Tyrsjövägen 33

Bilder

  • Såld!

Tyrsjövägen 33 , Olofstorp , Göteborg

Trivsam och attraktiv villa byggd år 2005 med härlig trädgård och bra läge. Ljust och luftigt vardagsrum med ryggåstak. Kvalitetskök från Marbodal med vitvaror från Siemens. Villan är utrustad med vattenburen golvvärme, luftvärmepump och centraldammsugare. Varmt dubbelgarage och goda parkeringsmöjligheter.

133 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 303 kvm
Byggår:
2005
Driftskostnad:
3 018 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Stig in i den ljusa och trevliga hallen med delvis klinkers samt parkett på golvet. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Vardagsrum:
Vidare genom hallen nås det alldeles underbara vardagsrummet med vita väggar och ryggåstak som ger rymd och ljus. Här finns många fönsterpartier ut mot den härliga trädgården samt utgång till altanen. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och matsalen. Den öppna planlösninen ger ett luftigt intryck och generösa sociala ytor. Här erbjuds gott om plats för en stor soffgrupp och övrig möblering. Här finns en braskamin både för extra värme och mysfaktor. På golvet ligger ett fint parkettgolv vilket sedan fortsätter ut i köket och matsalen.

Kök:
Hemtrevligt kvalitetskök från Marbodal med vitvaror från Siemens. Köket går i en stilren och klassisk design med vita köksluckor och ovanför arbetsbänken sitter ett vitt kakel. Med diskhon placerad under fönstret i köket blir det aldrig tråkigt att diska. Köket är utrustat med praktisk glaskeramikhäll, ugn, fläkt, diskmaskin, kyl, frys och inbyggd mikro.

Tvättstuga:
Tvättstugan ligger praktiskt placerad i direkt anslutning till köket och har egen utgång till altan. Här finns en tvättmaskin, en torktumlare och ett städskåp. Golvet är försett med ljus klinkers.

Matsal:
Matsalen ligger i anslutning till vardagsrummet, vilket ger härliga sällskapsytor. Här finns plats för ett stort middagsbord för middagar i gott sällskap.

Badrum 1:
Till höger från entrédörren ligger ett badrum med vitt kakel på väggarna och blått klinkergolv. Här finns dusch med duschvägg, handfat med uderskåp, spegel, WC och handdukstork.

Badrum 2:
Rymligt badrum med kakelplattor på väggarna och klinkergolv. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med underskåp, spegel, WC och handukstork.

Sovrum 1:
Till vänster från entrédörren ligger ett sovrum med målade väggar, parkettgolv och två garderober.

Sovrum 2:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till altan. Sovrummet har målade väggar i grönt, parkettgolv samt gott om förvaring i sju garderober.

Arbetsrum/sovrum 3:
Ljust arbetsrum som kan användas som sovrum. Målade väggar och parkettgolv.

Klädkammare:
Från hallen nås en praktisk klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 februari 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Tegelpannor

Fastighetsbeteckning

Björsared 1:179

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 224 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 800 kr
VA: 2 800 kr
Renhållning: 2 300 kr
Väg, samf: 2 160 kr
Sotning: 400 kr
Försäkring: 6 404 kr
Övrigt: 360 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I kostnaden hushållsel ingår även uppvärmning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 302 000 kr, varav byggnadsvärde 1 689 000 kr

Summa pantbrev

2 525 000 kr

Tomt

Areal: 1 303 kvm
Tomttyp: Trädgård/berg

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enl. överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Olofstorp

I Olofstorp bor folk i alla åldrar mitt på landet men bara 20 minuter från Göteborg. Det som tidigare var en renodlad landsbygd är idag ett område med många barnfamiljer. Här finns flera förskolor och två skolor som lockar utöver den fantastiska naturen man får som granne som invånare i Olofstorp. Det här är ett lugnt område med blandad bebyggelse som gårdar, villor och nyare grupphusområden. Det är inte heller ont om fritidsaktiviteter, i närheten finns golfklubb, hästgårdar, till Fritidslantgården i Bergum tar man med sig barnen som får hjälpa till med skötsel av kor, grisar, höns, getter och får.

Kommunikation

Med bil tar det ca 15 minuter in till Göteborg centrum. I februari 2015 inleddes arbetet för att förbättra tillgängligheten och trafiksäkerheten på väg 190, delen Angereds Storåsväg till Angereds Kyrkväg. Ombyggnationen innebär att väg 190 byggs ut till två körfält i varje riktning, vilket kommer att öka kapaciteten och framkomligheten.
Kollektivtrafik går relativt tätt på sträckan som trafikeras av en expressbuss. Blå express tar dig in till centrala Göteborg på ca 25 minuter. Under högtrafik går bussen var tionde minut från busshållplatsen Bingared. I närheten av busshållplatsen finns en gratis pendelparkering. Med Blå express tar det 12 min till Hjällbo där byte till spårvagn sker.

Närservice

I Olofstorp finns en liten närbutik med postservice, pizzeria, Thai take-away restaurang, videobutik, kafé, blomsteraffär och plantskola, frisör, glasmästeri, Hudvårdsterapeut, gym m.m. Vid Björsared finns en bensinstation med spel, pizzeria och gatukök, videouthyrning samt liten butik och en ICA Nära finns i Gunnilse. Närmaste köpcentrum är i Lerum, Gråbo, Partille, Angereds Torg. Partille har många affärer och i april 2006 stod köpcentrumet Allum klart. Allum är delvis byggt över motorvägen och har cirka 100 butiker varav nästan uteslutande stora kedjor. På Sävedalens affärsgata finns även fler butiker. I Partille finns även banker, flera restauranger och bagerier, byggvaruhus, trädgårdscenter samt flera stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. I Partille finns även bowlinghall och ishall samt några olika gym och träningsanläggningar. I Angered centrum finns lokal fisk- & kötthandlare, frukt och grönt på torget, restauranger, café, bank samt flera butiker varav några stora kedjor. ICA Maxi , Lidl och Netto finns även här. På torget finns även gym. I Gråbo som ligger ca 1mil norr om Olofstorp längs väg 190 finns torg med två matbutiker (Netto och Bonum), konditori, blomsteraffär, bank, pizzeria och filmuthyrningsbutik samt Shell-bensinstation. Lerum, ligger ca 9km från Olofstorp och dit tar man sig lättast via Lerumsvägen. Här finns simhall, ishall, bowling, träningscenter, flera matbutiker samt mindre inomhusköpcentrum med butiker.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bc-Fisk och Skaldjur AB
1,2 km
Handlar'n
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Björsareds Genväg 1 B
570 m
Björsaredsskolans Fritidshem
580 m
Kollektivtrafik
Knipared
650 m
Björsared
770 m
Grundskolor
Björsaredsskolan F-3
580 m
Bergums Skola F-9
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Lerjedalens Drift AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rannebergsbadet
4,6 km
Vättleksolans Sporthall Idrottshall
4,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
2,5 km
Badplats
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Tina Bergenholtz för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte