Sjöbrisvägen 9

Bilder

  • Från trädgården
  • Från Sjöbrisvägen
  • Villa med garageuppfart
  • Kök med köksö
  • Kök

Utgångspris

6 300 000 kr

Bevaka slutpriset

Sjöbrisvägen 9 , Finjasjöpark , Hässleholm

I exklusiva Finjasjöpark med sjönära läge finner man denna villa utöver det vanliga! Villan är byggd 2013 och har på sina 202 kvm härliga sällskapsytor, fyra sovrum, två badrum och ett ljust luftigt kök. Bostaden har en genomgående exklusiv och påkostad interiör med noggrant utvalda material i såväl inredning som konstruktion. Villan är murad med tegelblock och har ett gjutet bjälklag. Utvändigt, på var sida av villan, finns annex med ateljé och uterum samt stort dubbelgarage med förråd. Perfekt för dig med egen verksamhet! Trädgården som har vackra planteringar och stenläggningar är insynsskyddad och har en härlig inramning av den parkliknande bokskogen. Finjasjöpark som är ett nyetablerat bostadsområde med blandad arkitektur har ca 5 km till centrala Hässleholm som har goda tågkommunikationer. Välkomna på visning!

202 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
202 kvm
Biarea:
98 kvm
Tomtarea:
1 088 kvm
Byggår:
2013
Driftskostnad:
2 562 kr/månad
Utgångspris:
6 300 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

202 kvm

Biarea

98 kvm

Rumsbeskrivning

Bostadens interiör är genomgående ljus och mycket tilltalande. Villans entréplan är belagt med golvvärme och inomhusklimatet känns friskt tack vare från- och tilluftsventilation i kombination med gedigna material i konstruktion och inredning. Villan är byggd med tegelblock i både ytter- och innerväggar. Detta ger en kraftig konstruktion med god isolationsförmåga och tjocka väggar som möjliggör djupa fönsternischer med vackra stenfönsterbänkar. I huset finns larm installerat, friköpt utrustning med brandvarnare kopplade.

När man äntrar bostaden via de dubbla ytterdörrarna nås man av en känsla av rymd med hjälp av den rikliga takhöjden och en öppenhet tack vare den öppna planlösningen. Rakt fram ser man den ståtliga ektrappan som vrider sig elegant upp till ovanvåningen. Tittar man sen lite till höger ser man den tjusiga matplatsen som under vårens och vinterns årstid har utsikt över Finjasjön. På golvet i entrén finner man klinker med vacker kompassros och till vänster finns det förvaringsmöjlighet i garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostadens hjärta finner man det stora köket med vitlaserad inredning i ek och gedigna bänkar i svart granit. I köket finns en väl tilltagen köksö med induktionshäll och inbyggt vinställ. Köket har även integrerad diskmaskin, ugn i arbetshöjd, inbyggd micro och kyl- och frys. Köket ligger i en öppen planlösning tillsammans med matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har altandörr ut till den vackra trädgården på baksidan. I den öppna planlösningen finns även värmande täljstenskamin. Bakom köket finner man klädvårdsrummet som har klinker på golvet. Från detta rum finns ytterdörr som leder till garageuppfarten. Klädvårdsrummet har förvaringsinredning, tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepump. Våningsplanets badrum finner man till höger i entrén. Rummet är helkaklat och rymmer dusch med svängbara glasdörrar, handfat med skåp och wc. Entréplan har ett sovrum vilket man når till vänster i hallen. Detta rum har gott om garderober bakom skjutdörrar.

Vidare till villans andra våning. Centrerat och runt trappan finner man möblerbara sällskapsutrymmen med utgång till balkongen som har utsikt mot den vackra trädgården och Finjasjön. Våningsplanet har tre sovrum och ett badrum. Två av sovrummen har fristående garderober och det tredje sovrummet har egen walk-incloset med praktisk garderobsinredning. Badrummet är mycket rymligt och har dusch med svängbara glasdörrar, badkar, handfat med skåp samt wc.

På villans ena sida finner man annex med uterum och ateljé. Uterummet har skjutbara glaspartier och utsikt mot Finjasjön. Ateljén är ljus och fin och har pentry med två spisplattor, diskho och litet kylskåp. I ateljén finns även badrum med dusch, wc och handfat samt förråd. Det finns fiber installerat i ateljén.

På motsatt sida villan finns dubbelgarage med garageanpassad klinker. Baktill finns även förråd/verkstad och utvändigt bakom garaget finns praktiskt förvaringsutrymme för trädgårdsredskap o. dyl.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump ComfortZone

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 maj 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Förstärkt betongplatta
Stomme: Tegel
Fasad: Puts
Fönster: 3-glas isolerfönster i trä och aluminium
Bjälklag: Platsgjutet mellanbjälklag
Tak: Tegelpannor

Övrigt

Huset är anslutet till Telias fibernät.

Fastighetsbeteckning

Bläsanden 3

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 750 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 000 kr
El: 6 800 kr
VA: 3 202 kr
Renhållning: 2 315 kr
Sotning: 204 kr
Försäkring: 5 229 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 060 000 kr

Summa pantbrev

2 000 000 kr

Tomt

Areal: 1 088 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Framför huset finner man en väl tilltagen garageuppfart lagd med marktegel som harmoniserar väl med husets tegeltak. Huset har en storslagen entré med stenlagd gång och planteringar med lavendel på var sida. På framsidan finns vidare mest stenläggning som ger ett lättskött men vackert utseende. På husets baksida finner man en oas skyddad från insyn tack vare annexet och dubbelgaraget som ramar in trädgården. Här finns en porlande damm, uteplats lagd med marktegel, samt vackra planteringar med rosor. Från trädgården har man utsikt mot den vackra parkliknande lövskogen med härligt fågelkvitter och på våren och vintern har man utsikt mot Finjasjön.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enl. ök.

Övrigt

Enligt säljarna får man lov att gallra 10 meter in i lövskogen som angränsar till tomten.

Ankare på framsidan, kvarnsten i dammen och stenbänk i trädgården ingår ej i köpet.

Om området

Finjasjöpark

Finjasjöpark är ett nytt bostadsområde där bostäderna ligger i ett sjönära läge, omgivna av den storslagna lövskogen. Med närhet till Finjasjöleden, som går på stigar, småvägar och sevärd spångad led runt Finjasjön. På området finns lekplats för barnen och det är ca. 5 km in till centrala Hässleholm.

Kommunikation

Dagligen går det stadsbussar mellan Finjasjöpark och Hässleholms centrum. Från bostaden på Sjörbrisvägen 9 är det 150 m till busshållplatsen och med buss tar det ca 10 min till centralstationen i Hässleholm.

Närservice

I närområdet finns förskolor och en privatägd F-6 skola.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matomera i Sverige AB
2,5 km
Gethornets Livs HB
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stralsunds Förskola
660 m
Sjumilaskogens Förskola
1,5 km
Kollektivtrafik
Hässleholm Sjöbrisvägen
190 m
Hässleholm Kompanivägen
450 m
Grundskolor
Grönängsskolan
2,6 km
Västerskolan
2,7 km
Gymnasium
Norrängsskolan
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Hesslegårdens Golfklubb AB
2,4 km
Skyrup Golf & Hotell AB
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowlinghallen i Hässleholm AB
3,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Mjölkalånga Finjasjön
2,8 km
Björkviken Finjasjön
2,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Karolina Vikberg eller Lina Wretfors Friis för mer information!

Karolina Vikberg

Karolina Vikberg

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0702 29 23 40

0451 895 00

karolina.vikberg@husmanhagberg.se

Lina Wretfors Friis

Lina Wretfors Friis

Hässleholm

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

0768 69 44 10

0451 895 00

lina.friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte