Tallrisvägen

Bilder

  • Såld!

Tallrisvägen , Kungsängen Centrum , UPPLANDS-BRO

Bästa centrumläge med sjöutsikt över Mälaren har denna toppen fräscha lägenhet. Lägenheten är luftig och ljus och har har hela 2,95 i takhöjd! Från den fantastiska balkongen på hela 14 kvm ser man Mälarens vatten. Från balkongsidan ligger lägenheten på 2:a våningen. Direktaccess från lägenheten till garaget. Genomgående parkett och ljust målade väggar. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning i Kök/Vardagsrum. Fräscht vitt Vedumkök med stor köksö. Flera höga garderober och smarta förvaringslösningar. En toppen lägenhet med låg avgift i en välskött förening med god ekonomi. Missa inte detta tillfälle. Välkommen på visning!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 424 kr inkl kabel-tv, internet och bredbandstelefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1011
Byggår:
2009
Driftskostnad:
913 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Mycket fräsch och välhållen lägenhet med toppenläge alldeles vid centrum. Unik takhöjd på hela 2,95 samt en fantastisk inglasad balkong på 14 kvm med sjöutsikt tillkommer på de 76 kvm som lägenheten är. Genomgående ekparkett och målade väggar i hela lägenheten. Generellt mycket goda förvaringsmöjligheter med bla platsbyggd förvaringsmöbel. Härligt kök med stor köksö där många kan sitta. Direkt access från lägenheten till garaget.

Hall:
Rymlig hall med hatthylla vid entrén. 3 dubbelgarderober, två vita samt en med spegeldörrar. Ett platsbyggt, mycket rymligt, förvaringsskåp med skjutbara hyllor.

Badrum:
Fräscht badrum med grått klinkervärmegolv och vitt kakel på väggarna. Utrustning: Handfat med kommod och spegelskåp ovan. Dubbla rader väggskåp, wc, handdukstork, vikväggar av glas i duschen samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk.

Det större sovrummet:
Väldisponerat rum med hörnfönster samt ett fönster mot balkongen. 6 stora garderober fyller en hel vägg. Rummet är idag inrett för en tonåring och placeringen av den 160 breda loftsängen (som ingår i försäljningen) möjliggör även plats för soffgrupp,

Det mindre sovrummet:
Rektangulärt sovrum med ingång från vardagsrummet

Vardagsrum:
Öppen planlösning mellan sovrum och kök. Utgång till den inglasade balkongen.

Kök:
Hjärtat i lägenheten är det välplanerade och härliga köket med den stora köksön centralt placerad. Köket är från Vedum med vita släta luckor och snygga rostfria handtag. Gott om skåp och lådor, vitt rektangulärt kakel som stänkskydd och svarta laminatbänkar. Stort skafferi samt ingång till det bakom liggande förrådet. Utrustning: Fullhöjd kyl och frys, Diskmaskin, Spis med häll och ugn, fläktkåpa samt inbyggd mikro. Vitvarorna är från byggnadsåret.

Förråd:
Rymligt och välordnat förråd med Inredning från IKEA, sk Paxhyllor med skjutdörrar. Städskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 10, hiss finns

Avgift

3 424 kr inkl kabel-tv, internet och bredbandstelefoni.

Andel i föreningen

0,006088%

Andel av årsavgiften

0,60884%

Tillträde

September 2016

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2009 PEAB

Uppvärmning

Vattenburen radiatorvärme (fjärrvärme)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2013
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isolerglas

Övrigt

Peab har i samband med entreprenadavtalet för byggnation av fastigheten tecknat avtal med Telia och låtit installera fiberkablar för bredband/telefoni/tv.
Telia "tripel-play" ingår i månadsavgiften och det innebär att du har tillgång till digital-tv, med kanalpaketet "Lagom" dvs 17 kanaler, bredband med fiber 50/8 - 100/10 Mbit/s och bredbandstelefoni, direkt via nätverksuttaget.

Fastighetsbeteckning

Kungsängens Kyrkby 2:298

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 960 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 4 560 kr
El: 1 500 kr
VA: 2 500 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares verkliga förbrukning och kan komma att variera beroende på familjesammansättning och vanor. Vatten samt hushållsel debiteras kvartalsvis efter innehavarens förbrukning. Värmekostnaden är fast varje månad.

Övrigt

Fin inglasad balkong på hela 14 kvm. Sjöutsikt över Mälaren. Inget separat förråd tillhör lägenheten, men kan hyras genom föreningen (kösystem) kostnad fn 450 kr/mån. Lägenheten ligger på planet under entréplan på framsidan och 2 trappor upp på souterrängsidan.

Garage finns att hyra av Österhöjdens Garage AB. E-post malin.tharn@ubh.se
189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. Kostnad för boende är 550 kr/mån. MC platser finns att hyra för 200 kr/mån. På gården finns 6 st handikapplatser där max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Förening

Namn

Brf Mälarbranten

Om föreningen

Föreningens fastighet omfattar 6 hus om 7 - 10 våningsplan. Lägenheterna är fördelade på 1, 2, 3 och 4 r.o.k. Totalt finns det 161 lägenheter i föreningen. Fastigheterna färdigställdes 2010 av Peab.
Föreningens tekniska förvaltning och städning sköts av JR Fastighets- och Markförvaltning. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC (Sveriges BostadsrättsCentrum AB).
Föreningen har gjort mycket positiva ekonomiska resultat de första åren.
Informativ hemsida: www.malarbranten.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

161

TV och Bredband

Telia tripelplay ingår i månadavgiften. Internet med fiber 50/100 - 50/100 Mbit/s, tv-anslutning (kanalpaket Lagom) med c:a 17 kanaler och Bredbandstelefoni.
Till lägenheten hör smartbox (Thomson), två digitalboxar (Motorola) samt router.

Parkering

Garage finns att hyra av Österhöjdens Garage AB. E-post malin.tharn@ubh.se
189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. På gården finns 6 st handikappsplatser, max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Lena Nyström

Telefon

070-320 59 78

E-post

malarbranten@gmail.com

Övrigt

Individuell mätning och debitering av el, varm- och kallvatten. Inloggning till GARO mätdata görs via hemsidan. Kvartalsvis debitering.

Fyra nycklar samt 3 nyckeltaggar tillhör varje lägenhet.

Om området

Kungsängen Centrum

Att bo i Kungsängens centrum innebär självständighet, att ha nära till det mesta. Pendeltåget avgår vanligen med 15-minuterstrafik och tar endast 25 minuter intill Stockholm City. Pendeln åt andra hållet går till Bålsta. Direkt buss till Kista finns på morgonen och går tillbaka efter arbetstidens slut. Serviceutbud som restauranger, matbutiker, postservice, systembolag, vårdcentral, folktandvård med mera. Här ligger även skogsområden nära inpå och närheten till Mälaren med bad är en stor del av Kungsängens charm.
Här finns både gott om förskolor för de yngre och även bra möjligheter till grundskolor för de äldre. Upplands-Bro gymnasium ligger även detta inom gångavstånd.

Kommunikation

Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget går med kvartstrafik i stort sett hela dygnet mot Stockholms Central och till Bålsta, förutom på nätter då den ersätts av nattbussar. Tågresa mot Stockholm Central tar inte mer än 25 minuter. Norrut är slutstationen Bålsta.

Närservice

I Kungsängen Centrum finns Coop Konsum och ICA. Här finns även en hel del mindre butiker som optiker, frisörer, spelbutiker, klädaffär, systembolag med mera. Stormarknad finns i Brunna som ligger 10 minuter med bil från Centrum. Det finns även möjligheter att ta sig till Bro där äventyrsbad och även fler matbutiker som Willys finns.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
200 m
ICA Nära
210 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fritidshem Bergaskolan
270 m
Bergshöjdens Förskola
290 m
Kollektivtrafik
Kungsängen station
170 m
Kungsvägen
550 m
Grundskolor
Bergaskolan
270 m
Källskolan
1 km
Gymnasium
Upplands-Brogymnasiet
1,2 km
Banker
Sparbanken i Enköping
210 m
Handelsbanken
220 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekhammarhallen
1 km
Kungsängens sporthall
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Gröna Udden
670 m
Stigstorp
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Cicki Wallin för mer information!

Cicki Wallin

Cicki Wallin

Upplands-Bro

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-382059

cicki.wallin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte