Badvägen 22

Bilder

  • Underbar uteplats i soligt läge!
  • Plats för både matgrupp och loungegrupp
  • Grön, lummig omgivning
  • Liten redskapsbod i trädgården
  • Väl tilltagen trädgård och uteplats!

Eller Högstbjudande

2 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Badvägen 22 , Klagshamn , Malmö

Tänk er att bo i en rymlig marklägenhet med stor insynsskyddad uteplats i solsäkert läge, låg månadsavgift i en obelånad förening som äger marken byggnaderna står på. Flexibel planlösning, idag en 3:a som lätt kan göras om till en 4:a. Kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

113 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 129 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
113 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
414
Byggår:
2008
Driftskostnad:
648 kr/månad
Eller Högstbjudande:
2 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

113 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Ljust kök i björk från Ballingslöv med maskinpark från Electrolux: spishäll, varmluftsugn, fläkt (2008), inbyggds microvågsugn (2015). Kyl och frys från Hotpoint Ariston (2015). Laminatbänkskiva i svart och vitt kakel ovan arbetsbänk.

Grovkök

Den praktiska klädvårdsavdelningen är utrustad med tvättmaskin (2013), torktumlare, tvättbänk och klädskåp (2008). Ljusbeige klinkelgolv matchas av vita väggar. Gott om förvaring och arbetsytor. I anslutning till tvättstugan finns även en klädkammare och lägenhetens badrum.

Badrum

Sandfärgat klinkergolv och väggar i samma ton med ljusbrun kakelfond som bryter av. Kommod och badrumsskåp samt handfat och toalett i vitt porslin. Dusch, golvvärme och handdukstork. Spotlights i tak. Här finns WC-stol, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp, högskåp och handdukstork.

Gäst-WC

Hekaklat i ljust kakel och klinker med WC-stol och tvättställ.

Villakänslan infinner sig direkt i denna stilrena och välrustade marklägenhet tack vare egen ingång och stor uteplats med riklig grönska. Lägenheten erbjuder flexibel planlösning då den utan svårigheter kan göras om till en 4:a. Modernt boende i naturskön omgivning!

Välkomnade hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger fin ekparkett och väggarna är vita, vilket är genomgående för lägenheten.

Härliga sällskapsytor i öppen planlösning till kök. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt burspråk vilket ger rymd och härligt ljusinsläpp. Om så önskas kan vardagsrummet delas av för att skapa ännu ett sovrum. Luftiga ytor och öppen planlösning med kök kan ändå bevaras. Idag har vardagsrummet plats för trivsam soffgrupp och matmöblemang, men möbleringsmöjligheterna är många. I vardagsrummet finns en mönstrad fondtapet i svartvitt mönster. Från både vardagsrum och kök når vi den stora uteplatsen i soldyrkande söderläge.

Köket är ett modernt och välutrustat Ballingslövs-kök och gör matlagningen till ett rent nöje tack vare goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Matplatsen finns i direkt anslutning och möjlighet finns till att bygga köksö.

Master bedroom är ett stort och lättmöblerat sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob och vackra fönster i vinkel.

Även det andra sovrummet är stort och lättmöblerat och passar också utmärkt till gästrum eller kontor.

Från hall och kök når vi det välplanerade och praktiska grovköket som rymmer både rejäl klädkammare, egen tvättstuga och stort helkaklat badrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

2 795 000 kr Eller Högstbjudande

Avgift

4 129 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Andel i föreningen

2,5480690128%

Andel av årsavgiften

2,605%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Naturgas

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 april 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Lokomobilen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 777 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 1 777 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppgifterna bygger på faktiska siffror från nuvarande ägare. Lyssna gärna med mäklaren vad som är realistiskt utifrån ditt eget perspektiv.

Övrigt

Lägenhetsinnehavaren disponerar över förråd på vinden samt garageplats i källaren för 425 kr/mån.

Förening

Namn

Brf Stationsparken

Om föreningen

Föreningen bildades 2007 och består av 48 lägenheter fördelade i 3 bostadshus byggda 2008. Örehus Fastighetsförvaltning sköter föreningens ekonomiska förvaltning och TTA sköter den tekniska förvaltningen. Mats fönsterputs och städ sköter städning av gemensamma ytor.
OBS! Föreningen är obelånad och marken är friköpt!

Gå gärna in på http://www.hemsidan.com/stationsparken och läs mer om föreningen. Det är tillåtet att glasa in balkongerna. Kontakta www.balkongbolaget.se för mer info. Den slutgiltige köparen uppmanas att själv kontrollera ovanstående uppgifter med representant från föreningen.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

48

TV och Bredband

Fiberoptik finns till husen, vilket gör att det finns multimediauttag i lägenheterna, vari telefoni och bredband levereras. TV (lagom), Bredband (100/100) och IP-telefoni från Telia ingår i månadsavgiften (ej samtalsavgifter). Läs mer om detta på www.telia.com.

Parkering

Garage och parkering:
Garage under huset med plats för 54 bilar där en plats kostar 425 kr/mån. (hissen går ner i garaget) Hyrs ut en garageplats per lägenhet. Till de sex platser som blir över tillämpas kösystem.
Gästparkering vid Badvägen 24.

Ekonomi

Brf Stationsparken är en skuldfri förening. Enligt föreningens plan skall avgifter höjas med 2 % var annat år. Föreningen höjde avgiften med 2% 2016-01-01 och nästa höjning blir i januari 2018.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Övrigt

Utemiljö
Föreningen har en avskild och trivsam innergård med en öppen gräsmatta, samt en gruslagd plan för en omgång boule. En mindre lekplats med sandlåda samt klätterställning finns på gården. Grillplatser är utplacerade på två ställen.
Brf Stationsparken och Brf Kalkbrottet är medlemmar i Lokomobilens samfällighetsförening. Vilket innebär att de tillsammans förvaltar en gemensamhetsanläggning som ansvarar för sophantering, fastighetsförvaltning, skötsel av grönytor och gästparkering. Lokomobilen ansvarar även för gemensamhetslokalen på Badvägen 24. Anläggning erbjuder bl a festlokal, bastu och miljöhus. Mer information finns på www.lokomobilen.se/

Om området

Klagshamn

Området består av det tidigare industrisamhället Klagshamn, men även en del landsbygd och kust välkänt för sin mycket ovanliga och rika fauna. Klagshamn är en av få platser nära storstadsbebyggelser som har ett eget fågelreservat. Klagshamn erbjuder den som tycker om natur, hav och stora möjligheter till rekreation ett idealiskt boende. Klagshamnsudden har unika naturvärden med badstrand och småbåtshamn. I småbåtshamnen finns ex. möjlighet att köpa färsk fisk i bodarna dagligen. Eftersom Malmö expanderar söderut är Klagshamn, Tygelsjö och Västra Klagstorp intressanta platser att bo på.

Kommunikation

Bussförbindelserna är bra och nya vägar gör resande till Malmö och Köpenhamn enkelt. Från Klagshamn till Malmö Centrum tar det tio minuter med bil via E6:an. Buss 6 går var 20:e minut till Bunkeflo, Hyllie och vidare in mot centrum. Öresundsbron nås på tio minuter med bil.

Närservice

Klagshamn är ett barnvänligt område med närhet till dagis och skolor. På orten finns bl.a. en närbutik, pizzeria, frisör, massör, flera förskolor, en grundskola (årskurs 0-9), en idrottshall och ridhus. Trevliga Hallongården nås på 15 minuter med bil och bäddar för en trevlig dagsutflykt med familjen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Graffiti Marknadsföring & Redovisning AB
3 km
Gessie Potatis & Gårdsbutik
3,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Rubinens förskola
170 m
Smaragdens förskola
200 m
Kollektivtrafik
Klagshamn
160 m
Nygårdsvägen
340 m
Grundskolor
Strandskolan
130 m
Klagshamnsskolan
700 m
Golfbanor & Golfklubbar
Limhamns Golf AB
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Klagshamns Sporthall
640 m
Simhallar & Utomhusbad
Klagshamns
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Agnes Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte