Gamla Enköpingsvägen 152, 5 tr

Bilder

  • Fasad
  • Planritning
  • Fasad
  • Öppen planlösning
  • Kök

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Gamla Enköpingsvägen 152, 5 tr , Ursvik , Sundbyberg

Större gavel-2:a med ett soligt sydväst-läge högst upp! Generösa ytor med stort sovrum om 17 kvm samt vardagsrum om hela 28 kvm!. Vitt kök med möjlighet till stor matplats. Rikligt ljusinsläpp från 3 väderstreck och stora fönsterpartier. Stilrent badrum med egen tvättstuga. Stort sovrum som går att dela upp och göra denna bostad till en mini-3:a. Garderobsvägg i sovrum med vita skjutdörrar samt fönster i 2 väderstreck. Gavelbalkong med platsbyggd bänk och bord samt möjlighet till loungeset att avnjuta det härliga fria söderläget. Föreningens bästa läge!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 231 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1501
Byggår:
2017
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med rikligt ljusinsläpp från vardagsrum samt takfönster ovanför ytterdörr. I entrén ligger ett mörkt klinkergolv som sedan övergår till ekparkett som är genomgående för hela lägenheten. Vitmålade väggar och plats för avhängning samt ett förvaringsskåp med mediacentral.

Badrum: Modernt badrum med dubbla duschväggar av härdat glas. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vita helkaklade väggar samt mörkt klinkergolv med golvvärme. Här finns även wc, handukstork. spegelskåp med belysning och praktiskt eluttag.

Kök: Ett snyggt vitt kök med all tänkbar maskinell utrustning som du förväntar dig av ett modernt boende. Här finns inbyggd diskmaskin, microvågsugn, kyl/frys, spishäll, varmluftsugn samt fläkt. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor samt ett skafferi/städskåp. Ljus bänkskiva med vitt kakel ovanför samt gott om eluttag. Här finns möjlighet att möblera matplats invid köket eller vid ett stort fönsterparti. Möjligt att duka upp långbord för festliga tillställningar tack vare den öppna planlösningen.

Vardagsrum: Stort vardagsrum med härligt rymd och ett generöst ljusflöde tack vare gavelläget. Den vinklade väggen ger en spännande dynamik till rummet och ett bra ljusinsläpp från 3 väderstreck tack vare hallens fönster samt ljusinsläpp från sovrum. Vardagsrummet om totalt 28 kvm erbjuder flertalet möbleringsmöjligheter utefter smak samt en tilltänkt kontorsyta närmare sovrummet.

Sovrum: Väl tilltaget sovrum om hela 17 kvm! Här finns möjlighet att dela upp rummet till 2 mindre sovrum för den som önskar. Fönster i 2 väderstreck samt garderobsvägg med ljusa skjutdörrar.

Entrébalkong: Precis utanför bostaden finns en platsbyggd bänk med matchande bord för härliga fikastunder eller ett glas vin i eftermiddagssolen. Tack vare det södervända gavelläget finns här möjlighet att möblera ytterligare samt goda solmöjligheter för den som önskar!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

3 231 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

2,11181%

Andel av årsavgiften

1,99922%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Assistenten 1

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Utöver angiven årsavgift tillkommer en obligatorisk månadsavgift om 204 kr för internet genom fiber. Faktisk förbrukningskostnad för varmvatten debiteras i efterhand.

Till lägenheten hör ett källarförråd om 1 kvm.

Förening

Namn

Brf Fanfaren

Om föreningen

När Kod Arkitekter fick uppdraget att rita brf Fanfaren åt HSB var utgångspunkten att rita smarta och yteffektiva smålägenheter i den framväxande stadsdelen, en boendetyp som hittills saknats i Ursvik! Resultatet är en femvåningsbyggnad med 59 lägenheter som kopplas samman med en karaktäristisk entrébalkong mot gatan. Byggnaden ligger i anslutning till en generös gemensam innergård med stora gräsytor, vackra planteringar, utomhusgym och lekplats. En mötesplats för hela kvarteret. HSB brf Fanfaren är medlem i HSB Stockholm.

HSB brf Fanfaren erbjuder ett litet boende med stora möjligheter. Lägenheterna är yteffektiva med gott om förvaringsmöjligheter. Utanför lägenheterna finns den södervända entré- balkongen där du kan njuta av solen hela dagen. Sittbänk i trä med ett bord för kaffekoppen finns till varje genomgående lägenhet. Vissa lägenheter har även uteplats eller balkong mot gården. På kvarterets gröna gård finns det möjlighet till olika aktiviteter. För den aktiva finns ett utegym, bänkar och bord för den som vill ta med sig middagen ut och lekplats med sandlåda för de små.

I föreningen kommer det att finnas ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd
och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

TVÄTTSTUGA
Varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

GROVTVÄTTSTUGA
En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp etc, anpassat för grovtvätt.

UPPVÄRMNING OCH VENTILATION
Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd och filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

KALL- OCH VARMVATTEN
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

ELINSTALLATION
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps
in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

SOPHANTERING
Hushållssopor kastas i sopsugsnedkast placerade på gården. Inne på gården nära trapphus A finns ett återvinningsrum för källsortering av övriga sopfraktioner.

Lägenhetsfördelning:
1 rok 34,5 kvm 10 st
1 rok 44 kvm 4 st
2 rok 44,5 kvm 35 st
2 rok 55 kvm 9 st
2 rok 64 kvm 1 st

TV och Bredband

Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 200 kr per månad. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas
av bostadsrättshavaren mot en separat faktura från leverantören.

Parkering

Garage med 12 parkeringsplatser finns under huset och nås med hiss direkt från trapphus A. Preliminär garagehyra är ca 1200 kr/månad. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
230 m
Kass Kawo Livs AB
310 m
Köpcentrum & Gallerior
Kista Galleria - Citycon
2,5 km
Kista Galleria
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kymlinge Förskola
530 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
530 m
Kollektivtrafik
Skrivargatan
240 m
Rissne Rissnehallen
370 m
Grundskolor
Europeiska Center för Utveckling av Samförstånd, Ecu
430 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Älvkvarnsskolan
530 m
Gymnasium
Sundbybergs Folkhögskola
660 m
IT-Gymnasiet Sundbyberg
1,2 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
2,8 km
Svenska Sällskapet för Antropologi och Geografi
2,8 km
Banker
Handelsbanken Kista
2,2 km
Danske Bank
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
2,3 km
Fairway Golf Ulriksdal AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Rissnehallen Sportvaruhuset.se
360 m
idrottshallen.se
360 m
Simhallar & Utomhusbad
Tensta Sim- och Idrottshall
3,2 km
Vattenhuset AB
3,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte