Stjärnbildsgatan 64

Bilder

Som Utgångspris

1 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Stjärnbildsgatan 64 , Bergsjön , Göteborg

Äntligen en stor och fräsch 4:a med balkong till salu på barnvänliga Stjärnbildsgatan. Planlösningen är öppen och generös med ett trivsamt kök, vardagsrum och tre rymliga sovrum. Garage och bredband ingår i månadsavgiften. Mycket bra läge i naturnära område med gångavstånd till skola, förskola, buss och spårvagn.

98 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 618 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och garage
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
80
Byggår:
1967/1985
Driftskostnad:
616 kr/månad
Som Utgångspris:
1 100 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Stort kök som är bostadens hjärta. Ljus matplats vid stort fönster med fin utsikt över omgivningen. Snyggt kök från 2011 med vita luckor och svart kakel ovanför arbetsbänken. Köket har bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Lättskötta klinkerplattor i ljusbeige färg på golvet. I köket finns spis med glaskeramikhäll Elektrolux, fläkt (2013), kyl och frys Gorenje.

Vardagsrum

Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Här erbjuds gott om plats för en stor soffgrupp och övrig möblering. Nymålade väggar i vitt och lättskötta klinkerplattor i ljusbeige färg på golvet.

Sovrum 1

Ljust generöst sovrum med utgång till balkong i västerläge med sol från lunch till sen kväll. Väggar i väv målade i vitt och snygg ekparkett. Ett stort fönsterparti och ett extra fönster bidrar till ljuset i rummet.

Sovrum 2

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng eller två enkelsängar och garderober. Snygg fondvägg med en mörkgrå tapet och de övriga väggarna är vita samt ljust laminatgolv.

Sovrum 3

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Nymålade väggar i vitt samt ljust laminatgolv.

Badrum

Helkaklat badrum i vitt med hörnbadkar, WC, handfat och spegel med hylla. Fin mosaik i beige, brun och grått på badrumsgolvet.

Tvättrum

Tvättrum med ett litet fönster. Här finns tvättmaskin Elektrolux, torktumlare Beko samt tvättho för handtvätt. Vita vävmålade väggar och plastmatta på golvet.

Stor och fräsch 4:a med balkong i västerläge. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Till vänster i vardagsrummet finns ingången till sovrum 1, sovrum 2 och badrum. Till höger finns ingången till sovrum 3. Alla sovrum har gott om plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten har eget praktiskt tvättrum med ingång från köket.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Pris

1 100 000 kr Som Utgångspris

Avgift

6 618 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och garage

Andel i föreningen

0,01162%

Andel av årsavgiften

1,16661%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Lägenhet i flerbostadshus

Byggnadsår

1967/1985

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 april 2013
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 7

Övrigt

Eget garage i garagelänga.
Till lägenheten hör två förråd, ett separat förråd som ligger på samma våningsplan bredvid lägenheten och ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Stjärnbildshus Nr 1

Om föreningen

Brf Stjärnbildshus Nr 1 registrerades 1984 och omfattar 89 lägenheter. Total lägenhetsyta är 8257 kvm.
Fastigheterna är upplåtna med tomträtt. Tomträttsavtalen skrivs om 2026.
Fastigheterna är försäkrade via Länsförsäkringar. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.
Brf Stjärnbildshus är en aktiv förening som deltagit i olika processer i att förbättra stadsdelen Bergsjön. Styrelsen är övertygad att detta hänger ihop, föreningens bästa och vad som händer i stadsdelen i övrigt. De har tidigare anordnat olika aktiviteter för både unga och äldre, bland annat haft fritidsverksamhet för barn, höst- och vårstädning, påsk- och julpyssel, datakurser, miljöutbildning för barn och vuxna samt söndagsmiddagar.
Besök föreninges hemsida:
www.sbc.se/stjarnbildshus1

Organisationsform

Bostadsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bergsjön

Stjärnbildsgatan ligger högt och vackert i norra Bergsjön och med närhet till goda kommunikationer. På Bergsjöns höjder möter du en attraktiv mix av spännande natur och storstad.
Cirka åtta kilometer nordost om centrala Göteborg ligger den gröna stadsdelen Bergsjön som präglas av ett dramatiskt kuperat och vackert landskap. Här ses en blandning av villor, flerbostadshus och radhus längs gator som fått namn med rymdanknytning, tack vare sitt höga läge. Från vissa platser kan man se hela vägen ut till Vinga. Bergsjön är en ständigt växande och levande stadsdel, planer finns på bland annat ett nytt kulturhus.
Med den bergiga och skogrika naturen alldeles runt husknuten är möjligheterna oändliga för upptäcktsfärder, svampplockning, löparrundor och andra härliga aktiviteter. Soliga dagar samlas folk för att bada och grilla vid den vackert belägna badsjön Bergsjön med sina klippstränder, bryggor och hopptorn. Strax söder om sjön stupar bergen brant ned mot Utby, ett område som lockar många klättrare. Längst upp i Gärdsåsdalen, i sydvästra hörnet av stadsdelen, hittar du den 130 meter höga Gärdsåstoppen som bjuder på en vidsträckt utsikt över västra Bergsjön, Gärdsås och Kviberg.
I området finns två stora 60-talstorg, Komettorget och Rymdtorget varav det senare utgör centrum. Innecentrumet där har efter en omfattande upprustning fått nya namnet Bergsjön Centrum. Här hittar du ICA Supermarket, Apotek, konditori, chark och bibliotek, primärvård, tandvård, medborgarkontor och kulturhus. Runt Rymdtorget syns några k-märkta hus som fått stor utmärkelse för sin ovanliga arkitektur. De uppfördes på 1970-talet och är de yngsta byggnaderna i Sverige som blivit k-märkta.
Förutom två sporthallar finns i Kortedala flera klubbar där du kan träna fotboll, gymnastik, bandy och innebandy. För dig som är golfintresserad ligger Lerjedalens Golfklubb inte långt bort med vackra omgivningar och en trevlig restaurang. Ett roligt utflyktsmål för barnen är stadslantgården Galaxen där man kan titta på djur, rida ponny, åka häst och vagn och kanske ta en hembakad fika i caféet.
I området hittar du förskolor och skolor med årskurs 1-9, fritidsgårdar och kulturskola för barn och ungdomar i åldrarna 6-19 år. Runt stadsdelen går en ringled som är avsedd för biltrafik medan spårvägen går genom områdets mitt, delvis i tunnelläge.

Kommunikation

Från och till Bergsjön kan man färdas med spårvagn (linje 7 och 11) eller buss (linje 58 och 74) och inom Bergsjön går buss 57. Ca 300 meter bort från Stjärnbildsgatan ligger närmsta spårvagnshållplats Teleskopgatan där spårvagnarna går förbi med jämna mellanrum och närmsta busshållplats är Merkuriusgatan där 58 och 57 går, se www.vasttrafik.se för mer information.

Närservice

Solbackeskolan och Stjärnbildsgatan 3 förskola ligger alldeles i närheten. Granne med bostadsområdet ligger Galaxen, en lantgård med levande djur, trädgård, kafé och många andra verksamheter.
I stadsdelen finns tre torg: Rymdtorget, Komettorget och Gärdsås torg. Rymdtorgets innecentrum har nyligen genomgått en omfattande upprustning och fick då det nya namnet Bergsjön Centrum. På torget finns ICA Supermarket, apotek, konditori, chark och bibliotek. På Gärdsås Torg kan du handla mat på Lidl.

Parkering

Varje radhuslägenhet har tillgång till eget garage i garagelänga. Parkeringsplats finns att hyra, till dessa är det separat kö.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Teleskopslivs
280 m
ICA Supermarket Bergsjön
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Kortedala Torg
2,3 km
Allum
3,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stjärnbildsgatan 3 Förskola
120 m
Solbackeskolans Fritidshem
160 m
Kollektivtrafik
Merkuriusgatan
320 m
Bergsjön Teleskopgatan
340 m
Grundskolor
Solbackeskolans Särskola
160 m
Solbackeskolan F-6
160 m
Gymnasium
Preuss Susann
3 km
Gymnasieförvaltningen
3,5 km
Universitet & Högskolor
Asoaciación Cultural Universo Latino
3,5 km
Banker
FOREX Bank
3,4 km
Nordea Bank AB
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Geråshallen Idrottshall
210 m
Sandeklevshallen Idrottshall
360 m
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
1,5 km
Hammarbadet
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Tina Bergenholtz för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte