Aska 4182

Bilder

  • Kök mot matplats
  • Hus med burspråk
  • Kök
  • Matplats
  • Matsal

Utgångspris

3 250 000 kr

Bevaka slutpriset

Aska 4182 , Aska , Hässleholm

Välkomna och upplev detta alldeles fantastiska hus! En nyproducerad villa byggd med varsam hand och med känsla för detaljer. Bostaden har en genomgående vacker och påkostad interiör med gedigna material. De tre sovrummen, öppna upp i nock, finner man på ovanvåningen tillsammans med stort badrum och allrum. Entréplan är avsett för sällskap och umgänge med sitt rymliga kök, matplats och matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Här bor man i en liten by på landet och med en stenomgärdad tomt som har vacker utsikt mot omgivningarna. Välkomna och upplev lugn och harmoni i denna vackra bostad!

187 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
187 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
3 974 kvm
Byggår:
2016
Driftskostnad:
2 939 kr/månad
Utgångspris:
3 250 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Tor 24 aug 17:30-18:00

    Boka här

    Boka tid för visning.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 sovrum

Boarea

187 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in i en harmonisk och genomtänkt interiör med materialval, färg och utförande som följer en lantlig stil och inriktning. Här finner man genomgående detaljer såsom: spegeldörrar med vackra handtag, breda golvsocklar, bröstpanel, pärlspontspanel i taket och spröjsade fönster. Genomgående finns även vackra tapeter och påkostade golv i form av italiensk klinker och enstavig ekparkett. Husets entréplan har golvvärme och på ovanvåningen finns radiatorer. Larm finns installerat i huset, friköpt utrustning.

Vid husets entré ligger en trappsten som finns bevarad från huset som tidigare stod på platsen, stig in genom de fina pardörrarna med både över- och sidoljus till entréhallen. Hallen har en levande klinker med golvvärme som följer hela entréplanet. Förvaring finns att tillgå i skrubb under trappan samt i vinkel som är avsedd för förvaring av ytterkläder. Fast monterad hatthylla lämnas kvar. Vidare till köket som har samma klinker. Här finns fin inredning med beslag i gammal stil. Det finns gott om skåp och lådor som har mjukstängande funktion. Bänken är i granit och ovan finns vitt kakel med rundade kanter. Infälld i bänken finns stor enkel diskho och de maskiner som finns består av dubbla ugnar varav en har kombinerad funktion ugn/micro, integrerad diskmaskin med modern trådlös diskmaskinsavstängare, induktionshäll och kyl-frys i fullhöjd. Kökets väggar har bröstpanel med tapet ovan och i taket finner man downlightbelysning som tillgodoser gott arbetsljus.

I anslutning till köket finns matplats med dubbla altandörrar i glas mot trädgården. Matplatsen är ljus och trevlig med platsbyggd förvaringsbänk. Matplatsen har samma bröstpanel som köket och här finns övergång till enstavig ekparkett. Från matplatsen tar man sig vidare till en vacker matsal, placerad i husets burspråk och med utsikt mot trädgård och omgivningar. Här kan man avnjuta goda middagar samtidigt som man tänder en brasa i täljstenskaminen som är placerad vid husets mittenvägg. I den öppna planlösningen finns även avdelning för sällskapsmöbler. Rummet har gott om fönster som vetter mot trädgården, i fönsternischerna finns effektfull belysning fast monterad.

I entréplan finns både badrum och tvättstuga. Badrummet har dusch, wc och handfat med lådor under samt spegel ovan. Rummet är helkaklat i vackra naturliga nyanser. Tvättstugan har utgång på husets gavel, perfekt när man ska ut med tvätten. Rummet har klinker på golvet och väggarna är målade. Tvättstugan är försedd med bänk med diskho och förvaring under samt garderob vid sidan av. Här finns även tvättpelare med torktumlare och tvättmaskin med modern trådlös vattenavstängare, torkskåp samt värmepump för husets uppvärmning.

Ovanvåningen nås via vacker ektrappa från entréhallen. I trappen finns uttag för centraldammsugare och behållaren finns under trappan. På ovanvåningen möts man av allrum som går att möblera i båda ändar. Karaktäristiskt för rummet är känslan av rymd tack vare takhöjd och öppet mot nock. Även downlightbelysningen och de fina lunettefönstren karaktäriserar detta ljusa rum. Från allrummet når man resterade rum på ovanvåningen. Här finns master bedroom med öppet upp i nock. Förvaring finns att tillgå i flertalet garderober som lämnas kvar. Här finns även liten diskret brandvarnare som sedan återfinns i resterade sovrum. Ovanvåningen bjuder på ytterligare två sovrum. Båda med garderober och det ena har lucka till det lilla vindsutrymmet. Avslutningsvis finns mycket stort badrum, klätt med våtrumsmatta. Här finns dusch, wc och handfat med lådor under och spegel ovan. Här finns även vägghängt förvaringsskåp och handdukstork. Badrummet har plats för större badkar för den som vill lyxa till det ännu ett snäpp!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2016 färdigställt och slutbesiktigat 2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 juni 2017
Energiklass: C
Energiprestanda: 50 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Alla maskiner i kök är från 2016. Tvättmaskin och torktumlare är från 2015.

Fastighetsbeteckning

Aska 13:2

Övriga byggnader

U-formad ekonomibyggnad med stora skjutdörrar i plåt. Ena delen har båleväggar och vittnar om lång historia. Denna del har bristfälligt tak.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 269 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 26 320 kr
VA: 1 320 kr
Renhållning: 2 375 kr
Väg, samf: 300 kr
Försäkring: 4 954 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Posten el inkluderar uppvärmning av bostadshus, intilliggande villavagn och elstängsel runt kohage som gränsar till trädgården. Elkostnaden baseras på en faktisk förbrukning på 20 834 kWh/år. Posten försäkring är framräknad via lansforsakringar.se och inkluderar villahemförsäkring för bostadsbyggnaden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

256 000 kr

Summa pantbrev

2 600 000 kr

Tomt

Areal: 3 974 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Trädgården är stenomgärdad och har vacker utsikt mot åkrar och ängar. Utanför matplatsen finns uteplats som vetter mot trädgården som har flertalet växter såsom; äppelträd, höstpäron, rabarber, syrén, rhododendron och pioner. På gårdsplanen finns även gammalt vårdträd framför den u-formade ekonomibyggnaden.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten (grävd brunn som används i dagsläget. Ny borra finns. Dock ej inkopplad till huset). Enskilt avlopp (trekammarbrunn med infiltration, tillstånd för nytt avlopp finns från 2016-11-24. Tillståndet finns hos fastighetsmäklaren. Inga föreläggande finns i dagsläget på avloppet. Kommunen inventerade 2010 och lämnade då utlåtande med bedömningen att avloppsanläggningen har vissa brister men ställde inga krav på åtgärder då). Utlåtandet finns hos fastighetsmäklaren. Stenkista för takavvattningen finns, dock ej kopplad.

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Aska GA:1 (se bifogat dokument)
Gemensamhetsanläggning: Hässleholm Aska GA:2 (se bifogat dokument, Aska 13:2 har andelstal 2 394 av total 63 727)
Avtalsservitut Kraftledning Mm (4 st)
Nyttjanderätt Tele
Nyttjanderätt Vattentäkt
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 11-IM3-52/286.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 11-IM3-52/291.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 11-IM3-57/2070.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 11-IM3-57/2223.1

Tillträde

1/9 eller enl. ök.

Övrigt

Huset är byggt helt med lösvirke och enligt egen ritning. Ej totalentreprenad.

På fastigheten finns villavagn som inte ingår i köpet. Villavagnen kommer att flyttas innan tillträde.

Om området

Aska

Aska är en liten by lite drygt 1 mil från Hässleholm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Nära Dej Nacksvinget
3,3 km
Kollektivtrafik
Rosentorp
720 m
Laxbro bro
980 m
Grundskolor
Ballingslövs Skola
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karolina Vikberg eller Lina Wretfors Friis för mer information!

Karolina Vikberg

Karolina Vikberg

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0702 29 23 40

0451 895 00

karolina.vikberg@husmanhagberg.se

Lina Wretfors Friis

Lina Wretfors Friis

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

0768 69 44 10

0451 895 00

lina.friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte