Bögatan 20

Bilder

Accepterat Pris

8 029 327 kr

Bögatan 20 , Örgryte/Bö , Göteborg

Nu finns det bara en lägenhet kvar i Brf Bögatan! Här bor du mitt i det lugna villaområdet med ett par hundra meter ifrån Böskolan. Egen terrass, balkong och parkeringsplats är bara några attribut som beskriver denna familjevänliga lägenhet. Måste upplevas på visning! Välkomna!

121,7 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 465 kr inkl värme, VA och kabel-tv samt parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
121,7 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2016
Driftskostnad:
416 kr/månad
Accepterat Pris:
8 029 327 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

121,7 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska etage-fyra om 121,7kvm. Smakfullt arkitektritat, generösa materialval och obelånad förening med låg avgift är bara några attribut som beskriver detta generationsboende. Här bor du i hjärtat av Bö/Örgryte med närhet till både stad och natur. Granne med både Örgryte Nya kyrka och Böskolan. Vill man ut och motionera finns Skatås motionsområde en promenadsträcka ifrån. Vill man shoppa eller ge sig ut på stan och fika, då ligger Korsvägen och entrén till Göteborg alldeles intill. Lägenheten disponeras enlig följande:

Hall med avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. På golvet kommer det att ligga klinker som sedan möts av ett parkettgolv som smälter samman med resten av lägenheten. Från hallen nås övervåningens samtliga rum.

Sovrum med plats för säng med tillhörande möblemang. Platsbyggd garderob där det ryms gott om förvaring. På golvet ligger det parkett och väggarna är målade i ljusa toner. Fönsterbänkarna pryds av marmor.

På övervåningen finns det även en toalett med vitt porslinshandfat och dusch. Kakel samt klinker kommer gå i toner av svart och vitt, i taket finns infällda spotlights.

Längst in i lägenheten finner vi hjärtat, nämligen den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här kan det större sällskapet mötas och tillbringa resten av kvällen. Köket är av märket Arrital och kommer att vara utrustat med ugn, keramikhäll och diskmaskin. Kyl & frys i fullstorlek från välrenommerade Miele. Nedsänkt diskho, vitt stänkskydd, kakel- och ljusrampslist i vitlackat trä och spotlights i taket. Köket och vardagsrummet bryts av med en vedeldad kamin från Contura med glasfot. Genomgående parkettgolv löper igenom hela övervåningen. Vardagsrumsdelen rymmer stora soffmöblemang med tillhörande bord. Den ena väggen pryds av stora fönsterpartier ut mot fastighetens trädgård. Från vardagsrummet och köket nås lägenhetens balkong där ett större bord får plats eller varför inte två solsängar?

Vidare ner i detta så kallad generationsboende når vi ytterligare en loungedel med gott om plats för vardagsrum eller biljardrum om så önskas. Från vardagsrummet hittar vi lägenhetens utgång till terrassen. Här finns det gott om utrymme för både utemöbler, matplats eller varför inte en bubbelkopp? Här kan den grillglada kocken verkligen trivas! På nedervåningen finns också ett badrum med jacuzzibadkar, wc, handfat samt tvättavdelning med vitvaror från Bosch. Längst ner i lägenheten finns det ytterligare ett sovrum med plats för en stor dubbelsäng och med en platsbyggd garderob som sväljer stora mängder kläder. Utanför dörren på nedervåningen når man lägenhetens förråd om ca 5 kvm.

Välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

8 029 327 kr Accepterat Pris

Avgift

4 465 kr inkl värme, VA och kabel-tv samt parkeringsplats

Andel i föreningen

24,7%

Andel av årsavgiften

24,7%

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Bö 11:8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är ej exakta. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl för ert boende.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 5 kvm. Förrådet ligger i anslutning till lägenhetens undervåning.

Till lägenheten hör en parkeringsplats.

Förening

Namn

Brf Bögatan 20

Om föreningen

Föreningen Brf Bögatan 20 äger fastigheten Göteborg Bö 11:8, där byggnaden kommer stå klar 2016. Föreningen är nybildad och registerardes hos bolagsverket 2012. Boarean uppgår till 509 kvm, fördelat på 4 stycken lägenheter och tillhörande tomt 826 kvm. Föreningen har inga lån idag utan den ekonomiska grunden byggs på insatsera från de fyra upplåtelserna.

Styrelsen har det löpande ansvaret för föreningens skötsel och ekonomi. Det kommer ske en föreningsstämma då tillträde sker för de sålda lägenheterna där en styrelse utses. Idag sköter ägarna Brf Bögatan 20.

Fastigheten avses bli fullvärdesförsäkrad.

Då fastigheten är nyproducerad kommer inte någon fastighetsavgift att erläggas under de första femton kalenderåren efter färdigställandet, dvs. 2016 - 2030.

Fondavsättning för yttre underhåll görs för år 1 med 40 000kr, avsättningen ökar per år med bedömd inflation.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

4

TV och Bredband

Kabel-tv grundutbud

Parkering

En öronmärkt parkeringsplats tillhör varje lägenhet, kostnaden för denna ingår i avgiften.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Viktiga dokument

Om området

Örgryte/Bö

Idylliska Örgryte breder ut sig mittemellan city och Delsjön. Här råder ett rofyllt lugn över lummiga trädgårdar och den slingrande Delsjöbäckens dalgång.

Örgryte består av stadsdelarna Bö, Jakobsdal, Skår, Torp och Kärralund som fått sina namn efter byar och herrgårdar som låg här förr i världen. Här syns framförallt villor, några från andra hälften av 1800-talet, men även radhus i både 1920-klassicistisk stil och funkisstil från 1930-talet.

Vid Sankt Sigfrids plan syns pittoreska Örgryte gamla kyrka som började byggas redan under 1200-talet och som vuxit fram under århundradenas lopp. Idag är den en populär bröllopskyrka, med sin vackra altaruppsats ritad av CW Carlberg som också är Domkyrkans arkitekt. På höjden, ett stenkast från kyrkan tronar eleganta Villa Odinslund med trevlig lunchservering i sekelskiftesmiljö.

Du som bor i Örgryte har aldrig långt till naturupplevelser. I öster gränsar Örgryte till Delsjöns naturreservat, ett av Göteborgs mest populära friluftsområden. Här väntar vackra vandringsleder, bad- och fiskesjöar, golfanläggning, klättermiljöer och mycket mer. Strax nordost ligger också Skatås, en stor sportanläggning med motionsslingor, gym, fotbolls- och beachvolleybollplaner och frisbeegolfbana. Aktiviteter för de minsta barnen finns hos Örgryte församling, här anordnas även kör- och hobbyverksamhet för de lite större barnen.

Storhandla gör du bäst på ICA Focus, snett mitt emot Lisebergs huvudentré, i grannstadsdelen Gårda. Här i Focushuset hittar du även apotek, systembolag, skomakeri, frisör, restauranger mm. Annars finns flera små kvartersbutiker runtom i Örgryte med bra utbud.

Det är nära in till city, men om du inte cyklar eller promenerar tar du dig enkelt med spårvagn 5 samt buss 50 och 62. På bara några minuter är du nere vid evenemangsstråket vid Korsvägen där bland annat Liseberg, Svenska Mässan och Universeum ligger.

I närheten

Livsmedelsbutiker
I.t. Lindholm Livsmedel HB
800 m
ICA Nära Lunden
850 m
Köpcentrum & Gallerior
Mega i Göteborg AB FOCUS- Gårda Affärscentrum
1 km
Olskroken
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Glada Timmar Föräldrakooperativ
130 m
Förskola Bögatan 14
130 m
Kollektivtrafik
Herrgårdsgatan
280 m
Göteborg Ekmanska
290 m
Grundskolor
Montessoriskolan Casa
210 m
Böskolan Fristående skola
320 m
Gymnasium
Kunskapsgymnasiet Göteborg
880 m
Thoren Innovation School
930 m
Universitet & Högskolor
Medieakademin
1,6 km
Teater och Operahögskolan Artisten
1,7 km
Banker
Handelsbanken
310 m
Swedbank
640 m
Golfbanor & Golfklubbar
Susanne Rude AB
1,7 km
Gullbergsbro Adventure HB
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Landala Squash AB
250 m
Överåsvallen
620 m
Simhallar & Utomhusbad
Valhallabadet
1,1 km
Simavdelningen 1902
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fredrik Thulin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte