Harry Martinsons Gata 13, 9 tr

Bilder

  • Såld!

Harry Martinsons Gata 13, 9 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Högst upp i huset ligger denna attraktiva 4:a med en balkong som vetter mot föreningens gård och en terrass med utsikt mot Ulvsundasjön. Planlösningen är mycket väldisponerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum med bra storlek och två badrum. Här bor du på lugn gata med närhet till allt vad Hornsbergs Strand kan erbjuda; glittrande vatten, mysiga restauranger, Lindhagens gallerian, förskolor och kommunikationer.

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 302 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
41601
Byggår:
2012
Driftskostnad:
583 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Trivsam hall som erbjuder generöst med möjlighet att hänga av sig ytterkläder. Tåligt klinker på golvet vid entrédörren. Säkerhetsdörr mot trapphuset.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor, grått kakel och grå bänkskiva. Generöst med både förvaring och arbetsyta. Köket ligger med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger rummet en härlig rymd. Gott om plats för ett stort matbord. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum

Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp, tv och även extra förvaring för den som önskar. Det stora fönsterpartiet och utgången till terrassen ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Terrass

Härlig terrass med sol under morgon och förmiddag. Gott om plats för utemöbler och grill. Utsikt mot Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Sovrum 1

Detta sovrum vetter mot lugn gata. Gott om plats för en stor säng och även skrivbord för den som önskar. Generöst med förvaring i en stor garderob med skjutdörrar.

Sovrum 2

Detta sovrum ligger med ostört läge mot föreningens innergård. Gott om plats för dubbelsäng och även ett skrivbord för den som önskar. Generöst med förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Utgång till lägenhetens balkong.

Balkong

Mysig balkong som vetter mot föreningens innergård. Gott om plats för utemöbler. Denna balkong ligger i väster så här kan du under sommaren njuta av solen under eftermiddag och kväll.

Sovrum 3

Detta sovrum ligger med ostört läge mot föreningens innergård. Gott om plats för säng och nattduksbord. Även plats för extra förvaring för den som önskar.

Badrum 1

Tidslöst badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med värme inunder. Badkar, handfat med kommod och belyst spegel ovan, tvätttmaskin, torktumlare och WC. Praktisk arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Vägghängda skåp som erbjuder generöst med förvaring.

Badrum 2

Lägenhetens andra badrum har även det vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med värmeinumder. Dusch med en vikbar duschvägg, handfat med kommod och belyst spegel ovan och WC.

Bostaden är genomgående i gott skick med parkett på golvet i sovrummen, köket och vardagsrummet. Samtliga rum, förutom de bägge badrummen, har vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 9, hiss finns

Avgift

4 302 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

7 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförliga uppgifter, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,7127%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 februari 2016
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån för bredband.

Varmvatten ingår inte i angiven månadsavgift, den faktureras individuellt utefter förbrukning.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Gåspennan

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gåspennan stod klar 2012 och består av 164 bostadsrätter, fem lokaler samt garage. Föreningen har en trevlig gård och det finns cykelrum samt miljörum. JM var totalentreprenör och fastigheten färdigställdes med succesiv inflyttning 2012-2013.
Arkitekt var Arkitekturkompaniet från Göteborg.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

164

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

TV: Avgiften för standardutbudet ingår i månadsavgiften, för tillägg tecknar lägenhetsinnehavaren själv avtal med Telia.
Bredband: Gåspennan har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple-Play funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Det finns 65 garageplatser i eget källarplan (1500 kr) och 52 platser i gemensamt garage (1300 kr) med två andra bostadsrättsföreningar (grannfastigheten).
Det finns även ett antal MC-platser, platserna kostar 400 kr/månad. Uthyrningen av garagets parkeringsplatser administreras av Valvet AB; telefon: 08 545 72 440 (telefontiden 8.00 - 11.00) och mail: ekonomi@valvetab.se

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten (år 2016 totalt 3,8 mkr).

Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande (448 kr för år 2017).
Vidare debiteras köparen 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift (1 120 kr för år 2017).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

För ytterligare information se föreningens hemsida www.brfgaspennan.se
2017-05-19: Överlåtelser ska skickas till:
Brf Gåspennan
c/o Valvet Förvaltning AB
Box 490 23
100 28 Stockholm
En överlåtelseavgift tas ut av köparen med max 2,5 % av prisbasbeloppet, vilket i 2015 års kostnadsläge motsvarar 1.113 SEK.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Välkommen till en av de nyaste stadsdelarna i Stockholm. Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område och en del av den nya stadsdelen Lindhagen, som vuxit fram. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Det nya området kommer att få en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

I närheten

Livsmedelsbutiker
7-Eleven
250 m
Maxi ICA Stormarknad
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
940 m
Alviks Torg
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Fröjden
170 m
Förskolan Eden
180 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
690 m
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
1,8 km
Grundskolor
Kullskolan År 1-6
800 m
Fritidshem Virvelvinden
900 m
Gymnasium
Atletica Gymnasiet
220 m
Yrkesgymnasiet
350 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
880 m
Hermods AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
110 m
SEB
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,9 km
Swing By Golfbaren AB
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Tennishall
340 m
Kristinebergs Idrottsplats
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Långholmens Bollplan
640 m
Medley Turkosen
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

08-520 015 20

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte