinns. Stadsdelen är vidare uppdelad i västra och östra Gårdstensbergen samt en dalgång mellan dessa. I Dalgången finns endast bebyggelse i den nordligaste delen, medan resten är ett rekreations- och parkområde kallat Dalen med tennisbanor, minigolfbana, stora gräsmattor och lekplatser för barnen. Man kan träna på Idrotts- och föreningsförvaltningens gym på Kaneltorget, använda motionsslingan i västra delen av Gårdsten, träna fotboll med Marieholm BoIk. Gårdsten tillhör stadsdelsförvaltningen Angered. I Gårdsten bor det drygt 8.500 invånare.
I närliggande Angered Centrum ligger kulturhuset Blå Stället som innehåller bibliotek, Angeredsteatern mm. Här ligger även Angeredsgymnasiet, Angereds Sporthall, Wasaiternas klubbstuga, friidrottshall, Angeredsvallen, Angereds bad- och ishall samt Lärjeåns Trädgårdar.

Kommunikation

Med buss 73 tar man sig till Angered centrum på ca 9 minuter, varifrån bussar ansluter till närliggande stadsdelar och spårvagnslinjerna 4,8 och 9 till Göteborgs centrum. Resa med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen tar ca 18 minuter. Med direktbussen 173 tar man sig vardagar morgon, eftermiddag och tidig kväll mellan Gårdsten Centrum och Nils Ericson Terminalen. Denna bussresa tar ca 25 minuter.

Närservice

Gårdsten Centrum ligger i östra Gårdsten, mellan Saliviagatan och Muskotgatan. I Gårdstens Centrum finns ICA Supermarket, kött & chark-butik, fiskaffär, café, pizzeria, post och ATG, närbutik, privat läkare och tandläkare samt solarium och frisör. Förutom centrumbutikerna finns färgbutik, glasmästeri, låssmed, barnvagnsaffär, gym, bensinmack, hissföretag, närbutik och många andra verksamheter som servar Gårdsten och områdena runtomkring.
I Gårdsten finns nio förskolor. Skolorna i Gårdsten är Långmosseskolan, en grundskola för elever från förskola till årskurs 4, Gårdstensskolan, med elever från årskurs 4 till 9 och grundsärskola årskurs 1 till 9 samt Römosseskolan som är en muslimsk friskola för elever från årskurs 3 till 9. Ungdomspalatset i Gårdsten är en mötesplats för unga i stadsdelen. Idrotts- och föreningsförvaltningens regi finns ett gym på Kaneltorget, en motionsslinga i västra Gårdsten och fotbollsträning.

Parkering

På Salviaterrasen finns ett antal gästparkeringar. Parkeringstillstånds krävs.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Carne Mundial AB
430 m
Babäck Kött & Chark
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Surte Centrum
3,3 km
Affärshuset Surte Centrum KB
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Långmosseskolan Fritidshem
80 m
Förskola Lillmosse
80 m
Kollektivtrafik
Salviagatan
220 m
Peppargatan
430 m
Grundskolor
Gårdstensskolan F-9
400 m
Römosseskolan F-9
690 m
Gymnasium
Norra Vuxengymnasiet
1,2 km
Angereds Sporthall Idrottshall
1,3 km
Banker
Swedbank
1,2 km
Handelsbanken Hisings Kärra
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Lerjedalens Drift AB
4,3 km
Albatross Golfklubb
5,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gårdstensskolans Sporthall Idrottshall
400 m
Fotbollsplan Kanelgatans Motionscentral
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Hammarbadet
2,1 km
Rannebergsbadet
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Tina Bergenholtz för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte