Kallviken 1

Bilder

Utgångspris

4 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Kallviken 1 , Kallviken , Luleå

Med ett naturskönt läge vid vattnet i Kallviken ligger denna vackra lösvirkesvilla uppförd 2009! Villan är genomtänkt utformad och har en fantastisk rymd med fri takhöjd i vardagsrum och matplats med stora vackra fönsterpartier med utsikt mot vattnet. Otroligt sällskapsvänlig planlösning med halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Hög komfort med vattenburen golvvärme i hela entréplan och Tulikivikamin som både sprider extra värme och ger hög mysfaktor. Bostaden är läckert indelad med två separata delar på ovanvåningen, ett öppen allrum och ett sovrum på andra delen ett avskilt sovrum. Två sovrum är belägna på entréplanet varav ett med utgång till altanen. Helkaklat badrum med bastu och duschplats. Grovingång kombinerad med klädvård samt WC vid husets entré. Extra förvaring finns på tomten i större boda. Trevlig gräsmattetomt samt stor grusad infart med plats för flera bilar.

Klarlagt innebär att fastigheten är besiktigad och av säljaren försäkrad mot dolda fel.

Varmt välkommen att uppleva detta riktigt fina boende på visningarna!

160 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
160 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
3 442 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 126 kr/månad
Utgångspris:
4 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

160 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL
Drekt vid entrén ser man utsikten och rymden som detta fina boende bjuder på. Hallen är möblerbar och har plats för avhängning i klädkammare. Hallen har parketisk klinker (va-golvvämre) och tapetserade väggar.

KÖK
Stiligt kök med valnötsfärgade luckor och rejäla arbetsytor. Trevligt med fönster ovan bänkskivan som ger utsikt mot baksidan av tomten. Köket är utrustat med diskmaskin (Miele-09), kyl (Miele-09), frys (placerad i groventrén, Miele-09), glaskeramikhäll (Electrolux-09), fläkt (Franke-09) och ugn i bekväm arbetshöjd (Husqvarna-09). Köket har rejäl golvyta och inrymmer en mindre köksö om så önskas och hat halvöppen planlösning in mot matplatsen och vardagsrummet ger. Lättstädat klinkergolv (va-golvvärme) och tapetserad vägg.

VARDAGSRUM
Husets hjärta och storhet, fantastiska vinklar och mäktig takhöjd. Vackra fönsterpartier ut mot altanen och vidare mot vattnet. Maffig Tulikivikamin står mitt i rummet och ger rikligt med värme under vintermånaderna. Här inryms en större soffgrupp och matbord för 6-8 personer. Vid sidan av matplatsen finns en avdelad yta, med utgång till altanen, som går att dela av till ytterligare ett sovrum vid behov. Vardagsrummet har parkettgolv (va-golvvärme) och målade väggar.

ALLRUM
På övre plan leder en vacker trappa upp till ett luftigt allrum som har en trevlig känsla tack vare den fria takhöjden intill. Rummet går att disponera som sovrum om så önskas. Rummet har laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 1
Master bedroom med ett underbart läge i huset, tänk att få vakna upp till denna härliga utsikt. Här inryms både dubbelsäng och annat möblemang med enkelhet. Gott om förvaring i egen klädkammare och även fristående garderober i sovrummet. Rummet har parkettgolv (va-golvvämre) och tapetserade väggar.

SOVRUM 2 / SOVRUM 3
Ett av sovrummen på entréplan är av mindre modell och förvaring i en fristående garderob (va-golvvärme). Sovrum 2 har trappa upp till sovrum 3 som är i tilltagen storlek, fin detalj med öppning in mot vardagsrummet och den fria takhöjden. Rummen har laminatgolv och tapetserade/målande väggar.

BADRUM / BASTU
Fräscht helkaklat badrum (va-golvvärme) med ingång från både groventrén och vardagsrumsdelen. Härlig bastu (i princip oanvänd) med duschplats intill. Badrummet är utrustat med öppningsbart föntser som ger både ljusinsläpp pch vädringsmöjlighet, wc, tvättställ med förvaring i kommod & tillhörande spegelskåp samt två vägghängda högskåp.

GROVENTRÉ / KLÄDVÅRD
Praktisk extra ingång med klinkergolv (va-golvvärme) kombinerad med klädvård som är arbetsvänlig utformad med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns tvättmaskin & torktumlare (Bauknecht-09), frys (Miele-09) och tvättho.

WC
Nås hallen nås toaletten som är utrustad med handfat och wc-stol. Klinkergolv (va-golvvämre) och ljusa väggar med mönstrad fondtapet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Luft/vatten-värmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 oktober 2017
Energiklass: -
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Plåt

Övrigt

UTEPLATS
Underbar altan längs husets långsida med vacker utsikt mot vattnet och i strålande solläge.

TV & INTERNET
TV. Parabol / Tv-antenn
Internet: ADSL

Fastighetsbeteckning

Måttsund 7:19

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 520 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 334 kr
VA: 5 342 kr
Renhållning: 1 544 kr
Övrigt: 2 300 kr

Kommentar

Nuvarande ägare har haft en elförbrukning 13832 kWh till en kostnad av 16.334 kr avseende både uppvärmning och hushållsström. En vattenförbrukning på 80 kbm till en kostnad av 5.342 kr. Sophämtning med tömning av det brännbara kärlet var 8:e och kompost var 14:e dag vecka till en kostnad av 1.544 kr. Skottning av vägen 1.500 kr /år. Ved 3 kubik/år: 1.800 kr/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 210 000 kr, varav byggnadsvärde 1 330 000 kr

Summa pantbrev

1 440 000 kr

Tomt

Areal: 3 442 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Ledningsrätt: Vatten, 25-F1978-443
Last, Ledningsrätt: Starkström, 25-F1990-1276

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Måttsunds Förskola
4,3 km
Fritidshem Måttsundsskolan
4,4 km
Kollektivtrafik
Kallviken
150 m
Kallviken vägskäl 580
310 m
Grundskolor
Måttsundsskolan
4,4 km
Banker
FOREX Bank
6,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Mörön
4,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Marie Östling för mer information!

Marie Östling

Marie Östling

Boden

Luleå

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-830 15 15

marie.ostling@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte