Lundagatan 2 A, plan 3 (1 tr)

Bilder

  • Balkong
  • Planritning
  • Vardagrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Budstart

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Lundagatan 2 A, plan 3 (1 tr) , Huvudsta , Solna

En mycket bra och välplanerad 2:a i toppskick i en mycket populär förening. Närhet till kommunikationer, grönområden, Kungsholmen, Vasastans restauranger och Hornsbergs Strands härliga badbryggor. Här erbjuds en bostad med många och stora fönsterpartier, stor balkong om ca 10 kvm, generös takhöjd och mycket mer. En bostad som måste upplevas på plats!

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 563 kr inkl värme, VA, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1102
Byggår:
2013
Driftskostnad:
83 kr/månad
Budstart:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning

Hela bostaden är nymålad 2017 till en ljusare kulör. Alla vitvaror bytta -14/15. Tak i vardagsrum och sovrum utan skarvar samt nya eldragningar i tak.

Hall: Välkomnande hall med infällda spotlights i tak som är dimbara samt gott om förvaringsmöjligheter i inredd garderobsvägg med skjutdörrar.

Vardagsrum: Stort ljust vardagsrum med generös takhöjd, stora fönsterpartier med karmar i marmor, halvöppen planlösning ut mot kök samt utgång till den stora balkongen om ca 10 kvm.

Kök: Fint fullt utrustat kök med gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Kakel och dimbara spotar ovan arbetsytor. Utrustning: Kyl/frys (rostfritt), spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn (rostfritt), köksfläkt (rostfritt), mikro (rostfritt).

Sovrum: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Även här finns stora härliga fönsterpartier.

Badrum: Helkaklat badrum med klinker på golv och dimbar belysning. Utrustning: Infällda spotlights i tak, duschhörna. vägghängd wc, handduksvärmare, handfat med en exklusiv underliggande kommod och badrumsskåp med spegel och belysning, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsyta samt badrumsskåp ovan arbetsyta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Pris

3 195 000 kr Budstart

Avgift

2 563 kr inkl värme, VA, kallvatten

Andel i föreningen

2,099%

Byggnad

Byggnadsår

2013

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 april 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

1 000 kr/år

Övrigt

Obligatoriskt tillägg tillkommer: TV-Telefoni-Bredband 308 kr, Elavgift BR bostad 160 kr, varmvattenförbrukning 130 kr. Avräkning sker en gång per år.

Förening

Namn

Brf Arkitekten 2013

Om föreningen

Föreningen består av ett flerbostadshus om totalt 34 st lägenheter med adress Lundagatan 2A & 2B. Inflyttning skedde under våren 2013. Byggnaden uppfördes av Skanska med en totalentreprenad av Skanska Nya Hem AB. Föreningens hus har en 10-årig byggfelsförsäkring. Huset har fem våningsplan ovan mark samt ett källarplan. Källarplanet innehåller lägenhetsförråd, cykel- och barnvagnsrum samt ett rum för rullstolar. Byggnaden är ansluten till fjärrvärmenätet via värmeväxlare i undercentral. Lägenheterna värms i huvudsak med luftburen värme via ett FTX-system (mekaniskt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning). Under fönstrena finns elvärmepaneler som förser lägenheterna med kompletteringsvärme. Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och respektive bostadsrättshavare debiteras för dennes förbrukning. Hushållssopor lämnas i kärl i anslutning till huset. I porten finns postboxar och entrérna är utrustade med kodlås. Lägenhetsdörrarna är säkerhetsdörrar från Daloc. Föreningen kommer att hyra parkeringsplatser för 24 st bilar. Garage finns i intillggande fastighet och det finns idag lediga platser (2017-08-18). I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Brf Arkitekten 2013 ligger med endast ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Det är även ca 10 min promenad till Solna C med all service. Mataffär och restaurang finns endast ca 200 m bort och flera skolor samt dagis i närområdet. Bra tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). I närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Ulvsundasjön, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg/cykelväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan. I området Ingenting planeras ytterligare nya bostäder och kontor. För mer info se http://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/stadsplanering/fardiga-detaljplaner/lagakraftvunna-planer/ingenting/

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
250 m
Hemköp Rapidköp
410 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
730 m
Mall of Scandinavia
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föreningen Barnakademin
210 m
Västra Skogens Förskola
300 m
Kollektivtrafik
Armégatan
150 m
Klippgatan
310 m
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
420 m
Skytteholmsskolan
660 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
750 m
Heldagsskolan Rullen AB
1,1 km
Universitet & Högskolor
Karl Wahlin AB
550 m
Karolinska Development AB
980 m
Banker
Swedbank
550 m
Handelsbanken Solna Centrum
650 m
Golfbanor & Golfklubbar
Hotspot HB
1,4 km
Pro Consulting Sweden AB
1,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Turkosen
610 m
Kaito Group AB
740 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
610 m
Huvudsta strand Ulvsundasjön
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte