Muminvägen 7

Bilder

  • Kök
  • Muminvägen 7
  • Matplats
  • Kök
  • Kök

Muminvägen 7 , Unbyn , Boden

Välkommen in till detta familjevänliga och hemtrevliga enplanshuset med bra läge på återvändsgränd i Unbyn. Den idylliska känslan av att bo på landet inte går att ta miste på och som pricken över i ligger byns förskola endast ett stenkast bort.

Huset har ett ombonat och vackert kök med kombinerad matplats samt ett rymligt vardagsrum med egen utgång till en av husets två uteplatser. Snyggt och enhetligt golv löper tröskelfritt mellan entréhall och kök, detta återfinns även i vardagsrum och samtliga sovrum. De tre sovrummen kan enkelt utökas till fler tack vare den väl tilltagna ekonomidelen. Mycket låga driftskostnader då man konverterat till värmepump!

Välkommen på visning!

100 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
100 kvm
Biarea:
51 kvm
Tomtarea:
922 kvm
Byggår:
1984
Driftskostnad:
2 468 kr/månad
Pris:
1 595 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

51 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Klassisk entréhall med direkt tillgång till såväl kök som WC samt med inblick till vardagsrummet. Hallen är ljus och luftig tack vare ytterdörrens fönsterparti och sidofönster, samt stora passager till kök och vardagsrum. Här finns utrymme för hatthylla och lättare möblemang som exempelvis en byrå. Väggarna är tapetserade med en grå lätt dekorativ tapet, laminatgolv i svart/grå färg med trägolvsimitation. Vitt innertak.

Kök

L-format kök från Epoq med luckor i ek och en snygg mörk laminatbänkskiva som skapar bra arbetsyta. Svart kakel som kombineras med ett mer skimmrande kakel på avgränsade ytor skapar fina detaljer. Det finns gott om vägg- och bänkskåp vilket ger utrymme för förvaring! Den maskinella utrustningnen består av induktionshäll (okänt märke) Fläktåpa i rostfritt (Franke), inbyggnadsugn (Gorenje), inbyggnadsmicro (Gorenje), diskmaskin (Whirlpool) samt kyl/frys (Atlas). Köket är kombinerat med matplats invid fönsterpartiet med utsikt mot gatan.

Vardagsrum

Rymligt och rektangulärt vardagsrum som har egen utgång till altanen på baksidan. Ljust tapetserade väggar som bryts av med en fondvägg i mörkare färg med dekorativt blommigt mönster. Laminatgolv i svart/grå färg med trägolvsimitation. Vitt innertak.

Sovrum 1

Ljust sovrum i kvadratisk form med egen utgång till altanen på baksidan. Här finns också en stor garderob med skjutdörrar samt utrymme för att komplettera med fler garderober. Detta rum nås från hallen. Tapetserade väggar med vit grund och mörkt tryck. Laminatgolv i svart/grå färg med trägolvsimitation. Vitt innertak.

Sovrum 2

Rummet nås från hallen och har utsikt över husets främre altan och gatan. Rummet har två platsbyggda garderober. Målad tapet i grå ton, laminatgolv i svart/grå färg med trägolvsimitation. Vitt innertak.

Sovrum 3

Ett något mindre sovrum med fönster mot trädgårdens baksida som nås från vardagsrummets bortre del, även det med en platsbygd garderob. Ljus tapet på väggarna, laminatgolv i svart/grå färg med trägolvsimitation. Vitt innertak.

Badrum

Husets badrum ligger strategiskt placerat intill de två sovrummen som nås från hallen. Ett insynsskyddat fönster släpper in behagligt dagsljus. Här finns badkar, handfat, WC-stol samt en garderob för förvaring. Väggar och golv är klädda med våtrumsmaterial i rosa toner. Vitt innertak.

WC

Strax innanför huvudentrén nås denna WC som är ljust tapetserad, har blå plastmatta på golvet samt vitt innertak. Även här finns ett insynsskyddat fönster som tillåter dagsljuset att komma in. Utrustningen består av WC-stol och handfat.

Tvättstuga

Tvättstugan nås från köket och leder dig vidare till ekonomidel samt garage. Här finns utöver tvättmaskin (Hoover), torkskåp (Bosch) och tvättho även husets värmepump (Nibe, 2011). Intill fönstret finns även lite bänkyta och förvaringsskåp. Ljust tapetserade väggar, rosa plastmatta på golvet samt vitt innertak.

Ekonomidel

Stor och rymlig ekonomidel som kan nyttjas efter behov. Kanske är behovet av extra sovrum stort eller drömmen om en relaxavdelning på väg att gå i uppfyllelse? Här finns ytterligare en utgång till altanen på husets baksida. Målade väggar, mörk plastmatta på golvet samt vitt innertak.

Garage

Bra garage med utrymme för det som hör ett garage till. Golvbrunn och vatten finns. Från garaget nås även ett tillbyggt förråd där det står en vedpanna (ej inkopplad).

Delvis renoverad och välunderhållen villa med genomgående god standard!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1984

Uppvärmning

Värmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 augusti 2017
Energiklass: B
Energiprestanda: 57 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: zinkplåt

Övrigt

Fasad målad för ca 10 år sedan.
Avfuktare installerad i grund i förebyggande syfte.
Rasskydd monterade i grunden.

Fastighetsbeteckning

Unbyn 3:58

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

29 626 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 937 kr
VA: 6 644 kr
Renhållning: 1 730 kr
Försäkring: 5 315 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är beräknade utifrån nuvarande ägares beräknade årsförbrukning. I elkostnad ingår nätavgift (25 A) samt energiskatt. Kostnad för VA och renhållning grundas på Bodens Kommuns tariff. Kostnad för försäkring är uppskattad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

637 000 kr, varav byggnadsvärde 509 000 kr

Summa pantbrev

814 000 kr

Tomt

Areal: 922 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

På tomten finns två uteplatser, en altan på baksidan med morgonsol och en terrass på framsidan intill entrén med eftermiddagssol.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Om området

Unbyn

Unbyn är ett litet samhälle med ca 650 invånare som ligger vackert intill Luleälven. Byn har ett attraktivt och lantligt idylliskt läge och här finns även flera aktiva jordbrukare.
I byn finns elljusspår med skidspår vintertid, fotbollsplan och badplats. Vintertid finns även fina skoterleder och en skoterstuga som är öppen för allmänheten.

Kommunikation

Det är ca 15 km till Boden och ca 25 km till Luleå. Bra bussförbindelser åt båda håll dagtid.
Mellan grannbyn Avan och Norra Sunderbyn går avanleden i Luleälven. Med en längd på 600meter och en överfartstid på sex minuter åker man idag med vägfärjan avgiftsfritt. När vädret tillåter finns isväg under vintertid.

Närservice

Byn har förskola(Mumindalens förskola, knappa 300 m från bostaden) samt skola med 6-årsverksamhet till mellanstadium. Högstadium finns i Boden och är tillgängligt för eleverna med bussförbindelse.

Närhet till bensinmack, köpcentrum, sjukhus och två arbetsmarknader.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns på fastigheten, dels i garage dels på uppfarten.

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Unbyn Fritids & Växa i Boden
190 m
Avans Förskola
4,5 km
Grundskolor
Lulavanskolan
4,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bodens Golfklubb
4,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ola Nyberg för mer information!

Ola Nyberg

Ola Nyberg

Boden

Luleå

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-911 75 60

0921-177 70

ola.nyberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte