Erikslundsvägen 346

Bilder

  • Välkommen till Erikslundsvägen 346
  • Erikslundsvägen 346
  • Stora allmänna ytor vid huset
  • Trädgårdssidan
  • Stort soligt trädäck

Som Utgångspris

4 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Erikslundsvägen 346 , Erikslund , Täby

Unikt Erikslundshus med en tillbyggnad bestående av allrum med pentry, duschrum och entré med egen ingång. Huset är i gott skick efter kontinuerliga renoveringar. Nytt badrum, ny tvättstuga, nya fönster, nytt tak och delvis nya ytskikt. Bra lugnt läge i utkanten av området. Nära skolor, dagis, lekplats, bussar. Pool finns i området.

154 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
154 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
186 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
900 kr/månad
Som Utgångspris:
4 795 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

154 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÉPLAN
Entréhall

Entréhall med nylagt parkettgolv och pärlspont eller tapeter på väggarna. Trappan till övre plan är härifrån. Den är vitmålad med eksteg. Värmepumpen som är ca 2 år gammal sitter i trappan.

Gästtoalett

Gästtoalett med plastmatta på golvet och pärlspont alternativt tapeter på väggarna. Inredningen består av toalett (ca 5 år), handfat med kommod (ca 10 år) och spegelskåp.

Hall

Inre hall med 2 garderober för ytterkläder. Det är ett nylagt parkettgolv och tapeter på väggarna.

Tvättstuga

Totalrenoverades under 2015 med ny plastmatta på golvet, våtrumstapet på väggarna och spotlights i taket. Inredningen består av en skjutdörrsgarderob utmed ena långväggen, tvättpelare med tvättmaskin från Miele och torktumlare från Samsung, tvättho i rostfritt samt varmvattenberedare. Nytt 3-glasfönster och ytterdörr sattes in för ca 2 år sedan.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för samvaro. Det är ett nylagt parkettgolv i ek och tapeter från Laura Ashley på väggarna. Fönsterna byttes till 3-glas för ca 15 år sedan.

Kök

Köket totalrenoverades i för ca 16-17 år sedan och har en mycket stor matplats p g a utbyggnaden. Familjen har haft upp till 20 personer sittandes här vid långbord. Inredningen består av snickerier från Roslagskök i äldre charmig stil, bänkskiva i laminat och diskho i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av keramikhäll (ca 4-5 år), fläkt (ca 16 år), hel kyl (ca 6-7 år), hel frys (ca 6-7 år), inbyggd ugn (ca 2-3 år), inbyggd micro (2015). Det är ett nylagt parkettgolv och på väggarna är det halvvägs upp pärlspont och i övrigt tapet. Väggarna som vetter utåt är tilläggsisolerade. Nya 3-glasfönster (fönstret i arbetsdelen är äldre) och ny altandörr sattes in för ca 15 år sedan.

TILLBYGGNAD ENTRÉPLAN
Hall

Separat ingång till tillbyggnaden finns med access från gångvägen så tillbyggnaden lämpar sig väl för uthyrning, tonårsdel eller kontor. Det är ett parkettgolv i ek och målade väggar. Det finns en dubbelgarderob. Värmepumpen (ca 15 år) för tillbyggnaden finns här.

Badrum 1

Badrummet i tillbyggnaden totalrenoverades också för ca 8-10 år sedan med helkaklade väggar, plastmatta med värmeslingor (el) och spotlights i taket. Inredningen består av toalett, handfat med kommod, spegel med hylla, handdukstork och duschhörna med glasdörr.

Allrum 1

Tillbyggnaden kom till redan vid byggnationen 1973, men totalrenoverades av familjen för ca 8-10 år sedan. I allrummet lade man in parkettgolv i ek med värmeslingor (el), spothlights i taket, isolerade ytterväggarna samt målade väggarna. Det fanns ett pentry vid väggen mot badrummet tidigare men familjen valde att ta bort det. Men el., vatten. och avloppsinstallationerna finns kvar. Denna del göms idag bakom en svängbar vägg. För ca 3 år sedan sattes nya 3-glasfönster in.

ÖVRE PLAN
Allrum 2

Trevligt allrum som idag används till tv-rum. Det är även delbart till ett 4:e sovrum om så önskas. Det är ett parkettgolv i ask (2015) och tapeter på väggarna. Fönsterna byttes för ca 3 år sedan. Är 3-glas och vändbara.

Sovrum 1

Sovrum 1 fick nytt parkettgolv i ask 2015 och målade väggar. Vändbara 3-glasfönster som är ca 15 år gamla. Ytterväggarna är tilläggsisolerad.

Sovrum 2

Sovrum 2 fick nytt parkettgolv i ask 2015 och det är tapeter på väggarna. Vändbara 3-glasfönster som är ca 15 år gamla. Ytterväggen är tilläggsisolerad.

Sovrum 3

Sovrum 3 är det största sovrummet och har egen klädkammare och balkong. Det är ett laminatgolv och tapeter på väggarna.

Balkong

Balkong nås från sovrum 3 och har sol från morgon till ca lunchtid.

Klädkammare

Stor klädkammare finns i direkt anslutning till sovrum 3. Den är inredd med bl a 3 garderober. Det är en plastmatta på golvet och målade väggar. Vändbart 3-glasfönster sattes in för ca 3 år sedan.

Badrum 2

Badrummet totalrenoverades 2014 med klinkers med golvvärme och helkaklade väggar. Inredningen består av toalett, handfat med kommod, spegelskåp, väggfast högskåp. handdukstork samt duschhörna med glasdörrar. Allt från 2014.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans parhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

2 st Luftvärmepumpar dels ca 2 år, dels ca 15 år.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 november 2014
Energiklass: D
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas (huvuddelen bytta)
Bjälklag: Trä
Tak: Gummimatta ca 10 år
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

ALTAN: Byggdes för ca 8 år sedan med underskruvade plank.

Fastighetsbeteckning

Rusthållet 44

Övriga byggnader

VARMFÖRRÅD: Det finns ett isolerat fullt inrett förråd. Nybyggnad av golv skedde för ca 15 år sedan (tidigare asfaltsgolv) och då sattes också 3-glasfönster in. Det är målade väggar och plastmatta på golvet. Det finns el indraget och radiatorer för direktverkande el.

GARAGE: Till fastigheten hör ett av samfällighetens garage - i gaveln av en av längorna. Avgiften ingår i samfällighetsavgiften till föreningen.

P-PLATS: Det finns gott om p-platser i området som hör till samfälligheten och är kostnadsfria.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 800 kr/år

Driftskostnad, varav

Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 8 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Fiber håller på att installeras och en extra kostnad för den kommer att debiteras 2 ggr, dels 1/9 dels 1/12 2015 med 1,850 kr / ång.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 478 000 kr

Summa pantbrev

2 601 780 kr

Tomt

Areal: 186 kvm

Tomtbeskrivning

TOMT: Tomten är helt inramad av staket eller byggnader. Större delen av innergården är trädäckad med underskruvade plank. Så här finns en plats i solen under hela dagen. En liten gräsmattedel finns.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Rusthållet GA:1

Om området

Erikslund

Erikslund byggdes på 1970-talet för att ge Täby-borna en möjlighet till ett billigt och bra boende. Området karaktäriseras av parhus med flertalet insprängda lekplatser, grönområden och utohusbassänger. Parkeringsplatserna ligger i utkanten av området, varför området är i princip bilfritt.

Kommunikation

BUSSAR mot Danderyds Sjukhus, Täby Kyrkby, Täby C går på Täbyvägen i områdets västra utkant. ROSLAGSBANANs tågstation Visinge ligger inom ca 5 minuters gångväg från området.

Närservice

Närmsta centrum är Vallatorps centrum som ligger "på andra sidan" Täbyvägen sett från Erikslund - i dess västra utkant. Här finns välsorterad mataffär, restauranger och husläkare. Närmsta SKOLA är Erikslundsskolan med åk 0-5 som nås på ett par minuter. Kan nås genom gångvägar i bilfritt område. Vallatorpskolan ligger inom ca 500 m från området och har åk 0-9. Det finns fleralet DAGHEM i närområdet. För mer information, gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Viggbygärdets Livs
590 m
ICA Supermarket Dragonen
640 m
Köpcentrum & Gallerior
Täby Centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Erikslundsskolan
240 m
Marielunds förskola
370 m
Kollektivtrafik
Erikslundsvägen
130 m
Getvägen
310 m
Grundskolor
Erikslundsskolan
240 m
Östra Vallabrinksskolan
440 m
Gymnasium
Gymnasiesärskolan
2,2 km
Tibble Fristående Gymnasium Tfg AB
2,4 km
Universitet & Högskolor
Wachtmeister & Wachtmeister AB
1,1 km
Tankesherpa
1,1 km
Banker
SEB
2,1 km
Handelsbanken Täby Centrum
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Gribbylunds Fastighetsägareförening U.p.a.
2,7 km
Jarlabanke Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Täby Tennisklubb
260 m
Spa Thalasso
1,9 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset
2,1 km
Medley Tibblebadet/Tibblehallen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Febe Thulin för mer information!

Febe Thulin

Febe Thulin

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

0707-54 50 25

070-754 50 25

febe.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte