Våtmarksvägen 60, vån 3

Bilder

Fast Pris

3 395 000 kr

Bevaka slutpriset

Våtmarksvägen 60, vån 3 , Järvastaden , Solna

Fast pris! Väldisponerad bostad med balkong och stora öppna ytor i vardagsrum och kök. Vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Fullt utrustat, snyggt och påkostat kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med kort gångavstånd till bland annat ICA, gym, frisör och restauranger. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Välkommen på visning!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 029 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
336
Byggår:
2015
Driftskostnad:
501 kr/månad
Fast Pris:
3 395 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 300 000:- 1 2017-08-16 11:08
3 250 000:- 2 2017-08-16 09:26
3 195 000:- 1 2017-08-14 14:22

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob.

VARDAGRUM: Vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck och öppen planlösning ut mot kök.

KÖK: Fullt utrustat, snyggt och påkostat kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp, rostfria vitvaror, induktionshäll, självrengörande varmluftsugn och integrerad diskmaskin. Utgång till balkong.

STORA SOVRUMMET: Stort sovrum med plats för en stor säng och garderober.

MINDRE SOVRUMMET: Rymligt barnrum/kontor med plats för säng och möblemang om så önskas.

BADRUM: Helkaklat badrum med golvvärme och klinker på golv. Utrustning: Duschhörna med glasväggar, wc, golvvärme, handduksvärmare, handfat med underliggande kommod, badrumsspegel med belysning, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta samt förvaringsskåp ovan arbetsyta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

3 395 000 kr Fast Pris

Avgift

4 029 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.

Andel i föreningen

1,1539%

Andel av årsavgiften

1,15391%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2015

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 018 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 607 kr
Försäkring: 2 411 kr

Förening

Namn

Brf Backsötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Backsötan i Järvastaden består av 94 st lägenheter i två flerbostadshus om sex våningar. Adresserna är Dammtorps allé 17-19 samt Våtmarksvägen 60-62. Hushållssopor slängs i nedgrävda kasuner och sopsorteringshus finns på gården. I varje entré finns postboxar och utanför varje lgh finns tidningshållare. I huset finns barnvagnsrum/rullstolsrum. Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Comhem för digital-TV, bredband och telefoni. Det finns en gemensamhetsanläggning med totalt 75 st garageplatser och 4 st parkeringsplatser samt en gård med lekplats och grönytor. Föreningen har en hemsida, www.backsotan.se. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Föreningen har ett mycket bra läge centralt i Järvastaden och med kort cykelavstånd till Friends Arena och Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia. I Järvastaden är även naturen ett självklart inslag då Igelbäckens naturreservat ligger precis runt knuten. Ursviks motionsgård (med preparerade längdskidspår vintertid) finns också i närheten och med cykel når du smidigt både Hagaparken och Brunnsviken. I området finns både ICA-affär, café, restaurang och gym samt buss 505 (Solna C-Ulriksdal-Järvastaden) och buss 540 (Hallonbergen-Ulriksdal-Bergshamra-Universitetet) som gör resan till city mycket smidig. Som boende i Järvastaden har du även bara ca 10 minuters promenad till T-bana Hallonbergen. För den bilburne ligger Järvastaden perfekt både intill E18 och ett stenkast från E4. Förutom att du snabbt tar dig in till Stockholm city kommer du smidigt till både Arlanda och Bromma flygplats.

TV och Bredband

Föreningen har avtal med ComHem som levererar bredband och tv tjänster. I månadsavgiften ingår bredband 50/50 mbit/s samt digitalt basutbud.

För mer information besök föreningens hemsida: http://www.brfbacksotan.se/

Parkering

Plats i föreningens varmgarage finns att hyra för 1000 kr/månad samt 4 platser utomhus för 400 kr/mån. Gatuparkering i Solna stad finns i området för 300 kr/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Viktiga dokument

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Järvastaden
160 m
4216110 Murez AB
270 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
2,1 km
Solna Centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppna förskolan Solvändan
220 m
Västra Brotorps Förskola
350 m
Kollektivtrafik
Spegeldammsparken
110 m
Brotorp
200 m
Grundskolor
Vittra Brotorp
400 m
Örskolan
740 m
Gymnasium
Solna Gymnasium
2,1 km
Solna-Sundbyberg Intagningskansli tillGymnasieutbildningar
2,1 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,4 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
1,8 km
Banker
FOREX Bank
1,8 km
Handelsbanken Arenastaden
1,9 km
Golfbanor & Golfklubbar
Fairway Golf Ulriksdal AB
1,1 km
Ulriksdals Golfklubb
1,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Tennisklubb
720 m
Sundbybergs Rackethall
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
2 km
Kaninholmen Edsviken
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte