Brotorps Allé 7 ,bv

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Uteplats om 33 kvm!
  • Uteplats
  • Uteplats
  • Uteplats mot Innergården

Brotorps Allé 7 ,bv , Järvastaden , Sundbyberg

- 33 kvm Uteplats
- Låg avgift
- Radhuskänsla
- Barnvänligt område

För dig som söker en 3:a med det där stora extra! En av områdets bästa uteplatser om hela 33 kvm i fritt söderläge. Invändigt erbjuder bostaden en luftig interiör med stora fönsterpartier och en social planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent i vitt från Vedum med fullutrustat maskinpark som kompletteras av en köksbänk i ljus natursten. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum med flertalet garderober. Badrummet är påkostat med stilrena materialval, golvvärme och takdusch.

En bostad som sticker ut från mängden i Järvastaden. Stadsdelen är populär för sitt naturnära läge och det stora utbudet av förskolor och skolor inom tryggt promenadavstånd. Här finns goda förbindelser till Ulriksdals pendeltågsstation eller tunnelbana som tar dig till City på ca 10 minuter!

68,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 632 kr inkl värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter vid entrén. Hallen är utrustad med ett städskåp samt ett kappskåp. Här finns gott om plats för barnvagnen samt ytterligare möblemang för klädförvaring.

Badrum: Väl tilltaget badrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns extrautrustning i form av dusch med glasväggar, takdusch, vitt kommodskåp med mönstrade lådfronter och designat handfat. Badrummet är även utrustat med eldriven handukstork, spegel med belysning samt 3 eluttag. Badrummet har en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Vit bänkskiva med belysning ovanför tvätt/tork och vita vägghängda linneskåp.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med 2 stora fönsterpartier och altandörr i helglas samt ljusflöde från kök. Här ligger ekparkett som är genomgående för hela bostaden liksom de vitmålade väggarna. Vardagsrummets 2 fönster har en bröstningshöjd på 50 cm och de övriga fönstren i bostaden har bröstningshöjd på 70 cm.

Uteplats: En av lägenhetens bästa egenskaper är denna ca 33 kvadratmeter stora uteplats i söderläge. Här kan det möbleras med flertalet möbelgrupper och grill av större modell. Uteplatsen är upphöjd med insynsskydd och planteringar runt om. Trevlig utsikt över föreningens lugna innergård med odlingslotter och lekpark.

Kök: Påkostat kök med stilren layout och vita köksluckor. Samtliga lådor är utrustade med mjukstängning och skåpen är utrustade med push-öppning. Läckert inbyggd köksfläkt med spotlightbelysning ovanför induktionshällen och varmluftsugnen från Electrolux. Köket är även utrustat med inbyggd micro, diskmaskin samt full size kyl och frys. Samtliga vitvaror från Electrolux. Köksbänken är av ljus natursten för dig som uppskattar kvalitét och ett lättskött kök! Köket inrymmer en matplats invid ett stort fönsterparti för ca 4-8 personer. Dimmerstyrd takbelysning.

Sovrum 1: Lämpar sig bra som barnrum, kontor eller gästrum. Här möbleras det fördelaktigt med enkelsäng eller dagbädd. Sovrummet är utrustat med 2 garderober.

Sovrum 2: Master bedroom som inrymmer dubbelsäng och 3 platsbyggda garderober. Dimmerstyrd belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

3 632 kr inkl värme, kallvatten

Andel i föreningen

0,96361%

Andel av årsavgiften

1,05448%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sundbyberg 2:88

Övrigt

Utöver angiven månadsavgift tillkommer en obligatorisk avgift om 160 kr/månad för tv, internet och IP-telefoni via Comhems fibernät. Varmvatten och el debiteras efter förbrukning.

Persienner finns i samtliga fönster. Takhöjd 2,5 meter.

Till lägenheten hör ett förråd om ca 4,5 kvm belägen i samma port. I porten finns även barnvagnsförråd och cykelförråd. Från källaren nås även tvättstuga och föreningens varmgarage.

Förening

Namn

HSB Brf Brotorp

Om föreningen

HSB Brf Brotorp är HSB:s andra etapp i Brotorp och består av tre flerbostadshus i fyra våningar och en källarvåning. Föreningen består av 94 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken.

Individuell mätning och debitering av el och varmvatten.

HSB Brf Brotorp är medlem i HSB Stockholm. Föreningen kräver medlemskap i HSB Stockholm för att godkänna köpare i föreningen.
Föreningen har tecknat fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg, vilket innebär att bostadsrättsinnehavaren bara behöver teckna hemförsäkring.

Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All el köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Elförbrukningen ingår ej i månadsavgiften.

Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och debiteras per lägenhet.

TV och Bredband

Fastigheten ansluts till fibernät för överförning av data, TV och IP-telefoni. Gruppanslutet, obligatorisk avgift tillkommer om 160 kr/mån för detta.

Parkering

Det finns 57 garageplatser som uthyres för 1075 kr/mån
och 3 handikapplatser. I dagsläget 6 personer i kö (2017-03-07)
Hanteras av Corepark.

Övrigt

Det finns grovtvättstuga, föreningslokal, återvinningsrum, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum.

Viktiga dokument

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
200 m
Coop Sundby Park
860 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
3 km
Mörby centrum
3,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Brotorps Förskola
150 m
Vittra Brotorp
230 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
5,4 km
Grundskolor
Vittra Brotorp
230 m
Örskolan
740 m
Gymnasium
Läroverksplanen
2,2 km
Sundbybergs Folkhögskola
2,3 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Gameng AB
2,1 km
Banker
Svea Bank AB
1,9 km
FOREX Bank
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,3 km
Stockholms Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Rackethall
760 m
Tennispoolen HB
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
2,1 km
Medley Holding AB
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte