Ulriksborgsgatan 7, vån 4

Bilder

  • Såld!

Ulriksborgsgatan 7, vån 4 , Kungsholmen Lindhagen , Stockholm

Välkommen till en fantastisk 3:a med stor balkong. Lägenheten präglas av snygga materialval och häftig design. Här enas strama linjer med färgstarka kulörer. Belägen i ett lugnt och lummigt läge i attraktiva kvarter med mycket god närservice och goda kommunikationer.

67,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 980 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2006
Driftskostnad:
592 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

67,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad bostad som präglas av ljus och hög stilfaktor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa sällskapsytor. Belägen i ett av Kungsholmens nyaste områden, ett lugnt och lummigt läge med närhet till citypuls, grönska, strandpromenad och trevliga Norr Mälarstrand. Kommunikationerna är goda med T-bana och bussar. Bostaden disponeras enligt följande:

Redan i HALLEN möts man av den öppna planlösningen. Här finns garderob, städskåp och gott om plats för avhängning av ytterkläder. Ljusa väggar och snyggt klinkergolv. Säkerhetsdörr.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med genomgående högblankt och lättstädat epoxigolv . Det luftiga och lättmöblerade VARDAGSRUMMET kombinerar hög stilfaktor och bra funktionalitet på ett enastående sätt. Infälld Tv-bänk i ena väggen. Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong.

Stort KÖK som rymmer matplats med upp till 10 personer för trevliga middagar. Vit skåpinredning med snygga trädetaljer och vitt kakel. Väggarna går i ljus ton som bryter av lägenhetens starka kulörer. Vitvaror från Siemens i rostfritt.

SOVRUM 1: Stort sovrum som inrymmer plats för både dubbelsäng och arbetshörna. Här finner man också en garderobsvägg med plats för det mesta som man också kan göra om till en walk-in-closet. Vita väggar och ekparkett.

SOVRUM 2: Här finner man snygga kulörval på väggarna i rött, vitt och grått i skarpa linjer. Epoxigolvet löper även in här.

Från vardagsrummet når man lägenhetens BALKONG. Rymlig balkong med plats för både bord för 4 personer och grill. Man får även plats för en liten odlingshörna för den som önskar.

BADRUM: Stort badrum med badkar och tvätthörna med både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och bra förvaringsskåp. Helkaklat med vita väggar och mörkt golv.

Till lägenheten hör ett förråd.

Enligt lägenhetsregistret 2 rum och kök, men disponeras idag som en 3 rum och kök.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 18, hiss finns

Avgift

3 980 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,6805%

Andel av årsavgiften

0,0065%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

20160601 eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 83 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV: Ansluten till kabelnätet via ComHem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband: Uppkoppling via Ownit, 100 Mbit/s. Ingår i avgiften.
Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Fastighetsbeteckning

Gångaren 17

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 108 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 708 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Balkong. Garage finns att hyra.

Förening

Namn

Brf Lindhagensterrassen 1

Om föreningen

Brf Lindhagensterrassen 1 består 2 fastigheter med ca 161 st lägenheter. Föreningen förvärvade fastigheterna 2005 och färdigställdes i december 2006 av Skanska. God ekonomi där man haft december avgiftsfritt de senaste åren.

Gemensamma utrymmen: En generös foajé leder in i fastigheten. På entreplanet finns tvättstuga utrustad med 4 tvättmaskiner (varav 1 för grovtvätt), 2 torktumlare, 2 torkskåp och mangel. Det finns även cykel-, barnvagns- och rullstolsrum i fastigheten.

För mer information se föreningens årsredovisning och hemsida: www.brflindhagensterrassen.se

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Du kan se på TV genom ComHems, Ownits och Telias uttag. Vilket företag du väljer avgör du själv. Bostadsrättsförenigen betalar för ett avtal som innebär att du har ett basutbud av TV-kanaler i ComHems uttag. För att kunna se TV via Ownits uttag så måste du skriva ett särskilt avtal med den TV-leverantör som Ownit har för sitt nät.

Bredband kan du också få via Telias uttag, via Ownits uttag och via ComHems uttag. Från 1 januari 2008 har föreningen tecknat ett särskilt avtal med Ownit som innebär att varje lägenhet kommer att få tillgång till bredband på 100Mbit/s.

Parkering

Bostadsrättsföreningens medlemmar kan hyra garageplats i det angränsande husets garage. Garageplats kostar 1 890 kr per månad, för motorcyklar kostar det 350 kr månad

Frågor om platser, kötid m.m. maila garage@brflindhagensterrassen.se.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsförändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Kungsholmen Lindhagen

Fastigheten är belägen i en ny spännande stadsdel som ingår in den omfattande omvandling som pågår av nordvästra Kungsholmen. Kring Lindhagensgatan har det i anslutning till de nyproducerade bostadshusen skett en etablering av affärer, caféer, service (kemtvätt) och restauranger (bl a Art Sushi). Nära till Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker. Natursköna promenad- och joggingstråk finns runt stora delar av Kungsholmen såsom Kungsholms Strand, Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken. För sol och bad finns Smedsuddsbadet, Fredhälls badklippor och de nya bryggorna vid Kristinebergs strand.

Kommunikation

Bra kommunikationer med endast några minuters promenad till både T-bana Thorildsplan (grön linje) och Stadshagen (blå linje). Ett flertal bussar trafikerar området (bl a linje 49 och 56) och för dig som pendlar med bil är det nära till Essingeleden.

Närservice

På bekvämt promenadavstånd finns nya Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Bra träningsmöjligheter med Friskis & Svettis som granne och kort promenad till Puls & Träning och SATS m.fl.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00. Tillståndet är gratis, månadskort kostar från och med mars 2013 800 kr alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Gratis parkering mellan 17.00-09.00 på vardagar samt på helger.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gmousse AB
280 m
Redfish AB
290 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
140 m
Lindhagen
520 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Nallen Förskola
210 m
Fridhemsskolan Efta
260 m
Kollektivtrafik
Lindhagensgatan
120 m
SL Kundtjänst AB
190 m
Grundskolor
Fridhemsskolan Efta
260 m
Stadshagsskolan
280 m
Gymnasium
Nackademin School of Experience & Science
330 m
Nackademins gymnasium City
330 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
770 m
Björn Philips, Leg. Psykolog
890 m
Banker
SEB
110 m
Skandia Rådgivning
140 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golf Adax
690 m
Pro Consulting Sweden AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stadshagens Idrottsplats
250 m
Thorildshallen
340 m
Simhallar & Utomhusbad
Karlbergs slott Karlbergssjön
690 m
Smedsuddsbadet V Mälaren
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte