Högklintavägen 15, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med stora härliga fönster
  • Vardagsrum med sovalkov
  • Ljust och rymligt vardagsrum
  • Ljust och fräscht kök
  • Kök med matplats

Högklintavägen 15, 1 tr , Lilla Alby , Sundbyberg

Ljus och fräsch etta med närhet till buss, T-bana och pendeltåg. Rymligt vardagsrum med stor sovalkov. Stort och fräscht kök med matplats för ca 4 personer. Genomgående vitmålade väggar samt fint laminatgolv. Rymlig hall med bra förvaring. Lägenheten ligger med ett lugnt läge på höjden. Mycket bra och stabil förening.

42 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 843 kr inkl värme, VA och kabel-TV (Com Hem basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1965

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

42 kvm

Rumsbeskrivning
Kök
Badrum

Hall/Entré:
Generös hall med bra förvaring med två inbyggda garderober med spegelvägg, en fristående garderob samt klädhängare för ytterkläder. Vitmålade väggar och fint laminatgolv.

Vardagsrum:
Mycket välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med sovalkov. Stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Fint laminatgolv och vitmålade väggar.

Kök:
Ljust och fräscht kök med ljusa skåpluckor och smakfulla bänkskivor. Gott om förvaring. Matplats för ca 4-6 personer. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys från 2005, spis med häll och kolfilterfläkt från 2009. Vitmålade väggar samt ljust laminatgolv.

WC/bad:
Badrum med grått klinkergolv samt vitmålade väggar och vitt kakel ovan tvättställ samt badkar. Utrustat med spegel och belysning, wc och tvättställ.

Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 3 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

1 843 kr inkl värme, VA och kabel-TV (Com Hem basutbud)

Andel i föreningen

0,40702%

Tillträde

Enligt överenskommelse!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1965

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

kv Bageriet 25

Övrigt

UNDERSÖKNINGSPLIKT
Ovanstående uppgifter är grundade på information lämnad av säljaren och berörd förening. Uppgifter från säljaren kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Information har lämnats av föreningens kontaktperson. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter med föreningen rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas av säljaren att undersöka bostadsrätten ordentligt.

BOAREA
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för honom/henne, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.

BUDGIVNING
HusmanHagberg tillämpar öppna budgivningar, där köparen och säljaren erhåller budgivningslista innehållande namn, telefonnummer och lagda bud på samtliga budgivare. Då man lägger ett bud på denna bostadsrätt godkänner varje budgivare att handläggande mäklare tillämpar denna metod. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

OMRÅDET:
Mycket trevligt och lugnt läge på höjden i Lilla Alby. Närhet till grönområden som Bällstaviken, Marabouparken och Lötsjön. Goda parkeringsmöjligheter finns i området. Några minuter till Sundbybergs stadskärna med all tänkbar service och mysiga cafeér och restauranger.

KOMMUNIKATIONER:
Mycket bra läge med 500 meter till T-bana, pendeltåg och buss, 152 mot Bromma flygplats/Älvsjö, 506 mot Hallonbergen/Karolinska, 509 mot Brommaplan/Djursholms torg. 515 mot Odenplan.

Förening

Namn

HSB Brf Fjällnäset i Sundbyberg

Om föreningen

Föreningen består av totalt 148 lägenheter, 7 lokaler, 80 garageplatser och 25 parkeringsplatser utomhus. Tvättstugan är renoverad 2008 och har två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp som är belägen i källaren. Cykelrum finns även det på källarplan. Föreningen disponerar en föreningslokal på Högklintavägen 20, 2 tr till medlemmarnas förfogande utan kostnad. Stamspolning genomfördes under 2004 samt 2009. Föreningen utreder i dagsläget när och hur ett stambyte kommer att ske. Inga avgiftshöjningar är planerade i dagsläget. Kabel-tv leverantör är Com Hem samt bredbandsleverantör är Bredbandsbolaget.

I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift och köparen en pantsättningsavgift.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
80 m
ICA Supermarket
140 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,4 km
Solna Centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kringlans Förskola
100 m
Klippans Förskola
240 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
3,7 km
Trafikförvaltningen SLL
3,9 km
Grundskolor
Alby Fritidsgård
300 m
Ängskolan
800 m
Gymnasium
Matpedagogerna
410 m
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
480 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1,4 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,8 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
120 m
Ikano Bank Företag
190 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
2,1 km
Ulriksdals Golfklubb
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Bowlinghall AB
180 m
Friskis&Svettis Sundbyberg
540 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
1,8 km
Medley Holding AB
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Lennart Hagberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte