Creutzgatan 5, vån 2

Bilder

  • Såld!

Creutzgatan 5, vån 2 , Kungsholmen Thorildsplan , Stockholm

Välkommen till denna fina etta med välbevarad 20-talscharm, generös takhöjd och fint ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster. Lättmöblerat rum, stora klädkammare och stambytt badrum. Möjlig minitvåa. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 844 kr inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
2
Byggår:
1926-29
Driftskostnad:
525 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Mycket välplanerade 35m² med välbevarad 20-talscharm. Möjlighet att göra till en minitvåa. Generös takhöjd och fint ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster i kök och vardagsrumrum. Kök med gott om förvaring och bra bänkyta samt matplats invid fönstret. Luftigt och lättmöblerat rum med härligt ljusinsläpp. Två klädkammare ger gott om förvaringsmöjligheter. Stambytt badrum med dusch. Perfekt första boende!

Inbjudande HALL som öppnar upp mot vardagsrum och kök. Plats för avhängning av ytterkläder och skor samt gott om förvaring i inbyggd garderob. Stavparkett och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Stort och lättmöblerat VARDAGSRUM med plats för soffa, tv-möbel och säng. Den generösa takhöjden och de ljusa väggarna ger en känsla av rymd och ljus. Goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Generöst ljusinsläpp från vackert spröjsat dubbelfönster. Fiskbensparkett och vitmålade väggar.

Fullt utrustat KÖK med vita snickerier och vitt kakel ovan arbetsbänk i trä. Gott om plats för matbord invid fönster. Köket är utrustat med gashäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys. Välbevarat serveringskåp med mycket goda förvaringsmöjligheter. Furutiljor och vitmålade väggar.

Fräscht stambytt BADRUM med klinkergolv och kaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, tvättställ med kommod och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

1 844 kr inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,14347%

Andel av årsavgiften

0,14081%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1926-29

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 130 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Kabel-tv: Lägenheten är ansluten till ComHem kabel-tv. ComHems basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband: Bredbandsanslutning via fiber (leverantör Bredbandsbolaget). Bredband går även att få genom ComHem. (separat abonnemang krävs för bredband)

Fastighetsbeteckning

Silverfasanen 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Övrigt: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Övrigt avser kostnad för gas.

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd och ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Kalkonen

Om föreningen

Brf Kalkonen är en av HSB:s äldsta och största föreningar. Den bildades 1926 och består av 7 fastigheter med 545 bostadsrätter, 4 bostadsrättslokaler samt 32 hyreslokaler. Fastigheterna byggdes under åren 1926 - 1936. Arkitekt var Sven Wallander (han har även ritat delar av Röda Bergen och ena Kungstorget på Kungsgatan). Föreningen erbjuder trevliga gemensamma utrymmen såsom gästlägenheter, hobbylokal samt gemensam festlokal med bastu- och poolrum. De grönskande innergårdarna är väldigt uppskattade. Här finns sittgrupper, grillar och gott om plats att njuta av solen.

En välskött förening som förvaltas av HSB. Man har bland annat genomfört följande större underhållsarbeten: 1974-75 byte av VA-stammar i kök, 1990-93 byte av VA-stammar i badrum (i samband med detta renoverades samtliga badrum och elkablar m.m. byttes ut), 1995-96 renovering av föreningens tvättstugor, 2004 byte av tvättmaskiner, 2005 byte av torktumlare, 2008 stamspolning, 2009 renovering av delar av taket och 2010-2011 renovering av fönster och byte till energiglas, entrédörrar och gårdsdörrar. Renovering av föreningens balkonger samt delar av fasaden påbörjades 2013 och slutförs 2015. Vindsutbyggnad diskuteras för närvarande för vissa medlemmar som har lägenheter i anslutning till torkvindar. Sådan utbyggnad och försäljning av vindsutrymme skulle ge bra tillskott i kassan för föreningen, hör med din mäklare för mer information. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar för närvarande. Antalet delägare får vara högst två och minsta andel 25%. Juridisk person godkänns ej som köpare. Överlåtelseavgift tas ut av säljaren och pantsättningsavgift av låntagaren. För mer info se föreningens årsredovisning och hemsida: www.kalkonen.se

Om området

Kungsholmen Thorildsplan

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer och flera restauranger. På Lindhagensgatan finns en galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag. I närheten finns också flera gym, såsom SATS och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger.

Lindhagen - en ny stadsdel: Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här har det växt fram en ny spännande stadsdel med bland annat en strandpromenad, strandpark och stadspark, nya butiker, caféer och restauranger och grönområden.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje).

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, månadskort kostar från och med mars 2013 800 kr alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Gratis parkering mellan 17.00-09.00 på vardagar samt på helger. För mer info se www.stockholm.se/boendep.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Redfish AB
450 m
Gmousse AB
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
170 m
Västermalmsgallerian
1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Kristinebergsvägen 44
150 m
Ängsknarren förskola
150 m
Kollektivtrafik
Thorildsplan
60 m
Thorildsplan
70 m
Grundskolor
Stockholms Internationella Montessoriskola
260 m
Kungsholmens Västra Gymnasium
380 m
Gymnasium
Norra Djurgårdsgymnasiet
410 m
Stockholms Internationella restaurangskola
580 m
Universitet & Högskolor
Björn Philips, Leg. Psykolog
690 m
MHS K Militärhögskolan Karlberg
1,1 km
Banker
Skandia Rådgivning
170 m
SEB
230 m
Golfbanor & Golfklubbar
Pro Consulting Sweden AB
790 m
Golf Adax
860 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Thorildshallen
150 m
Ballbreaker Kungsholmen
500 m
Simhallar & Utomhusbad
Smedsuddsbadet V Mälaren
870 m
Smedsuddsbadet Ö Mälaren
910 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anders Lindskog för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte