Tallrisvägen 8, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Den stora härliga balkongen
  • Här ligger lägenheten
  • Hallen
  • Köket
  • Köket

Tallrisvägen 8, 6 tr , Kungsängen Centrum , UPPLANDS-BRO

På 6:e våningen ligger denna mycket fina lägenhet med strålande utsikt över Mälarens vatten. Hela lägenheten är i skick som ny med ett härligt ljusinflöde och sjöutsikt från alla fönster. Utöver lägenhetsytan tillkommer den fantastiska inglasade balkongen på 14 kvm. Perfekt läge vid Kungsängens Centrum och pendeltåget som går varje kvart in till Stockholm C.

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 658 kr inkl kabel-tv, internet och bredbandstelefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1082
Byggår:
2009
Driftskostnad:
745 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

PLANLÖSNING

Hela lägenheten har genomgående ekparkett, målade vita väggar. Persienner finns i alla fönster. Förutom boytan som är på 59 kvm till kommer balkongen som är på 14 kvm.

Hallen:
Ljus och trevlig hall med garderob, linneskåp, städskåp samt teknikskåp med bl a 2 st Telia digitalboxar för TV samt en för internet. Elskåp med snabbsäkringar. Avhängningsträd för ytterkläder.

Badrum:
Fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin(2009) och torktumlare(2009) ovan en praktisk bänk med belysning och förvaringsskåp ovanför. Duschhörna med vikbara glasdörrar, wc, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Golv: Klinker Väggar: Kakel

Kök/Vardagsrum:
Härligt ljust rum i öppen planlösning med utgång till den stora balkongen. Köket har genomgående snygga vita luckor, laminatbänkar, vitt liggande kakel som stänkskydd samt alla vitvaror från 2009. Plats för matbord framför fönstret. Utrustning: Diskmaskin, Spishäll med ugn, Fläkt, mikrovågsugn samt Kyl/Frys (kombi)
I vardagsrumsdelen finns det en given plats för soffa och vägg för TV.

Balkong:
Härlig balkong på hela 14 kvm. Vidsträckt Mälarutsikt från öster till väster vilket innebär solchans hela dagen. Inglasning runt om med flyttbara glaspartier. De specialbeställda lamellgardinerna ingår vid köpet. Eluttag finns. Golv: Inlagt trägolv på betongen

Sovrum:
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp och sjöutsikt från hörnfönstret. Ingång till klädkammaren.

Klädkammare
Här finns det gott om plats för förvaring och möjlighet att sätta upp hyllor eller installera skåp. Längs ena väggen finns en klädstång med hylla. Golv: Parkett

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 10, hiss finns

Avgift

2 658 kr inkl kabel-tv, internet och bredbandstelefoni

Driftskostnad

8 940 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 3 540 kr
El: 1 500 kr
VA: 1 500 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares verkliga förbrukning och kan komma att variera beroende på familjesammansättning och vanor. Vatten samt hushållsel debiteras kvartalsvis efter innehavarens förbrukning. Värmekostnaden är fast varje månad.

Andel i föreningen

0,00426%

Andel av årsavgiften

0,47263%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2009 PEAB

Uppvärmning

Vattenburen radiatorvärme (fjärrvärme)

Ventilation

Mekanisk frånluft med tilluft i fasad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2013
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isolerglas

Övrigt

Peab har i samband med entreprenadavtalet för byggnation av fastigheten tecknat avtal med Telia och låtit installera fiberkablar för bredband/telefoni/tv.
Telia "tripel-play" ingår i månadsavgiften och det innebär att du har tillgång till digital-tv, med kanalpaketet "Lagom" dvs 17 kanaler, bredband med fiber 50/8 - 100/10 Mbit/s och bredbandstelefoni, direkt via nätverksuttaget.

Fastighetsbeteckning

Kungsängens Kyrkby 2:298

Övrigt

Fin inglasad balkong på hela 14 kvm med strålande sjöutsikt över Mälaren. Inget separat förråd tillhör lägenheten, men kan hyras i mån av plats genom föreningen (kösystem) kostnad fn 450 kr/mån. Lägenheten ligger på 6 tr på framsidan och 9 tr upp på souterrängsidan.

Garage finns att hyra av Österhöjdens Garage AB. E-post malin.tharn@ubh.se
189 garageplatser alla med motorvärmaruttag.Kostnad för boende är 550 kr/mån. På gården finns 6 st handikapplatser därmax tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden

Förening

Namn

Brf Mälarbranten

Om föreningen

Brf Mälarbranten är en förening belägen i Upplands-Bro kommun. Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter som fördelar sig på sex stycken flerbostadshus/trappuppgångar. Lägenheterna fördelar sig på 1 - 4 rok och alla lägenheter har ett inglasat uterum om 14 kvm med sjöutsikt (1 rok har en öppen balkong om 6 kvm). Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen fördelat på rullstols- och barnvagnsförvaring samt cykelförvaring i varje byggnad. Sop och miljösorteringsrum finns belägen i tre kompletterande byggnader.

Trädgården erbjuder grillplats och pergola (med bord och stolar) som kan nyttjas av alla medlemmarna (bokning kan göras på hemsidan). I närområdet finns flera planteringar, gräsmattor, cykelparkering, lekplats och gångvägar i området. Garageplats finns att hyra i garage i anslutning.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Kräver alltid styrelsens samtycke. Föreningen tar ut en avgift vid andrahandsuthyrning. Avgiften motsvarar 10 % av ett prisbasbelopp/år. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Stadgar och trivselregler gäller även för hyresgästen.

Mer information om föreningen kan du se på deras hemsida: www.malarbranten.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

161

TV och Bredband

Telia tripelplay ingår i månadavgiften. Internet med fiber 50/100 - 50/100 Mbit/s, tv-anslutning (kanalpaket Lagom) med c:a 17 kanaler och Bredbandstelefoni. Till lägenheten hör smartbox (Thomson), två digitalboxar (Motorola) samt router.

Parkering

Garage finns att hyra av Österhöjdens Garage AB.
E-postadress: service.stockholm@hsb.se

189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. En p-plats för bil kostar 550 kr/mån och en MC-plats kostar 150 kr/mån. Cykelplats kostar 50kr. På gården finns 6 st handikappsplatser, max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Ekonomi

Fastighetsförvaltare: HSB.
Ekonomiförvaltare: SBC.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lena Nyström

Telefon

070-320 59 78

E-post

malarbranten@gmail.com

Övrigt

Individuell mätning och debitering av el, varm- och kallvatten. Inloggning till GARO mätdata görs via hemsidan. Kvartalsvis debitering.

Fyra nycklar samt 3 nyckeltaggar tillhör varje lägenhet.

Om området

Kungsängen Centrum

Kungsängen är Stockholms verkliga pärla, med närhet till det mesta. Skogsområden och närheten till Mälaren är en stor del av Kungsängens charm, men också närheten till huvudstaden lockar. I Kungsängen finns både gott om förskolor för de yngre och bra möjligheter till grundskolor för de äldre. Upplands-Bro gymnasium ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget går med kvartstrafik i stort sett hela dygnet mot Stockholms Central och till Bålsta, förutom på nätter då den ersätts av nattbussar. Tågresa mot Stockholm Central tar inte mer än 25 minuter. Norrut är slutstationen Bålsta. Direktbuss till Kista finns på morgonen och går tillbaka efter arbetstidens slut.

Närservice

Serviceutbudet i Kungsängen Centrum är gott. Här finns all service, som restauranger, matbutiker, postservice, systembolag, vårdcentral, folktandvård, optiker, frisörer och spelbutiker. Stormarknad finns i Brunna som ligger 10 minuter med bil från Centrum. Det finns även möjligheter att ta sig till Bro där äventyrsbad och även fler matbutiker som Willys finns.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Butiker & Stormarknader AB
210 m
ICA Nära
210 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Bergaskolan
270 m
Förskolan Pärlan
1 km
Grundskolor
Bergaskolan
270 m
Kungsskolan
1,3 km
Gymnasium
Upplands-Brogymnasiet
1,2 km
Banker
Sparbanken i Enköping
210 m
Handelsbanken Kungsängen
220 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kungsängen Golf Club
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kommunala Musikskolan
1 km
Upplands Bro Bowlinghall
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte