Salviadalen 18

Bilder

  • Såld!

Salviadalen 18 , Angered , Göteborg

Välkomna till en av Salviadalens snyggaste treor. Lägenheten är nyrenoverad och resultatet blev lysande med trendiga, fräscha materialval och genomtänkta detaljer. Stor balkong i bästa sydvästläge. Närhet till förskola, skola, köpcentrum, natur och friluftsliv samt goda kommunikationer.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 103 kr inkl VA, kabel-TV, P-plats och sophämtning
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
30
Byggår:
2007
Driftskostnad:
786 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

Stig in i den trevliga hallen med ljust klinkergolv. Här finns en stor garderob med spegelskjutdörrar för avhängning av ytterkläder.

Från entré/hall når man lägenhetens generösa sällskapsdel med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Fantastiskt ljus från många stora fönster samt trivsam balkong. Lättstädad klinker i halldelen övergår sedan i snyggt exklusivt laminat i köket och vardagsrummet. I taket sitter spotlights.
Modernt IKEA-kök med köksö från 2016 i vitt. På väggarna i köket sitter granitkeramikplattor i varma och lugna färger som skapar en väldigt fin atmosfär. Rymlig matplats framför det fina fönsterpartiet. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt i rostfritt stål, inbyggd ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och side-by-side kyl/frys i rostfritt stål med inbyggd ismaskin. Vardagsrummet har caffe latte-färgade väggar samt en ljus fondtapet och har gott om plats för soffgrupp och övrig möblering.

Vi passerar vardagsrummet och når badrum, tvättstuga och två sovrum med separata ingångar, .
Lyxigt renoverat badrum från 2016 med elegant badkar i läcker form som har fötter formade som lejontassar. Väggarna är helkaklade med fina glansiga kakelplattor som fortsätter på golvet. Utrustningen består av vägghängd WC, stort handfat med underskåp med två lådor och spegel. I badrummet finns fönster som ger både dagsljus och möjlighet att vädra. Till höger finns en mysig nisch med belysning.
Mittemot badrummet ligger lägenhetens tvättstuga. Här finns tvättmaskin, torktumlare och värmepump.
Sovrum 1 har caffe latte-färgade väggar och parkettgolv. Här finns gott om plats för dubbelsäng. Garderob ingår inte i köpet.
Sovrum 2 med stora glaspartier är helt underbart. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger praktisk klinker (original). De stora ljusinsläppen och den normala rumstemperaturen vintertid, gör att rummet ofta kallas för vinterträdgård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

5 103 kr inkl VA, kabel-TV, P-plats och sophämtning

Andel i föreningen

2,38095%

Andel av årsavgiften

2,38095%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Lägenhet i flerbostadshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 oktober 2010
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Gårdsten 9:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 440 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 000 kr
Försäkring: 1 440 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett separat förråd som alla ligger i samma källarutrymme. På området finns ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd. Det finns ett soprum avsett för källsortering.

Förening

Namn

Brf Salviadalen

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Göteborg Gårdsten 9:1. Fastigheten består av sju hus med radhuskänsla. I varje hus finns sex lägenheter om 70 kvm vardera. Lägenheterna består av tre rum och kök med öppen planlösning, alternativ två rum med vinterträdgård och kök. Byggnaderna är uppförda 2007 och har 42 bostäder. Arkitekt: Nylin & Myhrberg AB. Fastighetens adress är alviadalen 1-45 i Angered. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Utöver dessa finns det tre extra parkeringsplatser för uhyrning där kösystem tillämpas. Fastigheten har också åtta parkeringsplatser för besökande.
Fastigheterna är fullvärdeförsäkrade i Länsförsäkringar. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.
Riksbyggens kontor i Göteborg har biträtt styrelsen med föreningens förvaltning enligt tecknad avtal.

Antal lägenheter

42

Om området

Angered

Gårdsten ligger på Gårdstensberget med en milsvid utsikt över Göta Älvdalen i nordöstra Göteborg. Hela området omges av en ringled, innanför vilken de flesta av Gårdstens hus återfinns. Stadsdelen är vidare uppdelad i västra och östra Gårdstensbergen samt en dalgång mellan dessa. I Dalgången finns endast bebyggelse i den nordligaste delen, medan resten är ett rekreations- och parkområde kallat Dalen med tennisbanor, minigolfbana, stora gräsmattor och lekplatser för barnen. Man kan träna på Idrotts- och föreningsförvaltningens gym på Kaneltorget, använda motionsslingan i västra delen av Gårdsten, träna fotboll med Marieholm BoIk. Gårdsten tillhör stadsdelsförvaltningen Angered. I Gårdsten bor det drygt 8.500 invånare.
I närliggande Angered Centrum ligger kulturhuset Blå Stället som innehåller bibliotek, Angeredsteatern mm. Här ligger även Angeredsgymnasiet, Angereds Sporthall, Wasaiternas klubbstuga, friidrottshall, Angeredsvallen, Angereds bad- och ishall samt Lärjeåns Trädgårdar.

Kommunikation

Med buss 73 tar man sig till Angered centrum på ca 9 minuter, varifrån bussar ansluter till närliggande stadsdelar och spårvagnslinjerna 4,8 och 9 till Göteborgs centrum. Resa med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen tar ca 18 minuter. Med direktbussen 173 tar man sig vardagar morgon, eftermiddag och tidig kväll mellan Gårdsten Centrum och Nils Ericson Terminalen. Denna bussresa tar ca 25 minuter.

Närservice

Gårdsten Centrum ligger i östra Gårdsten, mellan Saliviagatan och Muskotgatan. I Gårdstens Centrum finns ICA Supermarket, kött & chark-butik, fiskaffär, café, pizzeria, post och ATG, närbutik, privat läkare och tandläkare samt solarium och frisör. Förutom centrumbutikerna finns färgbutik, glasmästeri, låssmed, barnvagnsaffär, gym, bensinmack, hissföretag, närbutik och många andra verksamheter som servar Gårdsten och områdena runtomkring.
I Gårdsten finns nio förskolor. Skolorna i Gårdsten är Långmosseskolan, en grundskola för elever från förskola till årskurs 4, Gårdstensskolan, med elever från årskurs 4 till 9 och grundsärskola årskurs 1 till 9 samt Römosseskolan som är en muslimsk friskola för elever från årskurs 3 till 9. Ungdomspalatset i Gårdsten är en mötesplats för unga i stadsdelen. Idrotts- och föreningsförvaltningens regi finns ett gym på Kaneltorget, en motionsslinga i västra Gårdsten och fotbollsträning.

Parkering

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.
På området finns det åtta stycken besökplatser. Varje lägenhet har tilldelats två stycken besökkort. Endast besökande fordon har rätt att parkera med besökkort på besökparkering.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Netto
520 m
Carne Mundial AB
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Surte Centrum
3,4 km
Affärshuset Surte Centrum KB
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Salviagatan 2
210 m
Långmosseskolan Fritidshem
250 m
Kollektivtrafik
Salviagatan
270 m
Gårdstensliden
280 m
Grundskolor
Gårdstensskolan F-9
510 m
Römosseskolan F-9
840 m
Gymnasium
Norra Vuxengymnasiet
1,1 km
Angereds Sporthall Idrottshall
1,1 km
Banker
Swedbank
1,1 km
Handelsbanken Hisings Kärra
2,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Lerjedalens Drift AB
4,2 km
Albatross Golfklubb
5,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gårdstensskolans Sporthall Idrottshall
510 m
Fotbollsplan Kanelgatans Motionscentral
650 m
Simhallar & Utomhusbad
Hammarbadet
2 km
Rannebergsbadet
2,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Tina Bergenholtz för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte