Magna Sunnerdahls väg 21

Bilder

  • Lillstugan
  • Kök med matplats
  • Vardagsrum med kakelugn
  • Balkong i söderläge med sjöutsikt
  • Lillstugan baksidan

Utgångspris

3 625 000 kr

Bevaka slutpriset

Magna Sunnerdahls väg 21 , Bro Säbyholm , UPPLANDS-BRO

Kom in och njut av huskänsla, utsikt över Mälaren och två mysiga balkonger. Fyra sovrum och två badrum samt stort vardagsrum med kakelugn. Köket har bra plats för matplatsen och utgång till en av balkongerna där man gärna grillar. Stor råvind ovanpå lägenheten som kan nyttjas för förvaring. Parkeringsplats ingår.

148 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
7 491 kr inkl värme, VA, GA-avg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
148 kvm
Våning:
2
Byggår:
1913
Driftskostnad:
1 100 kr/månad
Utgångspris:
3 625 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Anmäl intresse för visning till mäklaren.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

148 kvm

Rumsbeskrivning

Den här våningen ger äkta trivselkänsla och bjuder på härliga vyer över området ut mot sjön. Parkettgolv och vitmålade väggar är genomgående i hela bostaden. Två balkonger i olika väderstreck ger sol hela dagen.

Hall: En rymlig och luftig hall öppnar upp bostaden när du kommer in. Gott om plats för avhängning och förvaring samt inbyggda garderober med skjutdörrar. Från hallen kommer man upp till vinden genom två luckor.

Kök: Kök med lantstil som har vackra dubbeldörrar ut till en av balkongerna i nordväst läge. Bruten vit är färgen på köksluckorna, arbetsbänken är i trä och har kakel på väggen ovan. Maskinell utrustning: Induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin, varmluftsugn och mikro samt kyl och frys.

Vardagsrum: Detta är ett ljust och vackert beläget vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Rummet pryds av en kakelugn.

Sovrum 1, 2, 3: Tre sovrum intill varandra med fönster mot öster. I två av sovrummen finns rullgardiner i fönstren.

Klädkammare/förråd: I ett separat utrymme finns idag inrymt en arbetshörna som även kan utgöra ett värdefullt förråd eller klädkammare.

Badrum 1: Klinker med golvvärme och kaklade väggar. Byggda väggar runt duschutrymmet, WC-stol, handfat med kommod och spegelskåp ovan. Extra utrymme för förvaring finns längst in i badrummet.

Badrum 2: Klinker med golvvärme och kaklade väggar. Nisch för duschen, WC-stol samt handfat med kommod och spegelskåp ovan. Här finns även tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux.

Sovrum 4/master: Detta är ett lite större sovrum med egen utgång till balkongen i nordvästläge. Sovrummet har egen klädkammare med hyllor och klädstång.

Fiber finns indraget.

----------------------------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

3 625 000 kr Utgångspris

Avgift

7 491 kr inkl värme, VA, GA-avg

Driftskostnad

13 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Elkostnaden är relativt hög på grund av schablondebitering av byggel som fortfarande förser hushållen i området.

Andel i föreningen

23,6524%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1913 Totalrenoverad 2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Byggnaden är en vacker trävilla i faluröd och vita knutar med röda tegelpannor på taket. Balkongerna är vita. I källarplan finns förråd till husets lägenheter samt ytterligare ett gemensamt utrymme för lite extra förvaring.

Fastighetsbeteckning

Upplands-Bro Säbyholm 5:36

Övriga byggnader

I Säbyholm växer en härlig gemenskap fram bland de boende. Man har projekt på gång bl a för ett växthus och odlingslotter. I dagsläget finns en trädgårdsmästare som tar hand om de allmänna parkområdena.

Förening

Namn

Brf Säbyholm 3

Om föreningen

Föreningen registrerades i april 2015 och består av två fastigheter: Säbyholm 5:35 och Säbyholm 5:36. Total BOA är 613 kvm fördelade på 6 lägenheter. De två husen som utgör bostadsbyggnaderna är 1-2 våningar med i förekommande fall källare och vind. Husen kallas Boda och Lillstugan och har tre lägenheter vardera.

Husen byggdes 2015/17 och totalrenoverades 2015 då dessa omvandlades från gamla elevhem till bostadsrättslägenheter. Föreningen är befriad från fastighetsavgift de kommande 15 åren från 2016. Det finns en femårig garanti för utförda entreprenadarbeten från 2015-09-24.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

6

TV och Bredband

Telias fiber finns indraget i lägenheterna. Det är ett öppet fibernät. Medlemmarna står själva för avgifterna för tv- och internetabonnemang.

Parkering

Det finns gott om parkering för bilar. Varje lägenhet disponerar över 2 parkeringsplatser.

Renoveringar

Då byggnaderna genomgått totalrenovering 2015 bör det inte föreligga något renoveringsbehov under de närmaste 5-10 åren.

Ekonomi

Överlåtselseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Nej

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

De gemensamma funktioner som finns i området garanteras i skötsel av Säbyholm Intressenter AB till samfälligheter har bildats eller längst fram till 2019-12-31. Dessa funktioner består t ex av vägar, belysning, va-anläggning, båtbryggor och strand samt park- och skogsmark. En fast summa per kvm bostadsyta erläggs idag av föreningarna för att täcka dessa kostnader.

Om området

Bro Säbyholm

Säbyholm ligger i Bro nordväst om Stockholm i Upplands-Bro kommun, i en lantlig miljö vid Mälarens strand. Området är totalt 100 ha av vilket ca 35 ha kommer användas för att exploatera bostäder med en unik karaktär tack vare områdets uppvuxna trädgårdsmiljö mellan skog och skärgård.

Säbyholm är ett vackert, parkliknande område av herrgårdskaraktär vid Mälarens strand och har anor från 1300-talet. Kommunen är expansiv och området söder om Bro samhälle präglas av tre natursköna golfbanor, så som Bro Hof, Bro Bålsta och Sofielunds GK, och en strandnära bebyggelse längs Mälarens strand.
Inne i Bro finns badhus.

Kommunikation

Från Säbyholm går buss 556, en resa på mindre än 10 minuter till Bro station. Från Bro station avgår pendeltågen mot Stockholm Central varje halvtimme. Resan tar 30 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Integral AB
3,6 km
Fjäril Livs
3,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fritidshem Härneviskolan
3,4 km
Fritidshem Råbyskolan
3,8 km
Kollektivtrafik
Låssa kyrkväg
460 m
Säbyholm
710 m
Grundskolor
Ullevi Skolgrupp Ulleviskolan
3,4 km
Broskolan
4,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bro-bålsta Golf AB
1,7 km
Bro-Bålsta Golfklubb
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Broskolan Idrottshall
4,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
3 km
Björknäs
3,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte