Magna Sunnerdahls väg 13

Bilder

  • Vardagsrum
  • Kök
  • Badrum
  • Magna Sunnerdahls väg 13
  • Från köket mot hallen

Utgångspris

2 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Magna Sunnerdahls väg 13 , Bro Säbyholm , UPPLANDS-BRO

Välkommen till denna lantliga och sjönära idyll. Här kan man bo på landet men ändå ha närhet till Stockholm. I denna traditionsrika miljö ligger ett flertal sekelskiftshus omgärdade av storslagna trädgårdar och äppellundar. Nu har du möjlighet att förvärva en charmig minitrea i ett av dessa vackra hus. Lägenheten är fräsch och nyrenoverad i gammaldags stil och har en fin tillhörande uteplats i söderläge. En bekvämt, tryggt och modernt boende i en unik miljö. Måste upplevas på plats!

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 127 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
1
Byggår:
1915/17
Driftskostnad:
350 kr/månad
Utgångspris:
2 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Kontakta mäklaren för visning. Välkommen!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående i hela lägenheten ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är vitmålade.

Hall: Avhängning för kläder innanför dörren. Öppet in mot köket.

Kök: Tidsenlig men modern köksinredning med arbetsbänk i trä och vita köksluckor. Ovanför arbetsbänken sitter kakel. Maskinell utrustning: kyl/frys,varmluftsugn, induktionshäll, frånluftsfläkt, diskmaskin samt mikrovågsugn. Alla maskiner är från 2015. Från köket kommer man in till nuvarande sovrum. En skjutdörr finns för att stänga av och skapa avskildhet.

Sovrum: Rummet kan användas antingen som sovrum eller allrum i anslutning till köket. Fönster i två riktningar skapar fin kontakt med utanförliggande trädgård.

Vardagsrum: Det soliga rummet kan möbleras som sovrum om man önskar. Fönstren vetter ut mot trädgård, äppellundar och husets gemensamma uteplats.

Arbetsrum/klädkammare: Ett litet charmigt rum med fönster som idag är inrett som arbetsrum. Passar även utmärkt som klädkammare.

Badrum: Klinker med golvvärme och kaklade väggar. Duschhörna med infällbara dörrar, handfat med spegelskåp ovan, WC-stol, kombimaskin för tvätt- och torkning. Fönster ut mot gården.

---------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

2 195 000 kr Utgångspris

Avgift

3 127 kr inkl värme, VA, Kabel-TV, parkeringsplats

Andel i föreningen

9,82%

Tillträde

Våren 2017

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans flerfamiljshus

Byggnadsår

1915/17 Ombyggt 2015

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas isolerglas

Övrigt

Gemensam badplats och brygga kommer att färdigställas för alla medlemmars bruk. Ingår som samfällighetsavgift i årsavgiften för lägenheten.

Fastighetsbeteckning

Säbyholm 5:34

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Elen debiteras med en schablonavgift.

Övrigt

Parkeringsplats finns på gården utanför huset. Externt förråd om ca 5 kvm finns ute på gården. Ett extra förråd till lägenheten finns under trappen i trapphuset.

Förening

Namn

Brf Säbyholm 2

Om föreningen

Brf Säbyholm 2 bildades 2014 och är belägen på Magna Sunnerdahls väg 7-13 i Bro. Föreningens fastigheter består av två flerbostadshus om 2 våningar med 7 lägenheter och 0 lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 1915/17 och ombyggda/renoverade 2015.

I parkområdet finns ca 450 äppelträd och 100 olika sorters äpplen, plus andra fruktträd såsom päron, plommon, och körsbär. De boende arrangerar gemensamma aktiviteter som t ex att göra egen äppelmust.
Det finns möjlighet att låna lokaler för aktiviteter, t ex gympasal med pingisbord. I en lokal drivs ett lokalt bryggeri och fler företag förväntas starta upp i områdets lokaler inom några år.

Det finns en uppskattad förskola (Reggio-Emilia-inriktning.) i området som drivs av Säbyholm.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Telia är leverantör av TV och fiber.

Parkering

Parkeringsplats finns för bilen utanför bostaden. Ingår i avgiften.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar inom de kommande 5-10 åren då fastigheten genomgick ombyggnad 2015.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Samfällighetens avgift ska täcka drift och skötsel av följande gemensamhetsanläggningar: bryggor, vägar och belysning, vatten- och avloppsanläggningar, strand samt park- och skogsmark. Avgiften är inkluderad i årsavgiften för lägenheten.

Om området

Bro Säbyholm

Säbyholm ligger i Bro nordväst om Stockholm i Upplands-Bro kommun, i en lantlig miljö vid Mälarens strand. Området är totalt 100 ha av vilket ca 35 ha kommer användas för att exploatera bostäder med en unik karaktär tack vare områdets uppvuxna trädgårdsmiljö mellan skog och skärgård.

Säbyholm är ett vackert, parkliknande område av herrgårdskaraktär vid Mälarens strand och har anor från 1300 talet. Kommunen är expansiv och området söder om Bro samhälle präglas av tre natursköna golfbanor, så som Bro-Hof, Bro-Bålsta och Sofielunds GK, och en strandnära bebyggelse längs Mälarens strand.

Kommunikation

Från Säbyholm går buss 556, en resa på mindre än 10 minuter till Bro station. Från Bro station avgår pendeltågen mot Stockholm Central varje halvtimme. Resan tar 30 minuter.

I närheten

Kollektivtrafik
Låssa kyrkväg
600 m
Ekeby vägskäl
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Sofielund Golfklubb
870 m
Bro-bålsta Golf AB
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Badplats
2,9 km
Björknäs
3,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte