Gamla Enköpingsvägen 174, vån 5

Bilder

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Gamla Enköpingsvägen 174, vån 5 , , Sundbyberg

VISNING 18/3! Välkommen till denna välplanerade 2:a om 53,5 kvm med härliga sociala ytor och rymlig balkong högt upp i huset med låg avgift i stabil förening! Genomgående gott skick med stilrena materialval i både kök och badrum. Belägen i expansiva Ursvik med goda kommunikationer, affärer, närservice och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

53,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 717 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2013
Driftskostnad:
459 kr/månad
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Ljus hall med gott om förvaring i form av garderober samt avhängning och plats för skohylla. Ljust målade väggar med ekparkett.

Vardagsrum- Rymligt och ljust vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Gott om utrymme för soffa, soffbord, tv-möbel samt skrivbord/förvaring. Härlig öppen planlösning mot köket vilket ger utrymme för stor matplats. Utgång till den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol med plats för bord och stolar.

Kök- Modernt kök med vita skåpluckor, grått kakel och svart bänkskiva samt behagliga spotlights som belysning. Gott om förvaring och arbetsytor. Induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin samt kyl/frys, samtliga i rostfritt utförande från Electrolux. Ljust målade väggar och ekparkett.

Sovrum- Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Fövaring finns i form av garderob. Ljust målade väggar och ekparkett.

Badrum- Modernt och stilrent badrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. WC, handfat med vit kommod med spegel ovan med belysning, handdukstork, duschhörna med duschvägg i klarglas samt kombimaskin med bänkskiva och skåp ovan.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

2 717 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,58138%

Andel av årsavgiften

0,58134%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

I trapphusentréer, Hus A och D, finns rum för förvaring av barnvagnar/rullstolar. Inom fastigheten finns även fastighetsstäd och föreningsförråd.

Brf. Gläntan har en gemensamhetslokal med pentry och wc/dusch i markplan i Hus D mot Gamla Enköpingsvägen. Lokalen kan användas för styrelsemöten och festliga tillställningar och/eller som övernattningsrum.

Huvuddelen av cykelförvaringen sker i förråd i källaren. Ett nås med egen ingång från gatan. På gården finns även kompletterande cykelförvaring i låsbara förråd. Utomhus på gården och i viss utsträckning på förgårdsmark mot gator kommer det även att monteras cykelställ.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 510 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 350 kr
El: 1 200 kr
Försäkring: 3 960 kr
Beräknat antal personer: 2

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Gläntan i Syd

Om föreningen

Riksbyggens Brf Gläntan i Syd består av 140 st lägenheter i storleken 1-5 rok, både lägenheter och radhus. Tillsammans utgör de ett kvarter som blir en grön park och oas för de boende i föreningen. En mångfald av bostadstyper och människor har varit målet vid planeringen av föreningen. I föreningen finns barnvagnsrum, cykelförråd och även en gemensamhetslokal med pentry och WC/dusch. Lokalen kan användas vid sammankomster men även som övernattningsrum.

Parkering inom kvarteret sker i första hand under huset i garaget som nås med hiss. Här finns 72 p-platser. Ett antal p-platser är även förberedda som laddningsplats för elbil. Garagenedfart sker från Stallgatan. I övrigt gäller boendeparkering via Sundbybergs stad i området, kostnad 300 kr/mån. Varmvatten och el faktureras via föreningen löpande efter verklig förbrukning. Från 1/10-2017 kommer Bredband 250/100 att ingå i månadsavgiften enligt mejl från ordföranden 2017-09-16. Eventuellt kommer även ett basutbud med TV-kanaler att ingå. Enligt ordföranden planerar föreningen att höja månadsavgiften med 2 % från 1/1-2018.

Föreningen har ett mycket populärt läge i den expansiva västra delen av Ursvik. Linje 504 stannar precis utanför porten och går mot Sundbybergs centrum via Hallonbergen eller direkt till Rissne. Restiden in till Stockholms city är ca 30 min. Linje 157 finns på kort avstånd och och går till Danderyds sjukhus via Ulriksdals station (pendeltåg) och Bergshamra centrum (T-bana). Både tunnelbanestationerna i Rissne ( Hjulstalinjen) samt Hallonbergen (Akallalinjen) ligger på kort avstånd med buss. I närheten finns även Ursviks torg med butiker, caféer, resturanger, bibliotek och vårdcentral. För den aktiva finns allaktivitetspark med bollplaner mm. samt motionsslingor i närheten.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.
Närmsta tunnelbanestation har du i Hallonbergen. Dit kan du kan ta dig med direktbuss nummer 504 som tar ca 8 min. Bussen går från Stora Ursvik genom Lilla Ursvik till Hallonbergen.

Bussar

504 Stora Ursvik-Hallonbergen-Sundbyberg station
515 Från Sundbyberg station-Solna station-Odenplan
113 Från Sundbyberg torg-Huvudsta C-Solna C
595 nattlinje Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C
12 minuters promenad till Rissne tunnelbanestation.

Närservice

Närheten till centrala Sundbyberg, Stockholms City och Kista gör att Ursvik ligger i händelsernas centrum, med naturen som granne.
I området byggs idag flera restauranger, caféer och butiker. Kring torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, vård- och barnavårdscentral.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks och Solna Centrum. Matbutikerna Willys, och Coop Konsum finns i området. 1 km därifrån hittar ni PrisXtra i Hallonbergen.

Parkering

Parkering inom kvarteret sker i första hand under huset i garaget som nås med hiss. Här finns 72 p-platser. Ett antal p-platser är även förberedda som laddningsplats för elbil. Garagenedfart sker från Stallgatan. I övrigt gäller boendeparkering via Sundbybergs stad i området, kostnad 300 kr/mån

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kass Kawo Livs AB
210 m
Statoil
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria
2,4 km
Kista Galleria - Citycon
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kymlinge Förskola
460 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
580 m
Kollektivtrafik
Skrivargatan
140 m
Rissne Rissneleden
400 m
Grundskolor
Europeiska Center för Utveckling av Samförstånd, Ecu
360 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
580 m
Gymnasium
Sundbybergs Folkhögskola
670 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
1,2 km
Universitet & Högskolor
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
2,7 km
Institutet för Internationell Ekonomi
2,7 km
Banker
Handelsbanken Kista
2,1 km
Danske Bank
2,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
2,5 km
Fairway Golf Ulriksdal AB
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
idrottshallen.se
360 m
Rissnehallen Sportvaruhuset.se
360 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
3,5 km
Medley Holding AB
3,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emelie Zazzi för mer information!

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-324 14 42

emelie.zazzi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte