Radiomasten 115

Bilder

  • Radiomasten 115
  • Terrass
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök

Utgångspris

3 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Radiomasten 115 , Mjölkudden , Luleå

Nu finns möjlighet att flytta in i ett av de fina och populära Stadsradhusen i Brf Radiomasten! Med ett attraktivt gavel- och solsäkert läge ligger detta toppfräscha stadsradhus (bostadsrätt) om 164 m² i 3 plan som stod inflyttningsklart i slutet av 2016. Fina uteplatser med stenlagd uteplats i markplan och fantastik takterrass om 18 m², båda i soligt västerläge. Modern planlösning med de ljusa sällskapsdelarna kök och vardagsrum på entréplan med fina uteplatser på både fram och baksidan. Våning 2 är inrett med allrum och tre sovrum samt helkaklat badrum med separat tvättavdelning samt våning 3 som i denna bostad är avdelad till ett sovrum och ett väldigt trevligt allrum med 4 m i takhöjd som högst. Bostaden är praktiskt utformad med två helkaklade badrum och vattenburen golvvärme på hela entréplan. Stora fönsterpartier och gavelläget ger ett fint ljusinsläpp. Påkostade tillval som bl.a. centraldammsugare, dimmerpaket mm. Carportplats ingår i månadsavgiften!

Brf Radiomasten ligger vackert till med närhet till naturen och fina stränder och promenadstråk längs vattenlinjen. Föreningen har trevlig lekplats på "torget" där även fina gemensamma utrymmen finns så som samlingslokal, övernattningsrum och gemensam tvättstuga.

Välkommen att uppleva detta moderna boende på visningarna!

164 kvm, 7 rok

Månadsavgift:
4 710 kr i avgiften ingår carportplats inkl. el för mv, tilläggsförsäkring för bostadsrätt, fast kostnad för värme (275kr/mån) och fast kostnad för vatten (30 kr/mån). Rörlig kostnad för värme och vatten tillkommer.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
164 kvm
Våning:
1
Byggår:
2016
Driftskostnad:
1 551 kr/månad
Utgångspris:
3 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum

Boarea

164 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL
Praktisk hall med mörkt klinker med va-golvvärme och målade väggar. Klädavhängning finns i tre fristående garderober. Extra förvaringsutrymme finns i förråd under trappen. Belysning via dimbara spottar i taket.

KÖK
Stilrent kök med vit köksinredning, svart bänkskiva och glasbeklädd vägg ovan bänkskivan. Fin belysning via spottar i överskåp som belyser bänkskivan samt dimbara spottar i taket. Arbetsvänligt med micro och ugn i bekväm arbetshöjd, gott om arbetsytor och bra med förvaring i köksskåp som har utdragslådor och låddämpare. Köket är utrustad med kvalitéts vitvaror från Cylinda med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, och utdragbar fläkt. Matplats som inrymmer matbord för 6-8 personer med utsikt mot uteplatsen på framsidan. Köket har parkettgolv (va-golvvärme) och målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i halvöppen anslutning till köket och avskiljs med arbetsbänk med halvvägg vilket gör att själva köksbänken inte syns inte syns från vardagsrummet men ändå ger känslan av öppen planlösning. Underbart ljust rum med stort fönsterparti längs ena väggen med helglasade pardörrar ut till trädgården och den stenlagda uteplatsen, gavelläget ger extra ljusinsläpp från ett liggande fönster. Vardagsrummet har parkettgolv (va-golvvärme) som löper trösketfritt från köket och målade väggar.

BADRUM 1
Från hallen nås det mindre badrummet som är helkaklat (va-golvvärme) och inrett med duschplats med takdusch och invikbara glasväggar, wc, handfat med tillhörande spegelskåp och handdukstok. Badrummet har fin belysning via dimbara spottar i taket.

VÅN 2
ALLRUM 1
Trevlig trapp med infälld LED-belysning leder upp till våning 2 och allrummet som är samlingsrummet för denna våning. Utrymmet går att disponera efter behov men går utmärkt att inreda med större soffgrupp och tv-möbel. Rummet har parkettgolv och målande väggar.

SOVRUM 1
Trevligt sovrum om 8,2 m² med utsikt mot framsidan, stort plus är att rummet har utgång till egen balkong med morgon/förmiddagssol. Rummet har parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 2
Sovrum om 8,4 m² med utsikt mot trädgården, klädförvaring finns i en inbyggd garderob. Rummet hr parkettgolv och målade väggar.

SOVRUM 3
Det större sovrummet som inrymmer dubbelsäng och gott om klädförvaring i garderober med skjutdörrar. Rummet har parkettgolv och målade väggar.

BADRUM 2 / TVÄTT
Stort och lyxigt helkaklat badrum med separat tvättavdelning som avskilt från badrummet med en skjutdörr. Badrummet är tilltaget till storleken och inrymmer utöver badrumsinredningen även fristående inredning efter behov. Fast inredning i form av stor tvättställskommod och tillhörande spegelskåp, duschplats med takdusch och invikbara glasväggar, wc, handdukstork. Öppningsbart fönster ger både ljusinsläpp och vädringsmöjligheter. Tvättavdelningen är inredd med tvättmaskin och torktumlare (Cylinda) och har fina arbetsytor och förvaring i bänk och överskåp, öppningsbart fönster även här.

VÅN 3
ALLRUM 2
Redan i trappen påväg upp till våning 3 känner man av den fantastiska takhöjden som detta rum bjuder på ( 4 m som högst). Väl uppe möts man av det fina fönsterpartiet ut mot terrassen med helglasade pardörrar som, tillsammans med takhöjden, gör att inne känns som ute. Denna våning går att nyttja som ett stort allrum om inte behov av det 4e sovrummet finns. Rummet har parkettgolv och målade väggar. Från allrummet nås ett förråd som går vid behov att nyttja till hobbyrum el liknande då rummet är inrett med parkettgolv och målade väggar samt öppningsbart fönster.

SOVRUM 4
Avskilt sovrum med ett lugnt gavelläge högst upp i huset med trevliga vinklar. Här inryms dubbelsäng och bra med klädförvaring i fristående garderober. Rummet har parkettgolv och målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 0, hiss finns ej

Pris

3 495 000 kr Utgångspris

Avgift

4 710 kr i avgiften ingår carportplats inkl. el för mv, tilläggsförsäkring för bostadsrätt, fast kostnad för värme (275kr/mån) och fast kostnad för vatten (30 kr/mån). Rörlig kostnad för värme och vatten tillkommer.

Andel i föreningen

2,32501%

Andel av årsavgiften

2,217%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

18 621 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 3 739 kr
El: 10 713 kr
VA: 4 169 kr

Kommentar

Brf Radiomasten tillämpar enhetsmätning av vattenförbrukning samt för uppvärmningen, kostnad för detta kommer på hyresavin. Kostnad för hushållsel faktureras separat från Luleå Energi.

Övrigt

PARKERING
Till lägenheten hör en carportplats som har ett innanförliggande förråd om 2 kvm.

FÖRRÅD
Utöver förrådet vid carporten finns tre utvändiga förråd. Ett på framsidan vid entrén (ca 1 kvm), en förvaringsbod på baksidan om ca 5 kvm och ett på takterrassen som passar perfekt till förvaring av utemöbler.

UTEPLATSER
Stenlagd uteplats på framsidan (morgon/fm sol) som inrymmer cafégrupp och parkering av cyklar.

Stenlagd uteplats på baksidan i strålande västerläge som är extra utrustad med motordriven markis med skaksensor. Lättskött gräsmattetomt med fristående förvaringsbyggnad.

Takterrass om 19 kvm med trevlig utsikt över grannskapet, även denna i strålande väster läge dvs sol ca 13-21.

Kodlås Yale Doorman är monterad på ytterdörren, går att nyttja dåde kod samt nyckelbricka.

UTFÖRDA TILLVAL UTÖVER STANDARD
1. Svarta kakelpelare badrum
2. Exklusivare handdukstorkar
3. Bredare kommod i stora badrummet
4. Exklusivare bänkskiva
5. Spegelglas i mitten av skjutdörrsgarderob
6. Centraldammsugare
7. Dimmerpaket i hela huset samt spotlights badrum, hall och kök

Det är dimmbart på all inre belysning, inkl. trapp-leds (Förutom ovan bänkskiva samt ovan speglar i badrummen).

2017 monterades terrassmarkis över uteplats (elstyrd) och till köksfönster (manuell).

ÖVRIGT
I föreningens registerutdrag är bostadsrätten registrerad som en 5:a.

Förening

Namn

Brf Radiomasten

Om föreningen

Brf Radiomasten är en nybildad förening bestående av totalt 45 bostadsrättsradhus belägna på Mjölkudden.
Inom föreningen finns även en samlingslokal och en övernattningslokal som medlemmar kan hyra till en kostnad av 250 kr/dygn.

Här kan du läsa mer om Brf Radiomasten: http://galaren.se/lulea/radiomasten/

TV och Bredband

Fiber via Lunet finns indraget till alla lägenheter. Kostnaden till Lunet och vald leverantör står man för själv.

Parkering

Till varje lägenhet hör en carportplats som ingår i avgiften. Utöver carportplatserna finns ett antal parkeringsplatser med motorvärmare som går att hyra för 200 kr/mån. Till mv-platserna är det separat kö.

Ekonomi

Enligt den ekonomiska planen så planerar föreningen att höja avgifterna (indexjustera) varje årsskifte med ca 2% för att följa inflationen. Beslut att höja avgifterna tas varje år vid årsmötet och går efter hur behovet att höja ser ut. Inför 2018 har föreningen beslutat att någon höjning inte behövs för 2018.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Mjölkudden

En av Luleås större bostadsområden är Mjölkudden som är en trivsam stadsdel på gång- och cykelavstånd från centrala Luleå. Här finns flera lägenheter och villor.

Kommunikation

Området trafikeras av busslinjerna 6 och 9 som fortsätter mot Karlsvik respektive Kyrkbyn via Tuna, Notviken och Storheden.

Närservice

Här finns vårdcentral, apotek, kyrka, livsmedel och bensinstation. Gym, idrottsplats, sporthall, fotbollsplan, ishockey, tennis, fritidsgård, friluftsbad, småbåtshamn.

I Mjölkudden finns en L-skola (F-3), MH-skola (4-9), en förskola samt ett vård- och omsorgsboende.

Mjölkudden har livsmedelsbutik och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Impex Enterprises Food i Luleå
550 m
Coop
940 m
Köpcentrum & Gallerior
Strand Galleria
2,9 km
Smedjan AB
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kristallens Förskola
590 m
Andens Fritidshem
760 m
Kollektivtrafik
Radiomasten
130 m
Tunavallen
370 m
Grundskolor
Borgmästarskolan
930 m
Munkebergsskolan
980 m
Gymnasium
Praktiska Luleå
1,2 km
Luleå Gymnasieskola
2,5 km
Universitet & Högskolor
Centek
1,6 km
Luleå Tekniska Universitet
2,2 km
Banker
Handelsbanken Luleå Storgatan
2,9 km
Almi Företagspartner Nord AB
3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Golfängen
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tunavallens isbana
100 m
Tunavallen BP
240 m
Simhallar & Utomhusbad
Notviken
820 m
Arcus camping
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Marie Östling för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte