Burschstigen 3A

Bilder

  • Såld!
  • Övre plan
  • Souterrängplan
  • Roslags Näsby station

Burschstigen 3A , Roslags-Näsby , Täby

Mycket fräscht 1-plans vinkelhus med souterrängvåning som nästan är helt totalrenoverad under de senaste åren. Mycket fint läge i slutet av återvändsgata med södervänd tomt som gränsar mot allmänning. Ypperligt kommunikationsläge ca 500 m från Roslags Näsby. Täby C, skolor och dagis inom ca 1,5 km.

196 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
196 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
1 000 kvm
Byggår:
1977
Driftskostnad:
3 225 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 5 sovrum

Boarea

196 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning
Introduktion

Huset karaktäriseras av den ljusa härliga sällskapsrumavdelningen på övre plan med kök, vardagsrum och allrum. Skicket är ypperligt där nästan allt är renoverat de senaste åren med fina materialval och fin finish. I princip är alla väggar, tak, socklar, fönsterfoder målade eller tapetserade sedan 2012. Huvuddelen av golven består av borstade och vitvaxade plankgolv 205 mm breda från svenska Mörkaskog. Klinkers i badrum, gästtoalett och hall. Kök i hög standard från Kvik och badrum ombyggt och renoverat med våtrumsintyg. Planlösningen är mycket bra med den öppna planlösningen på övre plan samt en avskild sovrumsavdelning med 3 sovrum och badrum. I souterrängplanet finns ytterligare bonusrum såsom 2 sovrum och ytterligare ett allrum. Dessutom förråd, duschrum, pannrum med bergvärme, tvättstuga och direktaccess till garaget. Flera "tunga" renoveringar är gjorda, såsom bergvärme med 210 m borrhål 2015/16, dränering 2004, ny elcentral 2014/15 och som tidigare nämnt nytt kök och badrum.

SOUTERRÄNGPLAN

Souterrängplanet inrymmer även garaget. Garagets area om ca 30 kvm är angiven som biarea.

Entréhall

Totalrenoverad rymlig entréhall med klinkergolv med golvvärme, fondtapet, målade väggar och tak. Allt från 2013. En inbyggd dubbelgarderob finns.

Gästtoalett

Gästtoalett i praktisk anslutning till entréhallen. Totalrenoverad 2013 med helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Inredningen består av toalett, vattenburen handdukstork, betonghandfat med tapwellkran och kommod samt spegel.

Sovrum 1

Ljust sovrum som renoverades 2016 med nymålade tak och väggar samt nytt trägolv. En inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar finns.

Sovrum 2

Sovrum med laminatgolv. Målade väggar 2013.

Allrum

Stort allrum med murad öppen spis. I dagsläget är den öppna spisen urkopplad men går nu att återansluta då nuvarande ägare bytt värmesystem. Furugolv och ljusa vävtapeter.

Badrum 1 / förråd

Äldre badrum med bakomliggande förråd som familjen hade tänkt bygga om till relaxavdelning med bastu och stort bubbelbadkar. Duschrummet håller äldre standard.

Pannrum/förråd

Pannrum med bergvärmepumpen samt Nibe elpanna med en extra vattentank 2016 för att kunna installera ett stort bubbelbadkar i den tänkta relax-avdelningen.

Tvättstuga

Tvättstuga med våtrumsmatta på golvet och våttapeter på väggarna. Inredningen består av 2 tvättmaskiner (Bosch från 2016 och 2010), torktumlare (Bosch 2016), tvättho samt goda förvaringsmöjligheter.

Garage

Stort garage om ca 30 kvm (angiven som biarea) med nytt klinkergolv godkänt för dubbdäck och målade väggar. Allt från 2014. Tillgång till vatten och avlopp (ny golvbrunn 2014) finns.

Trappa

Vitmålade trappa leder till övre plan.

ÖVRE PLAN

Övre plan karaktäriseras av den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och allrum. Stora ljusinsläpp och utgång till uteplats delvis under tak samt det stora trädäcket och tomten i sydvästläge.

Vardagsrum

Härligt ljust vardagsrum med fönster åt söder och väster samt utgång till trädäcket och trädgården. Braskamin finns centralt placerat i rummet. Nytt trägolv från 2015, fondtapet och nymålade väggar och tak från 2013.

Kök

Köket totalrenoverades och byggdes om för att få en öppen planlösning under 2013-15. Inredningen består av kök från Kvikk med italienska granitskivor och nedsänkt diskho i rostfritt med tapwellkran. Den maskinella utrustningen från Siemens består av spishäll (induktion), inbyggd ugn, inbyggd micro, inbyggd diskmaskin och inbyggd vinkyl (Cava). Fläkt med Alliancesystem för ventialtion från Franke. Allt från 2015. Dessutom finns hel kyl och hel frys från Siemens 2012. Belysning under överskåp.

Allrum

Allrum i öppen planlösning mot köket. Trägolv från 2015. Målade väggar och tak från 2013.

Sovrumsavdelning

Sovrumsavdelningen består av 3 sovrum och ett stort badrum.

Sovrum 3

Sovrum 3 med laminatgolv och tapetserade väggar i ljus färg (orenoverat, ägarna har köpt in nytt plankgolv till rummet).

Sovrum 4

Sovrum 4 används idag som master bedroom. Renoverat 2013 med textilmatta på golvet, fondtapet och målade väggar. Utmed ena väggen finns en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Sovrum 5

Sovrum 5 fick nytt trägolv 2016 och har målade väggar 2013.

Badrum 2

Badrummet totalrenoverades och byggdes ut 2013. Helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Inredningen består av toalett, dubbelhandfat med skåp och vattenfallskranar från tapwell, spegel, badkar, duschhörna med dörrar samt handdukstork. Inbyggda spotlights i taket.

TV/bredband

Familjen drog in fiberkabel 2013 via Svensk Infrastruktur. Via detta nät kan man själv välja internetleverantör från idag ca 15 företag. 2013 satte man också upp ny tv-antenn och drog in nya tv-uttag i 3 rum.

VIND

Vinden nås genom trappstege från hallen på övre plan. Vinden är delvis belagd med golv. Ståhöjd i mitten.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med souterrängplan

Byggnadsår

1977

Uppvärmning

Bergvärme -16 (Varför energideklarationen inte stämmer)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Stort trädäck i sydvästläge för sol hela dagen till en bit in på kvällen.

Fastighetsbeteckning

Fackelrosen 3

Övriga byggnader

Nyuppförd stor lekstuga (Jabo Happy Maxi 2016) som även kan fungera som friggebod. Oisolerad.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 711 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 800 kr
VA: 7 111 kr
Renhållning: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Familjen har ormar vilket bidragit till den höga förbrukningen av el och va. Normalt förbrukning med bergvärme är ca 15-18.000 kwh/år och ca 3.500 kr för va.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 416 000 kr

Summa pantbrev

5 174 000 kr

Tomt

Areal: 1 000 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Härlig sydvästvänd insynsskyddad tomt med stort trädäck i bästa solläge samt gräsmattor för lek och samvaro. På tomten finns också buskar med röda vinbär och hallon samt smultron. Tomten är inramad av häckar och staket. Ligusterhäck sattes på entrésidan 2015. Baksidan vetter mot allmänning. Familjen har en robotgräsklippare (inköpt 2015) som kommer att följa med försäljningen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 0160-0416/1986
Inskrivning, Avtalsservitut villa och årlig avgäld, 38/1303

Om området

Roslags-Näsby

Roslags Näsby centrum är ett flerbostadsområde med dels en äldre del ifrån slutet 1950-talet dels en del från början 2000-talet. Närheten till Roslagsbanan har gjort att området är mycket populärt.

Kommunikation

Kommunikationerna är extremt bra ifrån detta område. Roslagsbanan har hållplats vid Roslags Näsby centrum för 2 tåglinjer. Buss mot Danderyds sjukhus finns på Ytterbyvägen.

Närservice

Roslags Näsby centrum erbjuder restauranger, kiosk, kemtvätt m.m.

Parkering

Det finns gott om boendeparkeringar. Det finns även gott om gästparkeringar alldeles intill tågstationen. Hyra p-plats 250:-/m, tillhör ej lägenheten. Kö till garage och p-plats och förråd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
400 m
ICA Nära Näsbydal
560 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lille Katt
420 m
Mulledalens förskola
460 m
Kollektivtrafik
Stationsvägen
80 m
Roslags Näsby station
360 m
Grundskolor
Specialpedagogen i Stockholm AB
430 m
Ytterbyskolan
460 m
Gymnasium
Individuella Programmet
160 m
Gymnasieskolor och Vuxenutbildning Skolförvaltning Elevstöd
240 m
Universitet & Högskolor
Gyneva AB
1,8 km
Tankesherpa
2,1 km
Banker
ZP Zwedberg Person AB
390 m
Danske Bank
980 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfcenter i Danderyd AB
2,4 km
Djursholms Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Täby Skatepark
430 m
Ishall Tibblevallen
480 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Tibblebadet
740 m
Vattenhuset
890 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Febe Thulin för mer information!

Febe Thulin

Febe Thulin

Täby

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

0707-54 50 25

070-754 50 25

febe.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte